10 yıl sonra

selin1988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
4
2
1
37
Merhaba kızlar ben 29 yaşında 10 yıllık evliyim. 7 yaşında bir kızım var. Evliliğimin 7.yılında kocam beni aldattı. Büyük bir şoktu benim için . Ama nedense boşanmayı aklımdan bile geçirmedim .Bu arada eşim benim ilk çıktığım , elini tuttuğum , ilk sevdiğim erkek. 14 yaşında tanıştık çıktık ve evlendik . Güzel giden bir evliliğimiz vardı o güne kadar. Üstesinden geldiğimi düşünürken onuncu yılımızda bir kez daha aldatıldım. Bu defa kesinlikle affetmemeyi ve ayrılmayı düşünürken kızımın ameliyatı ile rafa kaldırmak zorunda kaldım ama bu konu beni her gün rahatsız ediyor.

Çocuğumun aile içinde huzurlu yetişmesini istiyorum. Babasız buyumesini istemiyorum. Aldatılmak dışında hiç bir sorunumuz yok. Her istediğimi alır , ihtiyaçlarımızı giderir. Şiddet yok. Lakin ihanet olayları sürekli tekrarlanıyor. Eşimin savunması ise şu şekilde “ İlkinde senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştim. İkinci kez aldattığımda ise tam ben kendimi soyutlamaya çalışırken sen beni yakaladın. Seni seviyorum . Her gün boşanacağını soyleyıp bitti deme boşanmak yok asla. “ diyor.

Benim ona bu saatten sonra asla inancım kalmadı. Tek düşüncem kızımın bu olaydan ne kadar az zarar ile kurtarabilirim ve de kızım babasına aşırı düşkün. Ayrılık durumunda babasını seçer. Yavrumu kaybederım. Babasıyla uyuyor hatta babasının eve gelmedıgı gunlerde uyutamıyorum .

Ne yapmalıyım arada kaldım . Devam edersem nasıl kaldırabilirim ? Bu sefer son dıyor her defasında yemınler edıyor tövbe edıyor.

Öncelikle test yaptırın siz iki tane biliyorsunuz ama kim bilir kaç kişiyle birlikte oldu. Hastalık kapmış olabilirsin.

İkincisi boşanınca babası çocuğundan da bosaniyor mu ki babasız büyüsün?

Üçüncüsü seven insan ihanet edebiliyorsa siz de esinize ihanet edin bakalım yine boşanmak yok diyebilecek mi?

Yine aldatacak hep aldatacak.Nasılsa karım beni affediyor diyecek...Eğer bir erkeğin gözünü korkutmazsanız evliliğiniz boyunca aldatılmaya mahkum olursunuz.Bir daha yaptığında evi terkedip boşanma davasını açın tabi tüm ailenizi eşinizin ailesini ayaklandırmayı da ihmal etmeyin.Bakın bakalım bir daha yapmaya cesaret edebilecek mi.Siz sustukça eşinize fırsat veriyorsunuz.İyice yüz göz olmuşsunuz.

Siz de onu aldatsaniz ve 'bu kadar uzulecegini tahmin edemedim, özür dilerim' deseniz ne tepki verir?
O çocuğunu düşünmüyor ki yuvasını tehlikeye sokuyor. Siz bari yuvanizi düşünün de çocuğunuzun böyle bir evliliği rol model almasına engel olun.

Yok aldatacak tekrar ,ondan emin olun.Hastalık çünkü o ve tedavisi yok,bunu uzmanlar söylüyor,
Kızınıza huzursuzluğunuzu belli etmeyin,arkadaş olun eşinizle de evde.
Ev rakadaşı gibi takılın derim.
Babasız büyümeyecek o çocuk ayrıca,babasını tanıyor biliyor,yaşı da ufak değil artık.İstediği zaman görür.
Siz kendi halinize ya üzülün ya da geniiiş geniiiş takılın.
Tekrar ediyorum ALDATMAK TEDAVİSİ OLMAYAN HASTALIKTIR en azından kabullenirseniz sorun yaşamazsınız.

Sırf bu yüzden ben bu adamı boşardım

İlkinde zaten affetmişsin ve son şansı vermişsin, ama 2.de buna ragmen iflah olmadıysa ve cesaret ettiyse bu adam aldatmadan asla vazgeçmez..siz bu şekilde razıysanız yürütün evliliğinizi..

ah konu sahibi ah
ne kadar pasifleştirilerek büyütülmüşsünüz belli
aldatmaktan başka sorunumuz yok diyorsunuz birde

eşinize aynısın ona yapsanız ne olur diye yürekli bir şekilde sorun!!!

Peki siz aldatsaydınız,eşiniz ne yapardı? Durumu normalleştirmiş eşiniz sizde kabul etmişsiniz.İyi bir eş olsaydı herşeyden önce size ihanet etmezdi.Geri hepsi boş.

Bu durumu kabul ettiğin sürece aldatılmaya mahkumsun.
- aldatırım nasılsa karım ayrılmıyor düşüncesi oluşuyor direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…