10 yilim dugune 10gun kala bitti...

Benim icin en hayirlisi ayrilmak bu saatten sonra ve geri asla donmemek biliyorum. ama icim cok aciyor hayirlisini diliyorum ama nezaman biticek bu bilmiyorum. Bugun gidip bir akrabamla esyalarimi topluycam evdeki herrr ama her aniyi 10 yildir biriktirdigim butun hatiralari. Ama onlari yolasammi yaksammi bilemedm. Asker mektuplarina kadar var.

evet ölüm acısı gibi gelir sana.Gençliğinin en güzel yıllarını yemiş.bu sana tekrar döner demedi deme.ama bu defa sen istermisin bu kadar hakarettten sonra.Aile kuzusu senin nişanlın.seni mutlu edemez.
olum acisi gibi geliyor zaten sanki icimden bir parca oldu ve gommem gerekiyor. beni sevdi biliyorum ama canimi cokk yakdi. Herseyeee ragmenn bukadar pislikden sonra nasil halen biseyler hisediyorum bilmiyorum. Allah acimi azaltsin her iki taraf icinde en hayirlisi buydu diye dusunuyorum bakalim bugun neler olucak...

Üzülme, üzülme .... dua et allahım beni koru allahım beni kurtar diye. Derin nefesler al, güzel nefesler almaya çalış... bundan sonra yen'i bir hayatım olacak diye heyecanlan! Çok seveceksin yeniden, hatta en çok sevdiğim bu adam diyeceksin. Allah'ım bahtını açık etsin, bende ayrılık acısı içindeyim ama biliyorum geçicek....

Ge

Gecer dimi gecicekdir. daha gelinliklerini altinlarini almadilarr neyi bekliyolar bilmiyorum biran once alsinlarrr gitsinler ciksinlar hayatimdan. Nezaman gecicek biticek gidicek... Nezamannn

Cnm ya zaten siz barisanizda hep kinleneceksin sana ysatiklari icin.gececek elebette insnalr evlenip cocuk dogurdugu adamdan bosanip tekrar evkenip mutlu oluyirlar.
Zaman sadece

Allah yardımcın olsun canım inşallah hepsi çok yakında geçer E elfida90
Yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki, biz de eşimle sevgiliyken küçük tartışmalar yapardık ama çok incitici olmazdı hem de çok olmazdı. Ama Nişan dönemi bizim de 2 yıl sürdü ve biz de düğüne 2 ay kala ayrıldık. Ne eşim aradı ne ailesi aradı ne oldu diye ya da bir orta yol bulalım diye. Sonra iki hafta sonra babam onun babasıni aradı amacınız ne diye. Sonra eşim geldi. Konuştuk tekrar ve hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. Sonra düğün oldu. 3 yılı geçti evliliğimiz ama inancı cicim ayı bile hatırlamıyorum. 2 gün mutlu 1 gün kavga 3 gün kūsūz. Çok yoruldum çok yıprandım hayat sevincim gitti artık en son içten bir kahkaha attığımı bile hatırlamıyorum. Sürekli kafamda ayrılık var ama olmuyor bir türlü dile getirdiğimde de bir şekilde her şeyin daha iyi olacağına ikna edip devam ediyoruz. Ama üstünden bir hafta bile geçmeden yine bisi. Her gün her gün aynı üzüntüler pismanlik daha zor. Eğer ola ki devam etme olasılığınız olursa dahi dönüp bakma. Bizim de 10 yılı geçti beraberliğimiz ama ilerde sana hakkettiğin değeri verenle beraber olduğunda çok mutlu olacaksın. Ah gençliğimiz...

Okadar guzel yazmissinizki... Onlrda bizden adim bekliyor sanirim. Gonlum tabiki seviyor ama ASLAAA OLMUYACAGINI BILIYORUM. herseye ragmen ona uzuluyorum piskolojisi bozuk. Ayrildigimiza inanamiyorum halen

Gecdigine ikna olamadimki dahaa bir gecseydii bir bitseydi tam anlamiyla...

10 yillik mevzu hemen öyle gecmez ,sabir versin Allah.. ne denir bilmem zaten yipratmissiniz birbirinizi eni sonu elinde kalma ihtimali vardi bu iliskinin. hakkinda hayirlisi

Okadar guzel yazmissinizki... Onlrda bizden adim bekliyor sanirim. Gonlum tabiki seviyor ama ASLAAA OLMUYACAGINI BILIYORUM. herseye ragmen ona uzuluyorum piskolojisi bozuk. Ayrildigimiza inanamiyorum halen
Evlendikten sonra onunki iyice bozulacak tabiki senin de ne yazıkki. Ve o kavgalar hep birikiyor insanın içinde, hele hakaretten öte bir de şiddet oluyorsa bazen, hiç içinden çıkmıyor insanın. O seven insani arıyor gözlerin. silueti aynı ama içi çok farklı. Tabiki bir zaman sonra sen de sen olmuyorsun. Bence cidden mutlu olmalisin paçayı kilpayi kurtardın diye. Çünkü çözülemeyen konular hep aynı devam ediyor, her defasında çözülecek gibi konuşuluyor ama yine aynı.

