Her ayrilik arkasindan bir yas yasatir. Acilarin normal. Bundan sonra yapman gereken onune bakmak. Derslerin ve sonra isin olmali. Daha cok gencsin. Onune sevecegin bir suru kisi cikar.
Suan anlatmıs olduğun bir arkadasımın basına gelmişti 4 yıllık ilişkileri vardı baya baya örnek alırdı bir cok kişi taa ki gercekler ortaya cıkana dek; 4 yıllık sevgilisiyle yüüzk taktığı kız aldatılıyomus cocuk diğer kızlada yüzük takmıs 2 kızı birden idare ediyomus anlıcağın, diğer kız anlatmıs kıza olan biteni herşey koptu biranda arkadasım bir daha dönmediDiger kiz aslinda hic birsey bilmio.o kiza bazi seyleri anlatabilirm. Ben bi ara onun yanina konusmaya gitmistim. Orda beni istedgini söylemisti ailesinin yanina götürdü benimle evlnmk istedgini söyledi. Ve o kizdan ayrlmisti. Tabi tekrar o kiza döndü. O kiz bunu bilmio. Söylesem aralari acilir. Ama artik ugrasmak istemiyorum baznde söyliyim diyorum
Suan anlatmıs olduğun bir arkadasımın basına gelmişti 4 yıllık ilişkileri vardı baya baya örnek alırdı bir cok kişi taa ki gercekler ortaya cıkana dek; 4 yıllık sevgilisiyle yüüzk taktığı kız aldatılıyomus cocuk diğer kızlada yüzük takmıs 2 kızı birden idare ediyomus anlıcağın, diğer kız anlatmıs kıza olan biteni herşey koptu biranda arkadasım bir daha dönmedi
Bukadar kinci olma, bence unut gitsin canım, demekki Kısmet değilmiş
Hayır bana sorarsan yapmaIki kizda mi birakti cocugu? Bende anlatsammi o kiza diye düsünüyorum. En azindan aralarina güvensizlik girer
dönsün mü?Biz 10 sene önce tanismistik. Üniversitemden dolayi evlenememistik ayri yerde kaliyorduk. Üniversite bitince evlencektik. Bitmesine az bi süre kala baska kiz buldu. Beni terk etti. Gecen ay bana msj atti bende kötüyüm bende aci cekiyorum böyle olmasini istemzdm dedi. Kimseyle evlnmicm dedi. Ama duyuyorumki o kizla ciddiymis evlencekmis. Onun pisman oldugunu görmek istiyorum. Acaba o geri döner mi?
dönmesinin tek sebebi yalnız kalması olur...ama emin ol pişman olacak...ama artık ne sen eski sen olacaksın ne de o...en hayırlısı bu olmuş.
maalesef öyle...bende 9 yıllık ilişkimi bitirdim,ihanet yüzünden anlıyorum seni.ama inan şükredeceksin iyi ki gitmiş diyeBencede ancak yalniz kaldginda beni düsünecektir banada öyle gelio. Simdi oyalanacagi bi kiz var. Ama bi aldatan birdaha aldatr bence. O kizida aldatacak.
Benim bir arkadaşım da hiç yok yere terk edilmişti. Pişman olup geri döneck ama beni bulamayacak hırsıyla evlendi bir başkasıyla bin pişman şimdi. Ne mi oldu? Hakkaten eski sevgili bin pişman döndü, öğrendiki kız evlenmiş hatta çocuk var . Arkadaşım gördü bunu eeee ne oldu? Hayatı gitti bir inat uğruna, mutsuz evlilik, mutsuz yaşam, sevmediği kocası isterse eski sevgiliyi onbin kere pişam olmuş görsün ne işe yarar ki?
Bence bırak değmez, demekki sevmemİş seni kurtulduğuna şükret, onun pişman olduğunu göreceğim derken kendini harab etme boşa..
maalesef öyle...bende 9 yıllık ilişkimi bitirdim,ihanet yüzünden anlıyorum seni.ama inan şükredeceksin iyi ki gitmiş diye
Evet dönsün Pismn olsn istiorum. Benim cektgim acinin onunda cekmesini istiorum.dönsün mü?
Hayır bana sorarsan yapma
sen sessiz olursan mutlaka aklına geleceksin
o şimdi yeni ilişkiyi bir şey sanıyor
heyecanlari bitince aklına geleceksin
asīl ol
Yarani desmek istemem ama tecrübeye dayanarakmi söylüyorsn. eski sevgilin sana gerimi döndüdönmesinin tek sebebi yalnız kalması olur...ama emin ol pişman olacak...ama artık ne sen eski sen olacaksın ne de o...en hayırlısı bu olmuş.
yıllarını verdiğin insanın bunu yapması ilk zamanlar insanı şoka sokuyor ama...eğer kabul edebilirsen,ki bir gün ediyorsun...inan hayatta güzel insanlarda var diyeceksin...benimde 4 ay falan oluyor öğreneli ve ayrılalı...ve ben aileme ve arkadaşlarıma sığındım...acımı sonuna kadar yaşadım...şuan beni seven insanlarla çok güzel zamanlar geçiriyorum...sana tavsiyem mutlu olduğun insanlarla mutlu olacağın şeyler yapBen insanlari anlamiyorum. Madem ihanet edecektiler niye karsi tarafn duygulariyla oynarlar. Madem biriyle birlikte oldun evlen. Ama Allah herkesn gönlüne göre verir. Iyi insanlar iyi kisiyle, kötü insanlar kötü kisyle. Senin icinde hayrlisi olsn. Insallah bende arkama dönüp bakmam hic bi sekilde
mutsuz pişman olduğunu biliyorum...haberi geldi...o bana dönmeye cesaret edemez şu saatten sonra dönmesinde...benim gururumu ayaklar altına almış,ben onu bir daha adam yerine koymam.Yarani desmek istemem ama tecrübeye dayanarakmi söylüyorsn. eski sevgilin sana gerimi döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?