10 yillik iliskim bitti. Eski sevgilim geri dönermi?

Ecznur

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
46
4
13
Biz 10 sene önce tanismistik. Üniversitemden dolayi evlenememistik ayri yerde kaliyorduk. Üniversite bitince evlencektik. Bitmesine az bi süre kala baska kiz buldu. Beni terk etti. Gecen ay bana msj atti bende kötüyüm bende aci cekiyorum böyle olmasini istemzdm dedi. Kimseyle evlnmicm dedi. Ama duyuyorumki o kizla ciddiymis evlencekmis. Onun pisman oldugunu görmek istiyorum. Acaba o geri döner mi?

Bir sorundan dolayı mı ayrıldınız yoksa direkt başka bir kız için mi terk etti?

Hayat standartlarimiz biraz farkliydi. Ama bu zamana kadar bunlar sorun teskil etmedi.O kizi bulduktan sonra bahane etti

Bu saatten sonra dönse neye yarar? Ne sen güvenebilirsin ona, ne de o eski seni bulabilir.

Hayat standartlarimiz biraz farkliydi. Ama bu zamana kadar bunlar sorun teskil etmedi.O kizi bulduktan sonra bahane etti
O zaman dönmez zaten bu şekilde döneni kabul etmen hatan olur yine üzülürsün

Insanin zoruna gidiyo. Hic bir hatam yokken terk edilmek. Onu affetmicem. Zaten güvenemem öyle kisiye. Ama ben mutsuzken onun mutlu olmasini istemiyorum. Onu Allaha havale ettim. Ama onunda pisman olmasini istiyorum

Canım benim bu saatten sonra dönüp dönmemesi önemli değil önemli olan dönerse yine aynı şeyi yapıp yapmayacağı... Seni bir başkası yüzünden bırakmış hiç adilce bir davranış değil bu.

Hic adil degil. Ona sordugumda benim ne sucum vardi ne hatami gördün dedgmde hic bir hatan olmadi dedi. Ama yinede gitti. Babama aciklamistim. Gelsin demisti. Evlenecektik. Kurban bayramindan sonra gitcem babamin yanina dedi. O sirada baska kizi buldu

blöf yapıyor gerçekten sevdiğini anlamanın başka yolu yok.. hani onu tamamen hayatından attığını bilsin, nişanlı bile olsa ölür aşkından..

10yil birlikteydik. Beni hic sevmemis diyemem. Amasevgisi bitmismidir bilmiyorum. Eger sevgilim nisanlim var diye gösterirsem belki hic gelemez cesaret edemez. Bilmiyorum. Facebookunuda kapatti. Ama beni whats appte hala takip ediobiliyorum

Gerçekten seni seven biri böyle bir şeyde çaba gösterirdi.Kendi haline bırak bence. Rabbim sabır versin.

10yil birlikteydik. Beni hic sevmemis diyemem. Amasevgisi bitmismidir bilmiyorum. Eger sevgilim nisanlim var diye gösterirsem belki hic gelemez cesaret edemez. Bilmiyorum. Facebookunuda kapatti. Ama beni whats appte hala takip ediobiliyorum
evleriniz yakın mı karşılaşma gibi bir durum oluyormu yolda giderkwn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…