10 yilim dugune 10gun kala bitti...

Cok tskr ederm yazilriniz icin. Hak veriyorum size. 10 yillik bir iliski her iki tarafinda fedakarligi vardi tabiki. suan sadece bos hisediyorum kendimi.

bence sız kendınızı suclu hıssedıyorsunuz.
Neyse ben detayları bılmıyorum ılk konunun bende yaratmıs oldugu ızlenım bu yonde. Karsı tarafından mutlak hataları vardır ufak tefek ama sızın sınırlerınıze hakım olamadıgınızı dusunuyorum yazıs seklınızden. Neyse olan olmus , bundan sonra aklı basında davranırsınız

kendi hayatimla ilgili bilmeden neden yorum yapıyorsun senin yasadigin hic biseyi yasamadim beni niye karistiriyorsun sen kendi konunu tek taraflı anlatmissin burda hiç birseyi net aciklamamissin yani benim okudugum kadarinda yoktu ayrıca doğru olduğunu düşünüyorsan üzüntü de duymaman lazım konuşman pismanlik dolu..

böyle biriyle bu lafları eden biriyle evlenirseniz daha da uzulurdunuz.
icim acıdı okurken allah sabır versin

yeterince okusaydiniz aciklama getirdigimi gorurdunuz. Uzuntu duydugum tek konu her kiz gibi guzel hayallerim beyaz gelinligin icinde gitmek vardi ama 10 gun oncesinden bitmesi hayal kirikligi tabikide veriyor insana. pisman olup olmadigimi henuz ne ben ne baska kimse bilir bunu zaman gostericek.

hic bir ayrilik zaten tek tarafin sucu olarak bitmez. Ama kendimi suan olcup tartiyorum bu sureninde gecicegini biliyorum. Karsi tarafin ofke kontrolu yoktu her sinirlendiginde bana patlayip hakaret yagmuruna tutuyordu. fikriniz icin tessekkur ederim ama "bundan sonra akli basinda davranirsiniz" yazmaniz hic hos degil cunku kimin akli basinda olup olmadigini ve kimin nasil davrandigini yanimizda 10 yil gormediniz. Buraya yazma amacim bu surec gecene kadar icimi azda olsa rahatlatabilmek. Allah kimsenin basina vermesin sonra herkes sizin gibi akli basinda davranmayabilir...

ben ilk ne anlatildiysa ona yorum yaptım yorum silinmiyor bildigin üzere. allah yolun açık etsin keşke değil iyikilerlé yasa.

bir akil verin ben bu donemi nasil atlaticam her sabah uyandigimda icim aciyor. Etrafimdaki herkes bir kuyruk kurtarma derdinde. Dedikodulardan skldm gelen msjlardan skldm soran komsudan akrabadan bacidan sIkIldIm... dunya dar geliyor.

bir akil verin ben bu donemi nasil atlaticam her sabah uyandigimda icim aciyor. Etrafimdaki herkes bir kuyruk kurtarma derdinde. Dedikodulardan skldm gelen msjlardan skldm soran komsudan akrabadan bacidan sIkIldIm... dunya dar geliyor.
Tatlım valla geçecek billa geçecek,hepimiz atlattık bu ya da buna benzer olaylar.
Canından can gitti biliyorum.Acıtıyor çok hem de.
Ama ileride iyi ki olmamış diyeceksin emin ol.
Elalemi bırak,arayana da canın ne istiyorsa söyle.Sana ne de.O de bu de.Ezilme ve üzülme.
Can acını layığıyla yaşa,gün geçtikçe hafifleyecek acın.

Boşver kurtulmussun böyle bir adamdan. Elbette geçecek zamanla. Vaktini bir şeyler ile doldurmaya calis ki daha az aklina gelsin.

Tskr ederm gecicek biliyorum ama nasil gecicek ne zaman gecicek bilmiyorum. Aglamak istiyorum ona bile izin vermiyorlar. Gozlerm
Dolar dolmaz gelen giden ne agliyorsun takma uzulme gecer iyiki olmamis diyorlar. Demesi cok kolay biliyorum ama kimsee duygusal dusunmuyor ortada 10 yil verilmis bir emek hayal umut vardi. o beyazlar hayallerimi susluyecekdi, hayallerimi yikdi biride aglaaa aglaaa dokkk icini demiyorr. bir yanim bos uyaniyorum. Gecicek diyorum ikna olmuyorum... birgun cok daha guzel hayallerle uyanicam belkide. o birgunu beklemek neden bukadar acitiyor...

İnan çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun,belki böylesi daha iyi olacaktır senin için

Yaşayacaksınız , en dibe batacaksiniz. En zor geceleri olacak ama geçip gidecek biliyorsunuz..
Size zor gelen ayrılmak değil sarf edilen sözler sanırım. Emek verdiğiniz sevginizin acı sözleri.
Ama maalesef erkeklerin cogu böyle... Evleniyor.
20-30 yıl karısının fedakarliklariyla dolu yıllar geçiriyor. Ayrılınca o kadın çok kötü bir kadın oluyor birden bire nedense.

Kendinize hemen bir uğraş bulun. Spor çok iyi gelecektir size. Yüzme , yoga, spor merkezi v.s Şimdi size saçma gelecektir ama ruhunuzu rahatlatacak göreceksiniz .

Aglayacaksan simdi agla. Sakin bunu 3 ay sonraya 1 yil sonraya erteleme sakin.
Icindeki tüm duygulari tüm acıları boşalt.
Sonra zamanla gececektir inşallah.

Butun erkeklerden nefret ediyorum. hepsi anneci aileci anakuzusu buyumemis gibi geliyor gozume

Aglayacaksan simdi agla. Sakin bunu 3 ay sonraya 1 yil sonraya erteleme sakin.
Icindeki tüm duygulari tüm acıları boşalt.
Sonra zamanla gececektir inşallah.
Aglamak istiyorum agliyamiyorum cok tuhaf bir his bunun bir kac aya patliyacagini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…