- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Bir kere kabullenince arkasi surekli gelir emin olun. Her seferindede bir bahanesi mutlaka olur.Merhaba kızlar ben 29 yaşında 10 yıllık evliyim. 7 yaşında bir kızım var. Evliliğimin 7.yılında kocam beni aldattı. Büyük bir şoktu benim için . Ama nedense boşanmayı aklımdan bile geçirmedim .Bu arada eşim benim ilk çıktığım , elini tuttuğum , ilk sevdiğim erkek. 14 yaşında tanıştık çıktık ve evlendik . Güzel giden bir evliliğimiz vardı o güne kadar. Üstesinden geldiğimi düşünürken onuncu yılımızda bir kez daha aldatıldım. Bu defa kesinlikle affetmemeyi ve ayrılmayı düşünürken kızımın ameliyatı ile rafa kaldırmak zorunda kaldım ama bu konu beni her gün rahatsız ediyor.
Çocuğumun aile içinde huzurlu yetişmesini istiyorum. Babasız buyumesini istemiyorum. Aldatılmak dışında hiç bir sorunumuz yok. Her istediğimi alır , ihtiyaçlarımızı giderir. Şiddet yok. Lakin ihanet olayları sürekli tekrarlanıyor. Eşimin savunması ise şu şekilde “ İlkinde senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştim. İkinci kez aldattığımda ise tam ben kendimi soyutlamaya çalışırken sen beni yakaladın. Seni seviyorum . Her gün boşanacağını soyleyıp bitti deme boşanmak yok asla. “ diyor.
Benim ona bu saatten sonra asla inancım kalmadı. Tek düşüncem kızımın bu olaydan ne kadar az zarar ile kurtarabilirim ve de kızım babasına aşırı düşkün. Ayrılık durumunda babasını seçer. Yavrumu kaybederım. Babasıyla uyuyor hatta babasının eve gelmedıgı gunlerde uyutamıyorum .
Ne yapmalıyım arada kaldım . Devam edersem nasıl kaldırabilirim ? Bu sefer son dıyor her defasında yemınler edıyor tövbe edıyor.
Aldatılmak dışında hiç bir sorunumuz yok.
madem çok mutluydunuz. hiç sorununuz yok.Merhaba kızlar ben 29 yaşında 10 yıllık evliyim. 7 yaşında bir kızım var. Evliliğimin 7.yılında kocam beni aldattı. Büyük bir şoktu benim için . Ama nedense boşanmayı aklımdan bile geçirmedim .Bu arada eşim benim ilk çıktığım , elini tuttuğum , ilk sevdiğim erkek. 14 yaşında tanıştık çıktık ve evlendik . Güzel giden bir evliliğimiz vardı o güne kadar. Üstesinden geldiğimi düşünürken onuncu yılımızda bir kez daha aldatıldım. Bu defa kesinlikle affetmemeyi ve ayrılmayı düşünürken kızımın ameliyatı ile rafa kaldırmak zorunda kaldım ama bu konu beni her gün rahatsız ediyor.
Çocuğumun aile içinde huzurlu yetişmesini istiyorum. Babasız buyumesini istemiyorum. Aldatılmak dışında hiç bir sorunumuz yok. Her istediğimi alır , ihtiyaçlarımızı giderir. Şiddet yok. Lakin ihanet olayları sürekli tekrarlanıyor. Eşimin savunması ise şu şekilde “ İlkinde senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştim. İkinci kez aldattığımda ise tam ben kendimi soyutlamaya çalışırken sen beni yakaladın. Seni seviyorum . Her gün boşanacağını soyleyıp bitti deme boşanmak yok asla. “ diyor.
Benim ona bu saatten sonra asla inancım kalmadı. Tek düşüncem kızımın bu olaydan ne kadar az zarar ile kurtarabilirim ve de kızım babasına aşırı düşkün. Ayrılık durumunda babasını seçer. Yavrumu kaybederım. Babasıyla uyuyor hatta babasının eve gelmedıgı gunlerde uyutamıyorum .
Ne yapmalıyım arada kaldım . Devam edersem nasıl kaldırabilirim ? Bu sefer son dıyor her defasında yemınler edıyor tövbe edıyor.
Merhaba kızlar ben 29 yaşında 10 yıllık evliyim. 7 yaşında bir kızım var. Evliliğimin 7.yılında kocam beni aldattı. Büyük bir şoktu benim için . Ama nedense boşanmayı aklımdan bile geçirmedim .Bu arada eşim benim ilk çıktığım , elini tuttuğum , ilk sevdiğim erkek. 14 yaşında tanıştık çıktık ve evlendik . Güzel giden bir evliliğimiz vardı o güne kadar. Üstesinden geldiğimi düşünürken onuncu yılımızda bir kez daha aldatıldım. Bu defa kesinlikle affetmemeyi ve ayrılmayı düşünürken kızımın ameliyatı ile rafa kaldırmak zorunda kaldım ama bu konu beni her gün rahatsız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?