10 yıllık arkadaşıma aşık oldum ;(

Ya bir şey hissetmiyorsa demişsin de zaten hissetse direkt anlarsın.
Belli eder muhakkak.
Bunlar rahat anlaşılan şeyler.
O yüzden hissetmezsen hiç açma konuyu.
O kadar karışık ki keske fotograf atabilsem. Bazen o kadar yogun hissediyorum ki ama bazen de hic bisey yok gibi. Kendimden suphe etririyor bana. Karakter olarak tam bir kapali kutu. Ne yazikki baska iliskilerine de sahit oldum. Oralardan da yola çıkıyorum. Boga burcu zaten :/ onu çözmek cok zor

Yakınlığınız ne ki birlikte kalacaksınız?
Kendi kendini etkileyip aşık oldun sanırım.

Ilk adimi siz attiniz yani dogru mu anladim?

Galiba ben fazla muhafazakarim canım. Kişi kendinden bilirmis bu sözü ateşle barut yan yana durmaz sözüyle değiştiriyorum. Senin değer yargilarinda olabilr bu ama bende olmaz ha buraya yazıyorsan işine gelmeyen yorumda olacak . Sex partisi ne iğrenç bir kelime . Isterse bi insanın yaşı 30 olsun aynı evde olmalarini tasvip etmiyorum sana uyar uymaz o beni bağlamaz.

Ayrica
Ayrıca sen evde kalırken niyet süt limanda ben sana bu yorumu yapınca mi afaladin? Elalemin adamı evet neyin ki senin ?

Ayrica

Ayrıca sen evde kalırken niyet süt limanda ben sana bu yorumu yapınca mi afaladin? Elalemin adamı evet neyin ki senin ?
Hanımefendi ben size konunun özunden uzaklasiyorsunuz diyorum. Ben de muhafazakâr bir insanim yazdiginiz yorumda da canimi sıkan sey o yaptiginz ima. Hemen yapistiriyorsunuz etiketler gibi. Konu cok hassas benim aylardir icimi yiyo daha dikkatli yorum yapin ya da bu tarz misafirlil size tersse yorum yapmayin nasil fikir? Tekrar soyluyorum konu ayni evde kalmak değil benim yasadigim ikilem.

bence samimi bi arkadaşınız ağzını arasın, ister istemez belli eder kendini
DEnedik özellikle konuyu kapatıyor. Kendi abisi bile defalarca laf sokar gibi konuştu bizimleyken ama genelde konu bisekilde kapanıyor. Cunku bizi yanyana gorup sevgili zanneden bir sürü insana arkadasiz diyen ben oluyorum o genelde sessiz kalıyor.

ayy acaba o da bişeyler hissediyor da konduramıyo mı belki sizi kaybetmekten korkuyodur

Bir kac tüyo verseniz? En onemli dikkat etmem gereken seyleri. Ajandaya not alicam yeminle Sayko moduna adim adim
tüyodan ziyade eğer başbaşa kalıcaksınız sen onun sana bakışınla bile anlarsın
mesela elinden birşey alınca elin eline değsin yada ona yakın dur kadınlığını kullan işte azcık işve cilve abartmamak kaydıyla tabi,konuşmanla bile adamı kendine çek
ve sana bakışını gözlemle
bu kadar şey bilipte yalnız olmam biraz şov bence,neyse konumuz ben değil

ben bir kadınla bir erkeğin hele bunlar bekar ise ve bu kadar samimiler ise aynı evde kalıpta bir şey yapmayacaklarına inanmıyorum. ben bunu düşündüğüm için benim niyetim kötü değil erkeklerin niyetini bildiğimden söylüyorum. kusura bakma senin bu yaşayacağın tatil maalesef türkiye %10 luk kısmın yapacağı tatildir. bizlere ters geldiğinden dolayı şaşırıyoruz ayrıca türkiye şartlarıda değişebilir kuşak farkımızdan dolayı yine şaşırıyoruz.

siz isterseniz açılın ister açılmayın erkek zaten kendini belli edecektir. senin de ona karşı olan duygularını çok fazla saklayabileceğine inanmıyorum. mutlaka biyerde açık vereceksindir. yanına kadar gidiyosun da duygularını söylemeye niye çekiniyosun. sana tatilinde iyi eğlenceler. seni kınadığım için böyle konuştuğumu zannetme senin yaşam tarzına göre konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…