10 TL ye MUTFAK DOLAPLARIMI YENİLEDİM (yapışkanlı folyo mucizesi)

harika ötesii cnm benimmm güle güle kullannn <3

Türk Kadınının yaratıcılığında son nokta...gerçekten çok güzel olmuş..hem emeğine değmiş hem de içine sinmiş..valla mutfağın insanın içine sinmesi çok önemli yoksa insanın girip bir yemek yapacı bile gelmiyor

Buzdolabını kaplamış halam yapışkanlı folyoyla ilk gördüğümde ben yeni dolap aldı sandım.. Düz griye kaplamış ama çok orjinal olmuş. Bu mutfakta harika olmuş çok iyi iş çıkarmışsın tebrik ederim güle güle kullan.

Cok guzel fikir! bende eski evimizdeki kitapkligimda ve mutfakda bir kac yere uygulamisdim eskiden. Umarim ilerde sisip kabarmazlar. Boyle bir sey olursa, tahta boyasi ile boyalarsin tatlim!

Yaratcılığınıza hayran kaldım gerçekten :) büyük emek ister bunları yapmak çok tebrik ederim emeğinize sağlık :)

çok güzel olmuş ellerine sağlık görünce çok şaşırdım benim mutfağımın tıpkısının aynısı çeşme bile aynı dolap dizaynı felan çok ilginç

çok güzel olmuş bence de tebrik ederim

Son düzenleme:
İnanmıyorum yaa bayıldımmmmm çok güzel olmuş bende kiracıyımm mutfak dolaplarımın rengini beğenmiyorum bende mi yapsam ne

Ellerinize sağlık canım resmen aydınlanmış mutfağın. Halı da sevinmiştir eminim çünkü çok güzel ve modern bir model, dolaplar eski halindeyken belli bile olmuyormuş şimdi süper. Güle güle kullanın

Cok güzel degisik olmus canim.Güle güle kullan.
Soran oldumu bilmiyorum ama o kahverengi cizgileri nasil cikarttin ordan,onu anlayamadim.cok hosuma gitti,süper.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…