- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Bende sizin gibi düşünüyorum. Diplomam ve işim var ama yüksek lisans devam ediyor22 yaşındasınız 10 yaş fark çok bariz hissedilir. 10 yaş fazla değil aslında ama kişinin karakterinin oturmaya başladığı dönem 20-26 yaş aralığı oluyor genelde. 1 sene bile çok şey fark edebiliyor. Bu tarz yaş farkının olduğu durumlarda kadın en az 26 yaşında olmalı. Ek olarak daha yaşınız evlenmek için çok küçük yaş farkı ne olursa olsun. Eğitiminiz devam ediyormuş. Diplomanız, işiniz olmadan düşünmeyin evliliği
ARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?
O zaman evlenmeyin.Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs
Evli misiniz?20 yaş :) hiç bir geç adama değişmem sevgilimi valla
22 yaşındayım ve anneyimZaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs Çok haklısınız doğru karar verecek yaşta değilim
daha 22 yaşında, eğitimin bitmemiş 32 yaşında adamla işin ne.bir de uzak mesafe.adam mı kalmadı memlekette hem daha 22 yaşında ne acele bu.bırak gitsin kendi dengin birini bulursun.Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs Çok haklısınız doğru karar verecek yaşta değilim
şuan sorun olmaz ama orta yaşlarda arada uçurum oluşmaya başlıyor genç olan gezmek tozmak isterken yaşlı olan asosyalleşiyor evin yükü genç olana kalıyorARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?
bu yaz kısmetse ama 3 yıldır birlikteyiz ben 31 olcam şubattaEvli misiniz?
Çok teşekkür ediyorum tecrübenizi paylaştığınız için bende aynı şekilde düşünüyorum.benim de 10 yaş var ve felaket fikir çatışması oluyor yaştan dolayı tecrübeli oluyor yaptığın her şeyi zor beğeniyor bir süre şöyle yap böyle yap ondan sonra ne yaparsan yap deyip yine beğenmiyor zor yani yok öyle senden büyük olursa kıymetini bilir lafları hikaye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?