Bu saatten sonra dönse neye yarar? Ne sen güvenebilirsin ona, ne de o eski seni bulabilir.Biz 10 sene önce tanismistik. Üniversitemden dolayi evlenememistik ayri yerde kaliyorduk. Üniversite bitince evlencektik. Bitmesine az bi süre kala baska kiz buldu. Beni terk etti. Gecen ay bana msj atti bende kötüyüm bende aci cekiyorum böyle olmasini istemzdm dedi. Kimseyle evlnmicm dedi. Ama duyuyorumki o kizla ciddiymis evlencekmis. Onun pisman oldugunu görmek istiyorum. Acaba o geri döner mi?
dönse bile affetcen yaniii??
O zaman dönmez zaten bu şekilde döneni kabul etmen hatan olur yine üzülürsünHayat standartlarimiz biraz farkliydi. Ama bu zamana kadar bunlar sorun teskil etmedi.O kizi bulduktan sonra bahane etti
fake biriyle facede ilişki yap anında yıkılır :)Asla affetmicem. Onu coksevdim. Hayatima kimseyisokmadim. Ona sadik kaldm
fake biriyle facede ilişki yap anında yıkılır :)
blöf yapıyor gerçekten sevdiğini anlamanın başka yolu yok.. hani onu tamamen hayatından attığını bilsin, nişanlı bile olsa ölür aşkından..Bana zaten git sende evlen cocugun olsn mutlu ol dedi. Pek ise yaramaz gibi.
Canım benim bu saatten sonra dönüp dönmemesi önemli değil önemli olan dönerse yine aynı şeyi yapıp yapmayacağı... Seni bir başkası yüzünden bırakmış hiç adilce bir davranış değil bu.
blöf yapıyor gerçekten sevdiğini anlamanın başka yolu yok.. hani onu tamamen hayatından attığını bilsin, nişanlı bile olsa ölür aşkından..
Gerçekten seni seven biri böyle bir şeyde çaba gösterirdi.Kendi haline bırak bence. Rabbim sabır versin.Hic adil degil. Ona sordugumda benim ne sucum vardi ne hatami gördün dedgmde hic bir hatan olmadi dedi. Ama yinede gitti. Babama aciklamistim. Gelsin demisti. Evlenecektik. Kurban bayramindan sonra gitcem babamin yanina dedi. O sirada baska kizi buldu
evleriniz yakın mı karşılaşma gibi bir durum oluyormu yolda giderkwn10yil birlikteydik. Beni hic sevmemis diyemem. Amasevgisi bitmismidir bilmiyorum. Eger sevgilim nisanlim var diye gösterirsem belki hic gelemez cesaret edemez. Bilmiyorum. Facebookunuda kapatti. Ama beni whats appte hala takip ediobiliyorum
10 yil ya dile kolay. Kac yasinizda tanıştınız?
evleriniz yakın mı karşılaşma gibi bir durum oluyormu yolda giderkwn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?