Evet her laboratuvarda kimyasallarla uğraşmıyorduk ama bizden önce yapılmış çalışmalardan dolayı isteristemez kimyasal kokular söz konusu oluyordu.Sınavlardada laboratuvarda gerçekleşiyordu ve sınav yerine astım nöbetine giriyordum :) acı ama gülüyorum çunku yapacak başka şey kalmadı...
Biyoloji(ingilizce) okuyordum.Sağolsun doktorlar 10 yıl sonra astım olduğumu farkettiler.Anlayacağınız yanlış teşhis mağduruyum...
Biyolojidede tüm iş bildiğiniz gibi labaratuvarda.Laboratuvar ortamı da benim astımımın artmasına sebep oluyor.
bende alerjik astım var.
kayıtınızı dondurup sebeb gösterseniz astıma ilk yakadıgında cok zayıflatıyor iştahsız ve nefesisiz kalıyosun günlük ihtiyaclarında bile zorlanıyorsun merdiven çıkıp yol yürüyemiyosun falan...
daha sonra devam etsen cok emek harcamışssın..
bide tavsiyem cok cok düzenli ve saglıklı beslenmen ve nefes acıcı alternatif tıp (bitkisel)ilaclar var ben cok faydasını gördüm..
üzüldüm ya cok zor bi hastalık hala tam gecmedi..
10 yilda kimse teshis edemediAlerjik astim ve labaratuar da calisamiyorsunuz.. bu yüzden üniversite biraktiniz... hikayeniz hic inandirici deil..
Çok üzüldüm gerçekten... Bu bölümü okumak zor. Şimdiye
kadar harcadığınız emeği düşünmek bile sizi üzüyordur ama
istihdamı çok az. Belki de mezun olunca üzülmenizden iyidir...
Ben hala mesleğimi yapamıyorum, belki hiç de yapamam...
Eğer 2 yılın bittiyse, bir ara 2. yıldan sonra terk edenlere
2yıllık laborantlık diploması verildiği söylentisi vardı. Tabi eksik
birkaç sınavı vererek... Ama dediğim gibi sadece duymuştum,
herhangi bir bilgim yok. Hem o bölümün istihdamı çok daha
iyi biyolojiye göre...
Emek veripte o diplomayi alamamak insanı sankı 1-0 başlıyormuşsun gibi hissettiriyor. Söylediğiniz laborantlık diplomasını araştırayım tesekkür ederim yardımın için..İşi yapamasamda elimde diplomam olur bir kanıtı olabilir emeklerimin...
Kaydımı aldırmadım canım ama genelde hep sağlık sektörü oluyor ve hepsi aynı kapıya çıkıyor...Önüme bakacagım gibi gözüküyor.Ailem küçük bir dükkan açarız diyorlar ama yine hata yapmak istemiyorum.Çizeceğim yol için öyle arayışlar içerisindeyim ki...
inanıp inanmamak sizin elinizde...Ankara'da birçok iyi doktora gittim eğer onlar teşhis edemediyse hikayemin inandirici olmamasına sebep mi oluyor bu??Hangi insan sağlıgını kullanarak böyle bir hikaye uydurabilir ve eline ne geçer??Lütfen bu konuda çok hassasım inanmıyorsanız cevap yazmazsınız.Evet komık gozukuyor uzaktan astım nobetıne panık atak demeleri ama YAŞAYAN BİLİR...arkadasım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?