• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yılın bitişi ...

sunshineee_95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
40
4
1
29
kızlar merhaba
size arkadaşımın bir olayını anlatmak istiyorum . düğüne çok az bir süre kala yaklaşık 1.5 ay kala ve herşey hazırken kayınvalide çirkin sebeplerle nişanı bozdu . ve kızı istemediğini söyledi . nişanlısı sürekli sevdiğini söyleyip hiç bi şekilde düzeltme yoluna gidemedi . sizce ne yapmalıyız .

kızlar merhaba
size arkadaşımın bir olayını anlatmak istiyorum . düğüne çok az bir süre kala yaklaşık 1.5 ay kala ve herşey hazırken kayınvalide çirkin sebeplerle nişanı bozdu . ve kızı istemediğini söyledi . nişanlısı sürekli sevdiğini söyleyip hiç bi şekilde düzeltme yoluna gidemedi . sizce ne yapmalıyız .

Sevdiğini söylemek sevmek demek değildir.
Sevdiğini göstermesi de gerekir.

bu durumda yapacak çok bir şey yok,
erkek ailesini reddedip düğünde ısrar ederse olabilir, onun dışında diğer taraf kestirip atmış zaten, artık olsa da olmaz.

bende aynı şeyi söyledim ama seviyorum diyip duruyor . Alys Alys

e sevsin, ama uzaktan.
zamanla sevgisi azalır, azalmazsa da ne yapacak ki,
gerçekten top erkekte şu anda, o ailesine rest çekmediği sürece arkadaşınızın kendisini bu olayların ortasında heba etmesinin faydası kime?

kızlar merhaba
Seven insan oyle yari yolda birakmaz beni istemeyeni ben hic istemem

kızlar merhaba
sizin yapabileceğiniz bir şey yok ki erkeğe düşüyor iş seviyorsa ailesine resti çekecek sevdiğini ikna edecek

aynen kızın zoruna giden şeyde onlar için bir sürü fedakarlık yapıp böyle hemen bitirlmesi kız kimyager deterjan yapıp kayınvalidesine veriyordu satıp ihtiyacını karşılasın diye ama onlar kıza bunu yaptı

aynen kızın zoruna giden şeyde onlar için bir sürü fedakarlık yapıp böyle hemen bitirlmesi kız kimyager deterjan yapıp kayınvalidesine veriyordu satıp ihtiyacını karşılasın diye ama onlar kıza bunu yaptı
Sebep neymiş ? Neden istemediler ? Ben şu kv kp'e evlenmeden önce yapılan iyiliklere zaten şaşırıyorum. Niye yapılır anlamam anan değil baban değil, bundan önce sanki ben vardım ben yapıyordum da tüm iyilikleri nişan olunca dört donucem etrafında! Hiç tarzım değil ...

Back
X