10+yıldır geçmeyen karşılıksız aşk

Zygomaticum

O yaz hiç, hiç gelmez...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
269
159
23
29
Herkese merhabalar.beni çok üzen bir konuyu anlatmak istiyorum
Lisede hazırlık sınıfında tanıdım onu ve o tanıyışım o tanıyış oldu.24 yaşına geldim 10 yılı geçti ve ben tek başıma yaşıyorum onu.bu hislerim geçsin istiyorum bu acıyı yaşamak istemiyorum ama geçmiyor.gözden ırak olan gönülden ırak olmuyormuş özlemim bitmiyor.

Lise boyunca pek iletişimimiz olmadı zaten kimseyle iletişimim yok gibiydi.onu tanıdıkça ne kadar farklı olduğumuzu görüp çok üzülüyordum.bu cümleyi kurmak çok üzücü ama ben onun seçeceği biri değildim bunu hep biliyordum içimde hep bu acıyı taşıyorum.

Ben gerçekten hiç anlam veremiyorum.neden bunu yaşıyorum hiç anlamıyorum.bu duygum olmasa hayatımı bu kadar çok mahvetmezdim bunu da biliyorum.o kadar çaresiz hissediyorum ki...bir yandan düşündüğüm bazı şeyler de var.mesela kimseyle bir ilişkim olmadı beni de kimse sevmedi,sevgi açlığı çekiyorum farkındayım acaba bunlar yüzünden bu durumu abartıyor muyum diyorum ama gerçekten bu duygum çok farklı geliyor o kadar farklı geliyor ki bazen diyorum biri beni severse unutur muyum ama birinin beni sevebileceğine hiç inanmıyorum zaten düşünüyorum da biri beni sevse bile ben onun yüzüne nasıl bakacağım ki.bunca yıldır başka bir insan yanıp kül oluyorum.sanırım birinin beni sevmesini de hak etmiyorum.zaten beni sevmesi gereken tek insan da oymuş gibi o da sevmiyor.
Ben ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum

Hayatınızda bu zamana kadar kimse olmadığı için o kişiye çok aşıkmış gibi hissediyorsunuz bence. Yaşınız çok genç henüz, karşınıza sevip sevileceğiniz biri çıkar elbette. Ama önce kendinizi sevin ve olumsuz düşüncelerden arınmaya bakın bir an önce.

Kara sevda diye bir şey yok öncelikle. İnsan bir kere aşık olur evlatt tarzı arabesk ifadeler de gerçekçi değil. Aşık olduğum zamanı düşünüyorum, birinin desteğine çok ihtiyacım vardı ve beynim beni o insana yönlendirmişti. Zaten bunu fark edince beyin kimyam düzeldi, normalim şimdi.

Sizin probleminiz farklı bence. Derinde yatan bir bağımlılık ya da mutlu olmayı hak etmediğinizi düşündüğünüz için bilinçaltınızın sizi hep mutsuz olacağınız tercihlere yönlendirmesi gibi. Bir kadını on yıldır seviyorum, ondan başkası olmadı hayatımda dese bir erkek herhalde oradan koşarak uzaklaşırdım.

Yardım aldınız mı?

Sizin karşılıksız aşktan ziyade kişisel problemleriniz var.Kendinizi sevmediğiniz için başkası da sizi sevemez gibi hissediyorsunuz.Özgüveniniz de yok. Bence terapi almalısınız. Kendinizi daha iyi hissetikçe bu kişiye yaklaşımınız da değişecektir.Sevme-sevilme ihtiyacından aklınızdaki tek kişiye bel bağlamış ana problemi göremiyorsunuz. Lütfen önce kendinizi sevmeyi öğrenin,gerisi gelecektir.

Aşk değil ki bu
Takıntı sadece
Yardım alıp bu takıntıya sebep olan dürtülerinizi çözmelisiniz

aslında kendi dedikleriniz o kadar doğru ki. hayatınıza biri girmediği için ben zaten onu seviyorum diye düşünüyorsunuz. kendinizi kötü hissetmeyin, genceciksiniz elbet karşınıza biri çıkacaktır. ve gerçekten yukarıda da yazıldığı gibi çivi çiviyi söker. kendinizi arabesk yaşamaya itmeyin, hayat o kadar güzel ki

Ama gerçekten çok aşık hissediyorum.ben de bu ihtimali düşünüyorum ama 'mış' yokmuş gibi hissediyorum

Evet gidiyorum doktora.Evet o mutlu olmayo düşünmediğim hissi var.Objektif olarak düşününce insanları sevgimle usandırıyorum sanırım bu durumu da anlayabiliyorum bazen.

Ben o yaşlarda her ay baska bir yakisikliya asik oluyordum.
Bu karsiliksiz aşk değil takinti olmuş.
Takıntı lafı bana çok korkunç geliyor ama doktoruma bu durumdan baya bahsettim hiç bu tarz şeyler demedi.şimdi burada bazı yorumlarfa belirtilmiş gerçekten kendimden korktum

Evet çok haklısınız kendimi sevmiyorum daha doğrusu sevemiyorum terapi alıyorum.

Terapi alıyorum ama şu corona sürecinde 1 kere gidebildim sadece

Değişim de rahatsız olduğumuz huylarımızın altında yatan nedenleri fark etmek de kolay değil. Bir şeyler değişmeli motivasyonu ile yürüdüğünüz uzun bir yol. İlk seansta zaten terapist sadece sizi tanımaya sorunları anlamaya çalışıyor. Yani şu anda profesyonel destek almış olmuyorsunuz.

Lütfen online veya yüz yüze fark etmez, devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…