- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Esas soru neydi ki? Adamın sizden ettiği şikayet az buz değil. Altın para merakı olması, ailesinin dırdırını etmeniz, onun başını yakacağınızı düşünmesi... Sorun sizin dobra olmanız değil. Sorun çok daha büyük. Eski nişanlınızın çok geçerli sebepleri var ayrılmak için. Benim çıkarımım bu. Ayrıca ben ektim, başkası biçecek olayı anlamsız. Ne alaka? Kimse sizin gelinliğinizi, aldığınuz eşyanızı alıp evlenmeyecek yani. Herkesin kısmeti kendine. Siz anlaşamadıysanız ayrılıp kendinize uygun insanlarla ilerde tekrar denemeniz dünyanın en doğal olayı.
Üzülme asla evlilik son değil ki aslında herseyin başlangıcı. Ve emin ol evlendikten sonra dönmek daha zor. Ve asla bittim tükendim deme . Keşke senin gibi nisanliyken cesaretimi toplayabilseydim. Suan ailemin yanında mutlu huzurlu olacaktım. Ben cesaret edemedim ve bunun cefasını çekiyorum. Bi şeyler yolunda gitmiyorsa bir yerde durmalısın demektir . Keşke deme asla iyi ki de . Suan özgürsün . Klişe gelecek ama bekarlık sultanlık gerçekten. Değerini bil. Doğru insanla evlenirsen ancak o zaaman kraliçe olursun.Sizin gibi insanlarin var olmasi hayata tutunmam icin bir neden oldugunu dusunuyorum. Cok tessekkur ederim yaziniz icin. "Simdi o kinadan banada yolla eslik edeyim" yazmissiniz ya gozlerim yasardi. Keske olsaydiniz icim acirken beraber yaksaydik ve biraz gulumseyip aglayip gecseydi. 25 yasindayim, cocuklugum gencligim her animi gecirdigim insana gecirdigim hayata hoscakal dedim. Yepyeni bir hayat icin belki ilk defa bukadar dusdum...
Sizin gibi insanlarin var olmasi hayata tutunmam icin bir neden oldugunu dusunuyorum. Cok tessekkur ederim yaziniz icin. "Simdi o kinadan banada yolla eslik edeyim" yazmissiniz ya gozlerim yasardi. Keske olsaydiniz icim acirken beraber yaksaydik ve biraz gulumseyip aglayip gecseydi. 25 yasindayim, cocuklugum gencligim her animi gecirdigim insana gecirdigim hayata hoscakal dedim. Yepyeni bir hayat icin belki ilk defa bukadar dusdum...
Bekarligi hayatim boyunca hic tatmadimki sultanligini bileyim. Belkide oyledir. Suan tek hisettigim icimin yarasi gun gecdikce dahada batiyor kapanmiyorÜzülme asla evlilik son değil ki aslında herseyin başlangıcı. Ve emin ol evlendikten sonra dönmek daha zor. Ve asla bittim tükendim deme . Keşke senin gibi nisanliyken cesaretimi toplayabilseydim. Suan ailemin yanında mutlu huzurlu olacaktım. Ben cesaret edemedim ve bunun cefasını çekiyorum. Bi şeyler yolunda gitmiyorsa bir yerde durmalısın demektir . Keşke deme asla iyi ki de . Suan özgürsün . Klişe gelecek ama bekarlık sultanlık gerçekten. Değerini bil. Doğru insanla evlenirsen ancak o zaaman kraliçe olursun.
O zaman denen merhem biran once gelsinn..... Bu hafta sonu dugunum olucakdi benim calicak sarkilara kadar ayarlamisdimÜzüntüsünü gerçekten içten hissettiğim konulardan biri oldu. Şu an anlatılan hiçbir mutluluk senaryosu içine su serpmiyor biliyorum. O yüzden sana sezen abladan iki üç kelime bırakıyorum dostum
Zaman, sadece birazcık zaman...
