10 yillik iliskim bitti. Eski sevgilim geri dönermi?

Çok uzun sürmüş ilişkiniz bence.
Bi erkek 10 yılda evlilik göremezse sıkılır diye düşünüyorum.
Tabi yinedeo şekilde ayrılması gerekmezdi.
Keşke bu kadar bekletmeseydin.
Olan olmuş kendi yoluna bak dönmesini bekleme.

evlencektik aileme söylemistim ben. Oda tamam tanismaya gelcem demisti. Ama o sirada baskasini buldu. Daha fazla uzatmayaktik

Peki sekerim 10 yildan sen bikmadin mi?

Bir de soyle bak, adam cocuk yasta tanidigi sevdigi biriyle yetiskin hayatini gecirmek istemiyor olabilir. Insanin 16 yasindaki haliyle 26 yasindaki hali cok cok farkli. Sen 16 yasindayken sevdigin kisiyi hala seviyor musun?

Baskasina asik oldugunu saniyorum, yapacak bir seyin yok. Durumu kabullenmelisin diye dusunuyorum. Maalesef her iliskinin sonu evlilikle bitmiyor, iliskiler basliyor, bitiyor, duygular tukeniyor, dusunceler degisiyor.

evlencektik aileme söylemistim ben. Oda tamam tanismaya gelcem demisti. Ama o sirada baskasini buldu. Daha fazla uzatmayaktik

mesela söz yapıp bi sene sonra nişan yapsaydınız mesela hani en azından bi sorumluluk hissederdi üstünde o yüzden öyle dedim.
Hakkınızda hayırlısı olsun yanlış yapmış :/

Ben onu hep sevdim ondan hic birzaman vazgecmedim. Hayatimda tek o vardi. Onunla bi gelecegim olsun istiyordum. Tamam ozamanlar cocuktuk kabul ediyorum. O suan 28 yasinda. o kiz yokken bunlari düsünemedimi. 25-26-27 yasinda olgun degilmiydi. O kiz ciktiktan sonrami hersey problem oldu. Bence bunlar bahane.

Onun karşısında ne kadar ezilmişsiniz farkında mısınız?

Sanki o Sultan Süleyman siz de zavallı cariyesi...

"Ne suçum var, ne hatamı gördün" demişsiniz.

Beş çocukla ortada kalmış, ona muhtaç bir kadıncağız gibi.

Bir hatanız olsa sizi bırakabilir miydi yani?

O hiç hata yapmıyor mu, siz onu bırakabildiniz mi?

Erkekleri fezaya çıkaran bir yaklaşım bu, yapmayın.

Siz onu o kadar önemli ve vazgeçilmez görmüş ve bunu ona o kadar net göstermişsiniz ki...

O da kendini hint kumaşı sanmış haliyle, ilk yaptığı iş de sizden vazgeçmek olmuş.

mesela söz yapıp bi sene sonra nişan yapsaydınız mesela hani en azından bi sorumluluk hissederdi üstünde o yüzden öyle dedim.
Hakkınızda hayırlısı olsun yanlış yapmış :/

Canim ben hep nisan istedim.. Babam dedi Onun isi garanti olmaya bilir. Sen eczaneni ac beraber isletirsinz en azindan birinizin isi garanti olur dedi. Oyüzden üniversitemin bitmesini bekledik

Hayat standartlarimiz biraz farkliydi. Ama bu zamana kadar bunlar sorun teskil etmedi.O kizi bulduktan sonra bahane etti
sanki pişman olduğundan emin olursan ona geri dönmeyi düşünücekmişsin gibi geldi bana. ben olsam bunu yapmazdım. gururunla oynamış ve seni aldatmış. ve o da yetmezmiş gibi adamakıllı özür dilemek yerine mağdur edebiyatı yapmış. bu adama nasıl güvenebiliceksin. evlendikten sonra sana samimi olabiliceğini düşünebilir misin. ve intikam konusuna gelince. bırak ne hali varsa görsün pislik

Evet hatamin farkindayim. Biliyorum. Ama insanin o an akli gidiyo akli basinda davranamadim. Zaten ona yalvardgimada pismanim.

Orasina ben de %100 katiliyorum, serefsiz ve oynak birisi.

Madem gelecek dusunmuyordu, adam gibi ayrilsaydi. Sizi yedekte tutup etrafa bakiniyormus demek ki.

Mantigim onu kabul etmiyo artik. Evet seviyorum ama onun bana yasattiklarini onunda yasamasini istiyorum. 10 yilimi caldi. Ben onun hic birseyine güvenmiyorumki. Ondan intikam almicam. Zaten Allah en iyi cezayi vercek. Istersem intikam alabilirim ama ugrasmak istemedm

Orasina ben de %100 katiliyorum, serefsiz ve oynak birisi.

Madem gelecek dusunmuyordu, adam gibi ayrilsaydi. Sizi yedekte tutup etrafa bakiniyormus demek ki.

Maalesef öyleymis. Bende farkettim o kizla konusmaya baslarken benlede konusuyormus. O kizi garantileynce beni birakti. Resmen beni aldatti. Yedek olarak tutmus

Kısassa kısas yap bakalım, hayatında biri varmıs sinyalleri var. Ondan sonrasını gör sen

Her ayrilik arkasindan bir yas yasatir. Acilarin normal. Bundan sonra yapman gereken onune bakmak. Derslerin ve sonra isin olmali. Daha cok gencsin. Onune sevecegin bir suru kisi cikar.

Ayy canım anlattığın kadar karaktersiz bir insansa o pişman olmaz. Dönsede başka menfaatler içindir. Pişmanlık için insanın yüzü olması lazım ve şerefi.

Kısassa kısas yap bakalım, hayatında biri varmıs sinyalleri var. Ondan sonrasını gör sen

Diger kiz aslinda hic birsey bilmio.o kiza bazi seyleri anlatabilirm. Ben bi ara onun yanina konusmaya gitmistim. Orda beni istedgini söylemisti ailesinin yanina götürdü benimle evlnmk istedgini söyledi. Ve o kizdan ayrlmisti. Tabi tekrar o kiza döndü. O kiz bunu bilmio. Söylesem aralari acilir. Ama artik ugrasmak istemiyorum baznde söyliyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…