- 30 Temmuz 2015
- 32
- 5
- 86
- 35
- Konu Sahibi Mianinuveyannesi
-
O kadar karışık ki keske fotograf atabilsem. Bazen o kadar yogun hissediyorum ki ama bazen de hic bisey yok gibi. Kendimden suphe etririyor bana. Karakter olarak tam bir kapali kutu. Ne yazikki baska iliskilerine de sahit oldum. Oralardan da yola çıkıyorum. Boga burcu zaten :/ onu çözmek cok zorYa bir şey hissetmiyorsa demişsin de zaten hissetse direkt anlarsın.
Belli eder muhakkak.
Bunlar rahat anlaşılan şeyler.
O yüzden hissetmezsen hiç açma konuyu.
Katiliyorum mutlaka gecmistir.Olacagi da buydu bence.
Bence acil ona. 10 yil arkadas olup bir kere bile aklindan daha ileriye gitmenin gecmedigini sanmiyorum.
normalde 2007 yılında tanıştık ben o ara geçici iş yapmıştım şarküterilik
sonra tekrardan geri döndüm o esnada yine ark. devam etti benim 2. bayan ark. dahil ettik kanki olduk
sonra ben büro işine girdim orda sorun çıkınca msn görünce yazdım konuştuk buluştuk
arkadaşça bana ilgisi olduğunu anladım bekledim
askere gideceğini öğrendik o zaman teklif ettim 2009 yılında başladık
2013 yılında evlendik
Galiba ben fazla muhafazakarim canım. Kişi kendinden bilirmis bu sözü ateşle barut yan yana durmaz sözüyle değiştiriyorum. Senin değer yargilarinda olabilr bu ama bende olmaz ha buraya yazıyorsan işine gelmeyen yorumda olacak . Sex partisi ne iğrenç bir kelime . Isterse bi insanın yaşı 30 olsun aynı evde olmalarini tasvip etmiyorum sana uyar uymaz o beni bağlamaz.Bir arkadasimin evinde kalmayi nasil buyutmussunuz elalemin adami diye. Nolacak kalinca sence sex partisi mi duzenliycez? Tobe yaa. Biraz kendi niyetimizi sorgulayalim. Kisi kendinden bilir diye çok sevdiğim bi soz var. Hemen nasil boyle seyler geliyo akliniza ben anlayamıyorum. Konunun özünü kaciriyorsunuz
Ayrıca sen evde kalırken niyet süt limanda ben sana bu yorumu yapınca mi afaladin? Elalemin adamı evet neyin ki senin ?Bir arkadasimin evinde kalmayi nasil buyutmussunuz elalemin adami diye. Nolacak kalinca sence sex partisi mi duzenliycez? Tobe yaa. Biraz kendi niyetimizi sorgulayalim. Kisi kendinden bilir diye çok sevdiğim bi soz var. Hemen nasil boyle seyler geliyo akliniza ben anlayamıyorum. Konunun özünü kaciriyorsunuz
Ilk adimi siz attiniz yani dogru mu anladim?
Yakınlığınız ne ki birlikte kalacaksınız?
Ablasiyla bile görüşüyoruz. En fazla iki gunde bir telefonla saatlerce konuşuyoruz. Yaşadığım sehre geldiğinde 1 hafta kaliyorsa ailesi de burada bu arada 3 4 günü birlikteyiz. Cok fazla ortak arkadasimiz var. Birlikte cok fazla kaliteli zaman geçiriyoruz. Ama hic ask mesk muhabbeti geçmiyor. Ben diyorum zaten kendi kendime gelin guvey olmym diye cok durduruyorum kendimi
Hanımefendi ben size konunun özunden uzaklasiyorsunuz diyorum. Ben de muhafazakâr bir insanim yazdiginiz yorumda da canimi sıkan sey o yaptiginz ima. Hemen yapistiriyorsunuz etiketler gibi. Konu cok hassas benim aylardir icimi yiyo daha dikkatli yorum yapin ya da bu tarz misafirlil size tersse yorum yapmayin nasil fikir? Tekrar soyluyorum konu ayni evde kalmak değil benim yasadigim ikilem.Ayrica
Ayrıca sen evde kalırken niyet süt limanda ben sana bu yorumu yapınca mi afaladin? Elalemin adamı evet neyin ki senin ?
DEnedik özellikle konuyu kapatıyor. Kendi abisi bile defalarca laf sokar gibi konuştu bizimleyken ama genelde konu bisekilde kapanıyor. Cunku bizi yanyana gorup sevgili zanneden bir sürü insana arkadasiz diyen ben oluyorum o genelde sessiz kalıyor.bence samimi bi arkadaşınız ağzını arasın, ister istemez belli eder kendini
DEnedik özellikle konuyu kapatıyor. Kendi abisi bile defalarca laf sokar gibi konuştu bizimleyken ama genelde konu bisekilde kapanıyor. Cunku bizi yanyana gorup sevgili zanneden bir sürü insana arkadasiz diyen ben oluyorum o genelde sessiz kalıyor.
Bir kac tüyo verseniz? En onemli dikkat etmem gereken seyleri. Ajandaya not alicam yeminleaynı evde kalınca bence anlarsınız az çok arkadaş mı aşk mı olduğunu
Ben nasil çözücem bu adamı ya. Cidden hakli olabilirsinizayy acaba o da bişeyler hissediyor da konduramıyo mı belki sizi kaybetmekten korkuyodur
B
Ben nasil çözücem bu adamı ya. Cidden hakli olabilirsiniz
tüyodan ziyade eğer başbaşa kalıcaksınız sen onun sana bakışınla bile anlarsınBir kac tüyo verseniz? En onemli dikkat etmem gereken seyleri. Ajandaya not alicam yeminleSayko moduna adim adim
O kadar basarisizim ki bu konuda. Bi sekilde geyige donuyo konusmalar. Var mi şöyle cuk diye sorulabilecek sorular konular aklinda?ben olsam konuşmalarımızın boyutunu hafif hafif değiştirir, bir şekilde anlamaya çalışırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?