Kesinlikle yalniz kalmayin. En azindan simdilik yalniz tatile falan gitmeyin. Arkadaslarinizla takilin. Kalabalik daha iyidir. Yalnizlik demek dusunmek demek.

Kesinlikle yalniz kalmayin. En azindan simdilik yalniz tatile falan gitmeyin. Arkadaslarinizla takilin. Kalabalik daha iyidir. Yalnizlik demek dusunmek demek.

Şuan olanları kısa özet gibi düşün.
Mutsuz bir evliliğe adım atmış olucaksın barışırsan.
Ömür boyu üzüleceğine şimdi üzül daha iyi.

üstüne çok titredigin bir sevgi olsa öyle dobra olcam diye kirmazdin herkesi odun vermeden tatlı dilli olmak çok mu zor. . inadin inatla anlastigi tek nokta yine anlasmazliktir.. Sen onun vazgecemeyecegini falan dusunmus olmalisin biraz yapıcı olman lazımdi madem emek verdin çok sevdin fedakâr olabilirdin.

Eger ailesinin hatalari varsa tabi soyleyeceksin yutup oturacak misin ? Bir koltuk takimi istedin diye paragoz mu olunurmus ? Ben olsam " ben para gozsem eger sizde cimrisiniz olmasi gerekeni alamayacak kadar cimri " derdim.. Neden hep kadinlar alttan aliyor ? Yok oyle bir dunya erkekte alttan almak zorunda.. Iyi o zaman kir dok kadib temizlesin.. Ee kadinin kazanci ne ? Erkeklerin bu yuzden egolari sisiyor. Cinsiyet ayrimi yapmadan her iki tarafta insansa alttan almak zorunda.. Tek kadinin tatli dilli uyumlu olmasiyla olmaz bu isler o kadina da yazik ! Herkes hata yapabilir gecmisinde yaptigin hatayi kabullenmis gorunup surekli yuzune vurmasi da ayri bir ironi.. Madem oyle gunahinla sevabinla bastan kabullenmeseydi ona bicak mi dayayan oldu ?
Ben anlamiyorum, anlayamiyorum !
Uzulme demeyecegim uzul acini dolu dolu yasa ama sakin umudunu kaybetme... Sunu da asla unutma denenmisi denersen hata yaparsin Allah yolunu acik etsin

Reactions: anu
Çok zor bir durum gerçekten. Yaşamadım böyle bişe Allahta yaşatmasın. İçindeki boşlugu hissedebiliyorum. Herşey geçer deniliyor ama geçmiyor. Sadece üstü külleniyor. Senn için bu durum bence çok iyi olmuş kurtulmuşsun Allaha şükretmen lazım hiç üzülme. Ztn anlaşamayan bir çiftmişsiniz. Adam sana her türlü şiddet uygulamış. Ailesine geçiremediği dişide sana geçirmiş.söyleyemedigi lafıda sana söylemiş. Bi nevi yükü sana yüklemiş. Evlenseydin pişman olsaydın dahamı iyi olurdu diye bir düşün. Ya şiddetin dozu artsaydı.
Çektiğin sıkıntılar ilerde sana yeni ve güzel kapılar açıcaktır eminim. Kendini üzme..

canım üzülme deem de uzulursun...erkekler evlenene kadar tumparaları onlara aittir ama evlendıkten sonra paralarını boluseceklerı fikrionlara cok agır gelir.tabii bunu butun erkekler için soylemiyorum..baksana daha ev esyası bile alırken beni batıracaksın minvalinde bir sey soylemiş..boyle dusunen biriyle evlenmediğine sukret..

oyle bir yazi yazmissinizki... Bilip bilmeden kendi hayatinizdan kareleri secip ordan yazmissiniz sanirim. tabiki tatli dille konusmak cok zor degildir ama kisiye gore degisir duruma gore degisir. Sunuda unutmayalim eger yapici olmasaydim 10 yil surmezdi dimi. Demekki yeterince fedakarlik ettigim olmus. Hersey tek tarafli degildir. fikrinizi soylediginiz icin tessekkur ederim.

Cok tessekkur ederim yazdiklariniz icin. bundan bir kac saat once gelinligim dahil hersey teker teker verildi. Onlari pencereden izledm teker teker cikan hayallerimi birer birer giden hayallerimi izledim o arabayla... yazdiklariniz aynen yasadiklarimdi. Ailesine soyluyemediklerini bana soyledi geciremedigi disi bana gecirdi. Defalarca bana hakaret etmee beni kucuk hisettirtme dememe ragmen her ofkesinde patladii ve smdik o beyaz gelinligimle hepsi gittiii... Allahim dusmanima vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…