10 yıl önce eşimle evlenebilmeyi hayal ediyordum.10 yıl sonraki hayalimse oğlumun istediği bir üniversiteye girip güzel bir iş sahibi olmasını,sağlıklı,huzurlu bir yuva kurmasını ve eşimle sevgimizin azalmadan devam ettiğini yani beraber yaşlandığımızı görmek isterim.birde sevdiklerimden hiçbirini kaybetmediğimi görmek isterim.
bundan 10 yıl oncem cok kotuydu.babacıgımı kaybedelı yenı olmustu.cok uzgundum.ablam evlenmıs yalnız kalmıstım.evlenecegım ve hayatımı cehenneme cevırecek o adamla beraberdım.hıc o zamanı yasamamıs olmayı ısterdım.ama hayat ıste malesef yasıyorsun ve olgunlasıyorsun.10yıl sonra suan cok sevdıgım omrumm nefesım ugurum can suyum herseyımle evlenmıs ve yavrumla mutlu bır hayat suruyor olmayı ısterım saglıkla tum sevdıklerımle beraber.
10yıl önce sokakta şimdiki aşkımla oyun oynardık hiç dertsiz tasasız geçer giderdi hayatım.
10yıl sonrasına gelince inş. canımla mutlu yuvamızı sorunsuz bişekilde kurmamız ve belkide küçümencik bi bebişimizin olması
*10 yıl önce Lise2 öğrencisiydim.
amacım ÖSS de çok çok iyi bir üniversiteye girmek istiyorum.
*10 yıl sonra inş. sağlıklı,akıllı, vatana millete hayırlı 2 tane evlad nasip eder inş RABBİM.
eşimle, ailelerimizle birlikte mutlu mesut yaşam dileğim.
hiç plan program yapmıyorumkü tatlicadiarzu
başıma sürpriz ne gelirse onu yaşıcam :1rolleyes:
zaten hayat;sen plan yaparken başına gelen şeylerdir.gamyoncuiremsu
canim gecmis olsun öncelikle,allahim bir daha yasatmasin öyle acilar..insallah hayat sanada diledigin herseyi getirir..yaklaşık 10 yıl önce iyi bir liseydi hayalim depremden dolayı çok kötü günler yaşadım ..ama ozaman on yıl sonra olmak istediğim yerdeyim üniversite okuudm ve bitti çç allah isteyen herkese nasip etsin..10 yıl sonraa içni ise bütün ailemle çok sağlıklı bir şekilde yaşamayı, kimseye muhtaç olmamayı ve bir aile kurmuş olmayı istiyorum bakalımm kısmett...
insallah canim,harika bir evlilik,pirlanta gibi evlatlarin olur canim...10 yıl önce ilköğretim altıncı sınıftaydım. genç kızlıa henüz adım atmamıştım bile.
ah ah ne çabuk akıp gitmiş zaman insan farkında bile olmuyor.
zaman zaman hatta sık sık kendi kendime platonik aşklarım olurdu.
ve geceleri uyumadan önce acaba ben kiminle evlenicem diye düşünürdüm.
10 yıl sonrası içinde hayallaerim.
ömrüm yanımda olsun, düğünümüz olsun bu yaz da,
sonra bundan 3-4 sene sonra kubilayımız doğsun evimizi şenlendirsin.
babamla kardeşlerim barışsın. annemin babamın sağlığı yerinde olsun. öle şeyler işte.
amin...insallah hepsi olur tatlim10 yıl önce biran önce büyümek istiyodumm..
10 yıl sonra çok sevdiğim sevgilimle hala beraber olmayı mutlu bir ailemizin olmasını
iyi ve güzel bir kariyeri
ve de ailemde hiç kimseyi kaybetmemeyi
dilerim....
evet,yasayip görecegiz,ne kadar dilesekte zaman ne getiriyor maalesef kestiremiyoruz,tek dilegim cok güzel seyleri getirmesi hepimiz icin10yıl önce şu derslerden ne zaman kurtulacağım diye düşünüyordum herhalde tek derdim buydu büyüdükçe dertler çoğaldığı gibi derslerden hala kurtulamadım maalesefsenağlama...
10 yıl sonra ise bilmem sadece sağlıklı olmayı,huzurlu olmayı istiyorum.Çok belirgin hayallerim yok yaşayıp göreceğiz:1rolleyes:...
basin sagolsun canim benim,,,hayat insallah bundan sonra sana tüm yasayamadigin güzellikleri sunar canim..bundan 10 yıl oncem cok kotuydu.babacıgımı kaybedelı yenı olmustu.cok uzgundum.ablam evlenmıs yalnız kalmıstım.evlenecegım ve hayatımı cehenneme cevırecek o adamla beraberdım.hıc o zamanı yasamamıs olmayı ısterdım.ama hayat ıste malesef yasıyorsun ve olgunlasıyorsun.10yıl sonra suan cok sevdıgım omrumm nefesım ugurum can suyum herseyımle evlenmıs ve yavrumla mutlu bır hayat suruyor olmayı ısterım saglıkla tum sevdıklerımle beraber.
insallah canim,kizina uzun saglik dolu kocaman bir ömür diliyorum...rabbim herkesin gönlündeki güzellikleri versin insallah10 yıl önce hayat çok güzeldi 18 yaşındaydım tayinim çıksın gideyim istiyordum güzel bir evlilik istiyordum...
şuan istediğim oldu tayinim çıktı çalışıyorum evlendim ama hiç birşey hayal ettiğim gibi değil....güzel bir kızım var 10 yıl sonra onun büyüdüğünü görmek istiyorum sadece o kadar...
10 yıl önce 21 yaşında 1 yıllık evli cok mutlu biriydim.tek dilegimde bir bebişimin olmasıydı. 10yıl sora cok şükür hala mutlu biriyim ve ogluma kavuştum. şimdi tek dilegim saglıklı huzurlu bir ömür oglum eşim ve tüm sevdiklerimle.birde bi kızım olsa keeeeeşşşkeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?