- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs22 yaşındaymış..
Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs Çok haklısınız doğru karar verecek yaşta değilimyas tek basina sorun teskil edemez ki, bir sayidir neticede.
Ama baska sorun yok derken neyi kastediyorsunuz, ne zamandir birliktesiniz ki evlilik konusuluyor?bir de siz ne kadar ileriyi de gorup karar verebilecek olgunluktasiniz bu nemli.
22 yas birinin evlilik karari alabilmesi icin bence cok erken, tabi ki siz cok olgun biri iseniz bilemeyiz.
Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs
Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs Çok haklısınız doğru karar verecek yaşta değilim
Eşim benden 9 yaş büyük. Enerji anlamında biraz sorun oluyor ama çok da takılacak gibi değil.ARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?
Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs
Kaç yıllık evlisiniz, şimdi belki sorun olmaz da ilerde olabilir diye düşünüyorum benEşim benden 9 yaş büyük. Enerji anlamında biraz sorun oluyor ama çok da takılacak gibi değil.
Evleneceğiniz kişinin yeri gelince sizin yaşınıza inip sizi anlaması, yeri gelince sizde onun yaşındaymış gibi olgun davrandıktan sonra bir sıkıntı yok. 10 yaş sınır bence üstü sıkıntılı.
2.5yıl oldu. Ben sorun olacağını düşünmüyorum açıkcası. Ben biraz ağır bi insanım o yüzden eşim bana göre kafa anlamındaKaç yıllık evlisiniz, şimdi belki sorun olmaz da ilerde olabilir diye düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?