10 yillik iliskim bitti. Eski sevgilim geri dönermi?

10 yıllık ilişkisini başka kız uğruna bitirdiyse hiç dönmesin dönse de artık güvenebilir misin

imkansız

Aynenn boyle bi konu uzerinde düsünmen hala kafa yorman bile cok sacma dunyadaki tek erkek o mu

O kadar zaman aramayan sormayan özlemeyen insanı dönse affedeceksiniz yani hem kızdan bile ayrılmmaış hala döner mi diyorsunuz ancak boşlukta kaldığından yazar işte yoksa seven aşık olan erkek bırakıp gitmez sonra dönerse de hayır gelmez siz artık önünüze bakın.

Ben 4 ay hic birsey yiyemedim 7 kilo verdim. Ama Allaha sükür iyiyim. Ama bu yaptiklari onun yanina kalmasn tek dilegim bu
Merak etme ilahi adalet diye bir şey var. Sen ona bırak. İçini nefretle doldurma. Bu duygular sana sadece negatif enerji verir. Evrene sal gitsin. Sabret, zamana bırak ve bir gün haberlerini alırsın merak etme. İnan bana...

Merak etme ilahi adalet diye bir şey var. Sen ona bırak. İçini nefretle doldurma. Bu duygular sana sadece negatif enerji verir. Evrene sal gitsin. Sabret, zamana bırak ve bir gün haberlerini alırsın merak etme. İnan bana...
Insallah öyle olur...

nasıl bir karaktersizmiş.Kızla arası bozuldukca acı cekiyo seni arıyo tabi...

Biz ne desekte bos bence konu sahibi kollarini acmis sevgilisinin kendisine donmesini bekliyorr..

Insanin zoruna gidiyo. Hic bir hatam yokken terk edilmek. Onu affetmicem. Zaten güvenemem öyle kisiye. Ama ben mutsuzken onun mutlu olmasini istemiyorum. Onu Allaha havale ettim. Ama onunda pisman olmasini istiyorum

Canım zaten 10 yılını heba etmıssın,bı 10 yılı da bekleyerek harcama bence..Zor tabı kı ama ımkansız degıl..Hayatta bı kere sevılmıyor daha cok seveceksın hıc uzulme..Kendını de hıc suclama..

Benimde iki senelik sevgilim aynısını yaptı beni sevgim bitti diye terketti iki gün sonra başka kızlarla Görüşmeye Başlamış.bi ay sonra bi kızla sevgili oldu ve çıktıklarının birinci ayı da evlilik kararı Aldı.4 ay oldu ayrılalı.artık acıtmıyor.herşey geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…