gerçekten çok güzel olmuş mutfağınız bayıldım... emeğinize sağlık.
benim bir sorum olacak bende bulaşık makinemi kaplamak istiyorum. makineyi tamamen kaplayacak sticker aradım ama bulamadım. bunun gibi yapışkanlı folyo ile kaplasam acaba bir sorun olur mu. zarar verirmi makineye. birde bunların güzel renkli desenlileri varmı acaba ? yapan kullanan arkadaşlar varsa cevap verirler mi lütfen
12 Saatlik uğraşlarımın sonucunda bu görüntü ortaya çıktı kiracı olduğumuzdan dolayı yapabileceğim en büyük değişiklik bu oldu malesef :)Eki Görüntüle 223740
Eki Görüntüle 223741
12 Saatlik uğraşlarımın sonucunda bu görüntü ortaya çıktı kiracı olduğumuzdan dolayı yapabileceğim en büyük değişiklik bu oldu malesef :)Eki Görüntüle 223740
Eki Görüntüle 223741
bende cok beğendim bugün japon pazarlarını gezicem bizde kiracıyız iğrenç yeşil kapaklı dolaplarım var mutfakta onları şöyle tatlı bir renkle kaplamak istiyorum
Eki Görüntüle 223741
Eki Görüntüle 223741