10 yıl önce kızım 1 yaşındaydı,çalışmıyordum...tek işim kızımdı başka hiçbirşeyi görmüyordu gözümüz...aşkımla ilişkimiz hep aynıydı onda değişen birşey yok çok şükür..
10 yıl sonra Allahım sağlıklı ömür verirse eşimle emekli olmuş ve kafamızdaki yerde yaşamaya başlamış olmayı ,kızımın iş kaygısı çekmeyeceği bir üniversiteyi okuyor olmasını,hayırlı,doğru sözlü birisiyle tanışmasını ve bizide tanıştırmasını isterim...kızımın evliliğini,doğumunu,torunumu büyütmeyi,beyaz saçlı ,teni hafif buruşmuş ama sağlıklı bir anneanneolmayı isterim..tabi benim isteklerim 10 yıl sonrası değilde belki daha ileriside olabilir...Allahım herşeyin hayırlısını versin...bak bir gençliğime gittim birde yaşlılığıma...zaten dün gece ne zaman öleceksiniz diye bir test vardı ...akıllı ben girdim 2045 dedi...benim hayallerimi çabucak gerçekleştirmem lazım...(tabi bu testlere inanmıyorum,gülün diye yazdım...))
sevgiler...
10 yıl önce çok güzeldi herşey,herkesin hayali olduğu gibi benimde hayallerim vardı şöyle olur şunu yaparım diye ama 10 yıl o kadar çok şey aldı götürdüki benden geriye sadece yıkılmış hayallerimin yerine tozları kaldı sadece toz,ama yinede şükür buna şükür,hayat işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?