10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE?

daha 22 yas bebek ya ergenlıkten yenı cıkılmıs 32 yas ınsanın hayata bakısı bammmbaaaska 22 yasın bambaska asla ortak payda da bulusulmaz cok absurt bence
10 yas bana cok gelıyor ya bılemıyorum

acele etme daha onunde uzun yillar var ..
benimde esimle yas farkim var ama tabiki ayni yore ayni gelenek gorenekler ayni bakis acisi ve ortak yonlerjmiz cok o yuzden evliligimiz guzell gidiyor bin sukur

Yaşlara gore değişir. 22 32 alakasız ama 32 42 olurdu. Hatta bie üye vardı burada 22 kocasi 32 yaşında ve pişmandı.
Bir de ne aceleniz var 22 yaşında hazır hissetmyorken ve başka şehirde üstelik ?
Siz kariyerinizi elinize alın sonra evlenmeyi düşünün. Yüzde 99 pişmanlıkla sonuçlanır zaten evlenirseniz de bu düşüncelerle.

ARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?

Eşimle aramızda 9 yaş var evlendiğimizde ben 21 eşim 30 yaşındaydı. Aramızda yaşdan kaynaklı hiç bir sorun olmadı. Eşim benden daha çocuksu daha hiper aktifdir. Kişilik meselesi bence yaşla alakası yok. Tek sorununuz yaşsa aşılabilir.

Eşimle aramda 12 yaş var.
Ben tavsiye etmiyorum o kadar yaş farkını.
Ben 19dum eşim 31
Başlarda çok sıkıntılar yaşadık bu yüzden.
Benim hareketlerim vs ona çocuk geldi.
Onunkiler bana fazla ağır.
Zamanla o bana inmeyi ben ona çıkmayı öğrendik. Orta yolu ayarladık.
Ama bu bahsettiğim zaman 4.5 sene.
Ve benden çok gitti bu süreçte.
Çok kırıldım, çok hırpalandım.
Bidaha seçme şansım olsa 12 yaş asla derdim.
Banada çok dediler de aşk işte dinlemedim :)
Eşimi çok seviyorum.
Ama bu duruma gelmek kolay olmadı.
Bence hiç gerek yok boşver

ARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?
Benim de eşimle aramda 9 10 yaş var ve çok ta mutluyuz. Olgun kararlar alabiliyor benim risk taşıyıp taşımadığını anlayamadığım konuları o anlayıp bana anlatabiliyor. Bence yaş falan önemli değil, önemli olan karakter ve kişilik

Ben evleniyorum dokuz yaş büyük biriyle. Yaşla ilgili sorun yaşamadım hiç. İnşallah bundan sonra da yaşamam.

İnsan anlaşabiliyorsa yaş farkı çok da önemli değil derim ama sizin ortada büyük bir aşk da yok. Hem kendinizi tam hazır hissetmiyorsunuz evliliğe, zaten 22 yaş gerçekten de çok erken bence evlilik için. Siz 32 olduğunuzda eşiniz 42 olacak ki biraz fikirler olgunluk konusunda sorun çıkabilir. İnsan 30 dan sonra daha farklı düşünmeye başlıyor. Aranızda düşünce farkı olabilir bu yüzden. Orta yolu bulana kadar da epey zaman geçer.

bence 10 yaş çok fazla. bu benim görüşüm tabi ki, 10 yaş fark olan biriyle evli olup mutlu olanlarda vardır belki. benden 10 yaş büyük biri benim gözümde abi olabilir sadece.

Simdiki aklim olsa 20 yas buyukle evlenirdim erkeklerin beyni gelismiyor. Aradaki 20 sene en azindan olgun yapardi azda olsa.

Eşimle aramda tam 10 yaş var ve her gün kendime kızıyorum her akşam koltukta uyuklayan her pazarı evde tv karşısında geçirmek isteyen beyni yorgun bedeni yorgun Bi adamla ömrümü geçirebilirim diyorsan buyur evlen

Benim yaş 32 ve 42 yaşındaki biriyle evlenirim. Ama 22 yaşında biriyle evlenmem. 20li yaşlar gençlik yaşları . 30 dan sonra yetişkin yaşı gibi bakıyorum. Farklı düşünenler olur tabiki benim düşüncem kesin doğru demiyorum. ama bence öyle. Erkek veya kadın farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…