10 yılın üzeri evli hanımlar sizinle dertleşmek istiyorum

2 yil ayril baris flört sonrasi evliligimizin 4.yili bitti 5e yol aldik hatta yarin onu yuregime buyur etmemin yildönümü😅Halaa esime cok aşığım😍😍Onca olan bitene ragmen.....Tabi 3 cocukla her sey zor bi monotonluk söz konusu ama surekli birbirimize bak büyüdüler bisey kalmadi yakında tekrar el ele rahat bir sekilde yürütebileceğiz.

İlk günkü gibi mi değil daha da fazla aşığım 10. Senem... Alışkanlığım en büyük arkadaşım ağzını açmasın ne diyeceğini bilirim.. Yüzüme baksın neremin agridigini bilir.. Bu aşk tan ne anladigimiza ne istedigimize bağlı galiba..Küçük bebeğim var eski yapabildiğimiz çoğu şeyi yapamıyoruz hatta ve hatta çocuktan dolayı adam yanımızda yatamiyor ona rağmen ne sevgi ne ask eksiliyor.. Gözümün önünde dursun bakar yine aşık olurum ❤️

Kıymet bilmek sanırım buradaki temel kelime kıymet bilmek... Taraflar bencilce davranıp on sene öncesinin enerjisini güzelliğini yaşam sevincini beklemeye devam edip karşı tarafı suçlamaya başlarsa sanırım diğer tarafta bu durumdan ötürü karşı atağa geçebiliyor. Sorumluluklar vs derken artık biribirme tahammül gücü de azalıyor.

10 yıl olacak bu Aralık ayında sevgili olalı, 8 aylık evliyim bizde sayılırız mıyız bilmiyorum :)) eşimi ilk günkü sevgimden binlerce kat daha çok seviyorum belki asker olmasının da katkısı olmuştur. Çok fazla özlem olunca daha çok sevgi tutku bağlılık arzu her şey daha fazla oluyor. Eşimde aynı şekilde beni böyle sever. Bence mutlu ve uzun birlikteliğin sırrı ; bunaltmamak, herkesin kendine ait zamanı olmalı, yalansız sevgi saygı dolu bir ilişki asla bitmez

25 yıl gectı aşk oldugunu sanmıyorum ama sevıyorum..şuanki aklımı 25 yıl gerıden baslatmak ısterdım..tek bır hatamı telafı etmek için..neyse velhasıl saglıgımız şimdılık yerınde şükür ve hamd olsun bugunlerımıze

16 yıllık evliyim,o zamanki aşksa bugünkü nedir,akşam eve gelince ilk beni soruyor,sesini duyuyorum birbirimizi görünce çocuklar gibi seviniyoruz,dışarda çok ciddi oda bende,evde bıcır bıcır haldeyiz,. Kız kavgamız oluyor evden çıkıp gidiyor ben arayınca sinirim geçtiğini bilip yine eve girerken hanııımmm diye çağırıyor ,adımız gibi biliyoruz birbirimizi..şaka maka 16 yıl...ilk karşılaştık,sonra inatlaştık,sonra görücü geldi baktım yine o tanıştırıldık ,güldük birbirimize halimize,yok ben istemem diyecektim,kurban olduğum deniz gözler ...derken kaçtık....kaçırdım onu tabii...
Ben onsuz oda bensiz duramıyoruz artık...

İyi geceler herkese 13 yıl oldu benim evliliğim ve bir çocugum var sizlere birşey danışmak istiyorum eşinizi hala aşkla seviyor musunuz
10 senelik evli değilim ama 10 senedir birlikteyiz evleneli de 5 sene oldu 4 yaşında bir kızım var ilişkimiz hiç aşk dolu sözlerle hırçın bir aşkla başlamadı ama birbirimize hep saygi ve sevgi duyduk. Aşk gelip geçici bence ama aynı yatağa baş koyduğunda rahat bir şekilde uyuyabiliyorsan bence bunun değeri paha biçilemez eşimle değil bu zamana kadar hep ailesiyle sorunlar yaşadık ama bu ona karşı sevgimi saygımı hiç köreltmedi çok şükür..

