10 yıl sonra

Bu kadar piskin adami aldatacaksin sonra da canim uzuluncek bir sey yok olsa sende yapmazdin diyeceksin hakettigi bu da neyse...

"Bu kadar" degilde ne kadar uzulursunuz diye dusunmus ilkinde kocaniz? İkincisinde de kac defa birliktelikten sonra kendini soyutlama karari aldi acaba, ona gore affedilebilir heralde. Onemli unsurlar sonucta bunlar.

Ben sadece sunu biliyorum. Aldatmak bir karakter yoksunlugudur. Ona adamda denmez, babalik yapmasida beklenmez. Hem piskin hem igrenc. Saniye tahammul edilemez bi tip. Bosanin. Kiziniza da bir uzman esliginde anlatabilirsiniz.

acı ama gercek eşiniz sizi sevmıyor saygı da duymuyor her seferınde affedeceğinizi bildiği için aldatıyor ve bir daha olmayacak diyor. ve üzülerek söylüyorum tekrar edecek. bunun sonu gelmeyecek. kendinize bu saygısızlığı yaptırmayın bence

oha ya özrü kabahatinden büyük. bu kadar üzüleceğini tahmin edemedim ne demek? açık evlilik mi bu? ilkini affettin devamı geldi yine gelecek yine gelecek. adam senin üzüleceğine bile inanmıyor. hadi ilkinde üzüldüğünü gördü üzerine hala yapıyor. adilikten başka bir şey değil.
sen de boşanmayacaksan bu şekilde yaşamayı kabul edeceksin bu kadar basit.
çocuğum mocuğum deme 7 yaşında artık bugün seni seçmez 2 sene sonra anlar hanyayı konyayı.. sen bu kadar gurursuzlukla daha ne kadar yaşayabilirsin onu düşün..

Aldatmak disinda sorunumuz yok derken?

Ya kusura bakmayin da bu ne midesizliktir?

Cocuk aile ortaminda huzurla buyusunmus...
Ben ortada bir aile goremiyorum.
Huzur varsa ne diyeyim bilemem ki.
Kocam her firsatta baska kadinin koynunda ve ben huzurluyum... iyiymis.

Adam nerden bilsin sizin üzüleceğinizi. Kızınızı mutlaka o huzurlu yuavada büyütün. Sonuçta tek sorun aldatılmak. Ona da bir zahmet göz yumuverin.

Umarım konu fakedir yoksa durum çok vahim.

çocuğun için o evde durabilirsin. fakat ev arkadaşı modunda. hatta her istediğinizi alan her dediğinizi yapan bir ev arkadaşı. yani onunla cinsel ilişki kurma. zaten sanırım bunu miden kaldırmaz.

başka biriyle evlenmeyeceksen boşanmanı tavsiye etmem. bir sürü erkeğin kendini koruyamayacağın pis muamelesine göğüs germekten ve çocuğun için tek başına mücadele etmektense, sana hizmet eden ve çocuğunun babası olan bu erkekle aynı evde yaşa.

boşanıp hayatına devam et diyenler, sen çocuğunu gece yarısı acile tek başına taksiyle götürmek zorunda kaldığında ve taksicinin tacizlerine maruz kaldığında yanında olmayacaklar.

ha eğer yeniden evleneceksen hemen boşan.

kendimi soyutlamaya çalışırken ne demek ya herifin her yerinden pişikinlik akıyo. ne kadar saçma sapan bahaneler. aldatılmaktan başka sorununuzda yokmuş. mutlu evliliğinize yazık etmeyin

29 yaşında genç eşini aldatan bir adam 40 yaşından sonra eve girmez herhalde. ( Bu erkeklerin orta yaş sendromunda aldatmaya meyilli olmasından dolayı söylediğim bir söz, yoksa 40 yaşından sonra biz kadınlar değer kaybettiğimizden değil. Yanlış anlaşılmasın. )

Aldatılmaktan başka bi problemin yoksa mutlu bir evliligin var demektir böyle devam et dert etme allah akıl fikir versin.

Cocugu bahane etmeyin
Sizin bosanacaj gucunuz yok arada cocugu ziyan ediyorsunuz.
Bir sure sonra o sizi bosayacak haberiniz olsun.

Haha adamin açiklamalari süper dalgasini geçiyo.şener şenin bi filmini hatirlatti bana karisi sekreteriyle yatakta basinca,yaz kizim dedigi sahneyi

bilmeden seninle aynısını yazmışım:)
yok aynı şeyi yazmamışız. konu sahibi kızım babası ile uyuyor aşırı derecede düşkün filan demiş bu nedenle boşanmayacağı kanısına kapıldım. ben olsam napardım dedim. kendi açımdan kesinlikle boşanırdım beni aldatan adamla ev arkadaşı bile olmam. gecenin bir yarısı taksi de çağırırım kendi ayaklarım üzerinde de dururum. ama çocuk aşırı düşkün filan deyince madem boşanmıcan yüzüne bakmam ve kızımla babasının birlikte vakit geçirmesi için kendimi feda ederim.
evlenmeyeceksem boşanmam gibi bir düşüncem yok her boşanan ayakları üstünde durmak için evli olmak zorunda değil kesinlikle

Bu sadece senin yakaladığın ikinci aldatma ama adamın yaptığı bilmem kaçıncı aldatma...üç yılda üç yüz kadın bile olmuş olabilir...şu kızım çok düşkün vs vs yi de Allah aşkına bahane etmeyin artık

bilmeden seninle aynısını yazmışım:)

ayrıca da insan boşanırken yeniden evlenme planları yapmaz belki evlenecek birisi çıkmayacak karşısına, bu işler bu kadar kolay mı 7 yaşında kızı var allah aşkına böyle mi akıl verilir yeni evlenecei adam sapık çıkabilir pislik çıkabilir. benim kızım olsa yeniden evlenmeyi düşünmek için önce bir adamla en az 2-3 sene vakit geçiririm iyice emin olurum ondan sonra da BELKİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…