Sen çünkü hayatını ona adadın. Kimse kimsenin son şansı değil unutma. Daha kotu ihtimalleri düşünsene. Ya evlenseydin 3 5 ay sonra sorunlar çıksaydı. Ya bir evladın olsaydı. Kendi başına acını bile yaşayamazdn. Hem onunla sürekli muhatap olmak zorunda hemde unutmak zorunda olacaktın. Ve sürekli gördüğün görmek zorunda olduğun bi insandan vazgeçmek de onu unutmak da daha zordur. Kim bilir o eklenecektir başkasıyla senin evladını alıp o insanla yaşadığı eve götürecekti. Aklın almıyor belki verdiğim örnekleri. Ama emin ol bunları birebir yaşayanlar var . Şükür et dua et. Allah a sığın. İnşirah suresi çok güzel bir sure. Onu oku için ferahlayacaktr.Bekarligi hayatim boyunca hic tatmadimki sultanligini bileyim. Belkide oyledir. Suan tek hisettigim icimin yarasi gun gecdikce dahada batiyor kapanmiyor
evet sukrediyorum, bukadar istenmedik bir ailede 2 yil nisanli kalmak bile fazlaydi belki cok daha oncesinde bitmeliydi. Ileride kimbili nelwr yasiycakdim. Ama iste insan mantikli dusununce mutlu oluyor duygusal dusununce sabah uyanmak bile istemiyorum...Sen çünkü hayatını ona adadın. Kimse kimsenin son şansı değil unutma. Daha kotu ihtimalleri düşünsene. Ya evlenseydin 3 5 ay sonra sorunlar çıksaydı. Ya bir evladın olsaydı. Kendi başına acını bile yaşayamazdn. Hem onunla sürekli muhatap olmak zorunda hemde unutmak zorunda olacaktın. Ve sürekli gördüğün görmek zorunda olduğun bi insandan vazgeçmek de onu unutmak da daha zordur. Kim bilir o eklenecektir başkasıyla senin evladını alıp o insanla yaşadığı eve götürecekti. Aklın almıyor belki verdiğim örnekleri. Ama emin ol bunları birebir yaşayanlar var . Şükür et dua et. Allah a sığın. İnşirah suresi çok güzel bir sure. Onu oku için ferahlayacaktr.
konumu takip eden var miydi bilmiyorum.. icimden geldi yazmak istedim... ayrildim evet cok buyuk cokuntuler yasadim suan uzerinden 1 yil gecti.. COK DAHA GUCLUYUM. Cokk daha mutluyum. Hatta yaZdiklarima bakip neler gecirmisim diye de dusundum... COK SUKUR... gecti gitti bitti... Insan yasadiklariyla olgunlasiyor gercekten.. simdi yeni yila umutla bakiyorum.. umarim herkesin istedigi gonlunce olur... mutluluk bir kisiden ibaret degilmis.. azda olsa ayrilanlara suan yuregi aciyanlara umut olsun...
Valla canim aynen oyle oldurmeyen aci guclendiriyor... tabi ki neler neler atlattim. Ailemle yasiyorum yalniz degilim ama o donem cok dengesiz atlattim. Tek tavsiyem bitmesi gerektigi yerde aslaaa korkmaa.. kimse kimseyi kaybetmiyor tam tersi cok sey kazanip hayatina devam ediyorsun. Umarim hakkinda hayirlisi olur..Aynı yerde yaşıyoruz profilini inceledim de .. Seni çok takdir ettim 10 yılı silip atmak dile kolay.. Kimbilir neler yaşadın. Burda atlatman daha zor olmuştur diye düşünüyorum gurbet sonuçta yalnızlık çekmişsin dir.. Ben 1 buçuk yıllık ilişkiyi eğer biterse (bu aralar bozuguz da) nasıl atlatıcam Bidaha tekrar nasıl nefes alırım nasıl devam ederim hayatıma diye düşünürken .. Beterin beteri var ve bir kez daha anladım ki ölümden başka herşeyin çaresi var . Hayat devam ediyor ve klasik olacak ama öldürmeyen acı güçlendiriyor.. Senin adına çok sevindim canım yaşadklarını atlatmana, şuan iyi olmana.. Allah daha hayırlı insanlar çıkartır insallah karşına..
Bence de...Allah yardimcin olsun.
Belkide buyuk bir hatadan dondün
bazen olamdı diye üzüldüğün şeye sonradan sevinirsin olmadı ama ben şimdi daha mutluyum diye hayatına bu şekilde devam etmene çok sevindimValla canim aynen oyle oldurmeyen aci guclendiriyor... tabi ki neler neler atlattim. Ailemle yasiyorum yalniz degilim ama o donem cok dengesiz atlattim. Tek tavsiyem bitmesi gerektigi yerde aslaaa korkmaa.. kimse kimseyi kaybetmiyor tam tersi cok sey kazanip hayatina devam ediyorsun. Umarim hakkinda hayirlisi olur..
konumu takip eden var miydi bilmiyorum.. icimden geldi yazmak istedim... ayrildim evet cok buyuk cokuntuler yasadim suan uzerinden 1 yil gecti.. COK DAHA GUCLUYUM. Cokk daha mutluyum. Hatta yaZdiklarima bakip neler gecirmisim diye de dusundum... COK SUKUR... gecti gitti bitti... Insan yasadiklariyla olgunlasiyor gercekten.. simdi yeni yila umutla bakiyorum.. umarim herkesin istedigi gonlunce olur... mutluluk bir kisiden ibaret degilmis.. azda olsa ayrilanlara suan yuregi aciyanlara umut olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?