- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Yaşlara gore değişir. 22 32 alakasız ama 32 42 olurdu. Hatta bie üye vardı burada 22 kocasi 32 yaşında ve pişmandı.Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs
ARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?
Benim de eşimle aramda 9 10 yaş var ve çok ta mutluyuz. Olgun kararlar alabiliyor benim risk taşıyıp taşımadığını anlayamadığım konuları o anlayıp bana anlatabiliyor. Bence yaş falan önemli değil, önemli olan karakter ve kişilikARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?
ben evliyim 3 yıl olduARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?
hayatını, gençliğini yaşamaya niyeti yoksa evlenebilirİnsan 22 yaşında neden evlenir ki?
herkes aynı değil. olgunluk yaşla %100 orantılı değil. yaşını başını almış çocuk ruhlu adamlarda var, genç yaşında çok olgun düşünen,davranlarda var.Simdiki aklim olsa 20 yas buyukle evlenirdim erkeklerin beyni gelismiyor. Aradaki 20 sene en azindan olgun yapardi azda olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?