Kızlar size bir derdim var demiyeceğim...çünkü hayatın bir sınav olduğunun farkındayım.Ve şuanda öyle bir noktadayım ki sil baştan demek artık bana anlamsız geliyor.24 yaşındayım ve emek verdiğim 3 yıllık üniversite hayatı silinip gitti..ne için mi??SAĞLIK...
Lise hayatımda zamanında silinip gitmişti.Ne için mi?SAĞLIK...
Sağlık sebeplerinden dolayı üniversitemi bırakıp memleketime döndüm...ki gayet zor bir bölümü ortalamam yüksek olarak yola devam ediyordum ve sildim gitti...Bu yaştan sonra okumak için yürekte yok...
En büyük umudum ailem...aslında annem ve babam.Onlar desteklerini esirgemiyorlar benden...
Memleketime döndüm ama burda ailemden başka kimsem yok diyebilirim yani bilmediğim bir şehirde gibiyim..
Kısaca anlattım size..İsyan etmemeye çalışıyorum...Niye ben demek istemiyorum...Sağlık herşeyden önemli bunuda biliyorum..
Ya siz benim yerimde olsaydınız??? Eğitim hayatınızın 10 yılını bir kalemle silseniz ve neyapacağını bilmediğiniz bir yolda olsaydınız günlerinizi nasıl geçirirdiniz???
hastalığınız nedir ki? bi kalemde silmek yerine okulunuzu iyileşene kadar dondursaydınız keşke.3 sene okumuşsunuz bir seneniz kalmış zaten.
Alerjik astım sanırsam?
hocalarla konuşmadınız mı peki? belki uygulamalı derslere girmezdiniz. teoriklere girerdiniz. sonuçta az kalmış idare edilebilirdi. en azından o sektörde çalışmasanız bile lisans diplomanız olmuş olurdu.
Açıktan okuma gibi bir şansın yok mu arkadaşım ?
Biyoloji(ingilizce) okuyordum.Sağolsun doktorlar 10 yıl sonra astım olduğumu farkettiler.Anlayacağınız yanlış teşhis mağduruyum...
Biyolojidede tüm iş bildiğiniz gibi labaratuvarda.Laboratuvar ortamı da benim astımımın artmasına sebep oluyor.
Acaba laboratuvarda çalışırken maske kullansanız ve ilaçlarınızı
düzenli kullansanız çözüm olmaz mı?? Ben de biyoloji mezunuyum
ve sınıfımızda astımı olan arkadaşım böyle çalışmıştı gerekli olduğunda.
Çünkü biyoloji laboratuvarları her zaman kimyasallarla çalışılan bir
yer değil.
Çok zor bir durum..Geçmiş olsun canım. alerjin neye karşıydı belki daha uygun bir bölüm bulabilirsin. Geçiş yapabilirsin kaydını almadıysan?
anladım canım belki bi çözüm bulunabilirdi ama bırakmak zorunda kalmışsın belkide hayırlısı budur ?
Bende kokuya karşı aşırı hassaslaşma olmuş çünkü astım nöbeti geçirmelerime hep panik atak dediler...kokuya aşırı duyarlılık olduğundan dolayı maske yada ilaçlar hiç bir çözüme ulaştirmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?