Hayır sevmiyorum. Ama bunun zamanla Alakası yok. Eşim çok kırıcı, küfürcü sinirli olduğu için. Nazık ve saygılı olsaydı kesin severdim ve aşık olabilirdim. Şimdi sadece çocuklar için katlanıyorum. Sayesinde aşka inancım kalmadı.

Bu kesinlikle yıl ile alakali degil, karsi tarafin bazi huylarina gıcik olmak ve sizi anlamadigini dusundugunuz icin zamanla olusan bir his. Ve bu da tabii ki sogumaya dogru ilerliyor. Bir kadinin esini sevip sevmemesi kesinlikle erkekle ilgilidir.yani severek evlenmis olanlardan bahsediyorum. Direkt davranislarindan sogursunuz aslinda

Üzüldüm onbeş yıl emek ver gençliğinin en güzel yıllarını onla geçir ve ayrılıp iki yabancı ol. Umarım sizi yıpratmamıştır bu durum geçmiş olsun
Yipranmadan boşanma olmazki. O yine boşanmış, ben ise 20 yıl oldu ve boşanamıyorum çocuklarım için. Hayatım onla mahvoldu ve hala burnumun dibinde.

Üzüldüm onbeş yıl emek ver gençliğinin en güzel yıllarını onla geçir ve ayrılıp iki yabancı ol. Umarım sizi yıpratmamıştır bu durum geçmiş olsun
Teşekkür ederim çok ...16 yaşımda zorla evlendirildim tabi bundan 24 sene önceyi düşünün nerde bukadar bilgi bilseydim gider devlete sığınırdım ve evlendim gibi değil evlatlık verilmiş gibi hisdi çünkü koca bi süre sonra askere gitti ben o eve hizmet eden olarak alınmıştım aslında yaşadığım şartlar insanlar çok büyük travmalar yaşattı bana kimsem olmadığı için sahip çıkacak hep katlanmak zorunda kaldım ona alkolik babasına ve 7 kişilk ailesine :((( benim hikaye çokk derin :( zaman ilerledikçe kendime güven ve bıkkınlık cana yetince herşeyi göze aldım buda 15 senemi aldı Allah a şükürki tek çocuk sahibi oldum ve devam eden tedavim ve terapim ruhsal çökkünlük bıkkınlık var bu yaşta malesef ama yinede şükür elim ayağım tutuyo kimseye muhtaç değilim

Yipranmadan boşanma olmazki. O yine boşanmış, ben ise 20 yıl oldu ve boşanamıyorum çocuklarım için. Hayatım onla mahvoldu ve hala burnumun dibinde.
Ama önünde sonunda olacak bunu sende biliyosun ben hep bigün kurtulacağım derdim ve zaten başka çocuk sahibide olmadım o çocuk aklımla bile sonumun olmadığını bilmişim umarım sizde kurtulursunuz en kısa zamanda Allah yanınızda olsun evlatlarınızla çok zor bi durum :(

Ama önünde sonunda olacak bunu sende biliyosun ben hep bigün kurtulacağım derdim ve zaten başka çocuk sahibide olmadım o çocuk aklımla bile sonumun olmadığını bilmişim umarım sizde kurtulursunuz en kısa zamanda Allah yanınızda olsun evlatlarınızla çok zor bi durum :KK43:
Ben de bildiğim halde yinede üç çocuk sahibi oldum. İşim var mesleğim var iyi bir ailem var ama geçmişte gerçekten aptalmışım. Ah kafam ah. Zamanında kararımdan dönmeseydim çoktan ayrılmış olacaktım. Evet eninde sonunda boşanacağım o kesin. Sadece şu an çocuklarımın hayatını alt üst edemiyorum. Sorun bu yoksa kalmam bir dakika daha.

7 yıl olacak, hiçbir zaman liseli aşık gibi bir duygum olmadı, ama dünyaya bin defa gelsem yine onu isterim,aşktan başka bi duygu. Güven emek sadakat çok daha güzel duygular var, aşk bi bahar heyecanı gibi gençlik çağlarında kalıyor

Back
X