10 TL ye MUTFAK DOLAPLARIMI YENİLEDİM (yapışkanlı folyo mucizesi)

Çok güzel olmuş ben de yapmayı düşünüyorum ama silinince veya yemak buharı falan gelince kabarma falan olup olmayacağından emin değilim

super olmus bende odamdakı dolapları krem rengı yapmstm böle yıllardır duruolar hala bi atma kalkma olmadı ama kenarları iyi yaopştrmak gerekıo

Aaaa çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullan bizde salondaki dolaba yaptık birden değişti sanki.seninkide başarılı bir çalışma olmuş : )

Söylemesen dolaplar yenilendi sanılır. Zevkli bir çalışma olmuş canım.
Ellerine sağlık, güle güle iyi günlerde kullan.

harika olmuş ellerinize sağlık bende mutfak dolaplarımdan hiç memnun değilim ama evsahibiyim yakın zamanda değiştirme şansımda yok ,tek korkum acaba ne kadar dayanıklı veye bir müddet sonra yıpranırda çıkarırsam alttaki eski haliyle kullanabilirmiyim.bide mutfak her zaman çok nemli sıcak olan bir ortam siz yapalı ne kadar oldu bir tahribat varmı kullanuşlımı paylaşırsanız çokk sevinirim .birazdan bende resim eklemeyi düşünüyorum ne yapbilirim diye fikirlerinizi bekliyorum o zaman.

cnm seni tebrik ederim. dolapların kaplaması zor bir model . iyi cesaretle kaplamışsın. sana bir kaç sorum olacak.
tezgahını kapladın mı.? ve bunu bitirmek ne kadar zamnını aldı?
ben de kaplayacağım. daha doğrusu bayağı bir kapladım sayılır fakat aklım başka renklerde. alt dolapları siyah üstleri beyaz düşünüyorum. fakat dolap kapaklarım çerçeveli. senin dolaplar kadar olmasa da kaplamsı zor. sana resmini göstersem bana fikir verir misin

mutfağın bir anda ferahlamış. mutfağa beyaz çok yakışıyor. ellerinize sağlık

müthiş olmuş çok tebrik ederim sizi , mutfak inanılmaz degişmiş , mutlulukla kullanın

yeni evimizde yatağın yaslı olduğu duvarda boya lekeleri vardı. ben de taş desenli folyolardan yapıştırdım. çok hoş oldu. yatak başı gibi duruyor.

çok güzel olmuş ellerinizesağlık benim de taşınacağım lojmanın mutfak dolapları berbat ben de kaplamak istiyorum acaba becerebilirmiyim ve maaliyeti beni düşündürüyor

Superrrrrr olmus!!! Folyo ile mutfak dolaplari kaplamak icin cok zaman ve enerji gerekiyor. Helal olsun diyorum ve susuyorum!!

bu kadar az maliyetle harika bişey çıkmış ortaya:) yeni evimin dolapları güzel ama arada bir değişiklik herzamn iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…