10 yillik iliskim bitti. Eski sevgilim geri dönermi?

Benim 6 ay oldu. Ama hala unutamadm. Ben ona cok güvenmistim. O yapmaz diyordum. Aci veren bu. Inanamadim kabul edemedm onca yil sonra. Hatamda olmadi. Dersime odaklandim. Ilk siraya bunlari koydum. Ama ögrendgim tek sey var ailemden baska dost yokmus

Kızla gidip konuşsanız içiniz soğuyacak mı yoksa daha da üzülecek misiniz?? Bunu iyice düşünün.

merak etme sen mutlu olduğunda o mutsuz olucak...

Kızla gidip konuşsanız içiniz soğuyacak mı yoksa daha da üzülecek misiniz?? Bunu iyice düşünün.
En azindan aralarina güvensizlik girer diye düsündm. Ama ugrasmakta istemiyorum. Ugrastikca o sahis kendini cok degerli sancak

En azindan aralarina güvensizlik girer diye düsündm. Ama ugrasmakta istemiyorum. Ugrastikca o sahis kendini cok degerli sancak

Bence daha çok üzüleceksiniz. Bundan sonraki hayatı sizi ilgilendirmesin.

Bence sen artık o çocuğu kafandan çıkar. Mesajlarınada cevap verme. Sonuçta bir ilişkisi var. Sana aynı şey yapılsa eminim ki hoşuna gitmezdi.
Eger iliskisi varsa onun bana yazmasi dogru deil. Ben ona cevap vermiyorum artik. Beni 15 kez aramisti. Telefonunada cikmadim

Iki kizda mi birakti cocugu? Bende anlatsammi o kiza diye düsünüyorum. En azindan aralarina güvensizlik girer
Heralde bırakmıstır anlattığına göre , ama boşver derim yüz göz olma bunca sey yasanmıs

Canm ben kin tutmuyorum ondan nefret etmiyorum ama 10 yil sonra bana bu yapilmazdi. Ilk aylarda ilk senelerde olsaydi neyse ama 10 yil sonra ben bunu hazmedemem.
Kusura bakma canım, o zaman ben yanlış anlamışım. Tabiki 10 yıl çok uzun bir süre, ama maalesef bazen bazı şeyler hayatımızda gelişirken çoook acımasız oluyor

Sizi arayan belki diğer kızdır .Yaptıklarını bildikleri için . 10 yıl . Eski sevgiliniz için bir şey yazmak istemiyorum ama ailesi neden bir ne yapıyorsun dememiş ona

evlencektik aileme söylemistim ben. Oda tamam tanismaya gelcem demisti. Ama o sirada baskasini buldu. Daha fazla uzatmayaktik

canım darılma ama ben son dakikada birini bulduğunu düşünmüyorum. bence iş evlilik faslına gelince ortaya çıkarmış. yani yan çizmiş.
dönmesini bekleme, hayatını onsuz kurmaya bak. 10 yıl evlenmeden ayrı şehirlerde ilişki sürdürmek için çok uzun bir süre.
kızla da hiç muhatap olma, daha çok üzülürsün.

Sizi arayan belki diğer kızdır .Yaptıklarını bildikleri için . 10 yıl . Eski sevgiliniz için bir şey yazmak istemiyorum ama ailesi neden bir ne yapıyorsun dememiş ona

O kiz oldugunu sanmiyorum. Eminim. Teline cikmadim ozamn msj atardi. Bi sekilde bana ulasirdi.... Ailesiyle ben ara sira konusurdum telefon ederdim. Beni istiyorlardi. 2013 te artikseni istemeye gelelim demislerdi ama daha okuyordm ..2014te ne olduysa 180 derece dönmüsler ailesi beni istemedi. Onlarla konustum. Onlar diger kizi istiyo artik. yani anne babasi beni kabul ediordu madem birbirinizi istiosunuz seni babandan isteyelm dediler. Ama ben gittikten sonra vazgecmisler. Iki ablasi var onlar kiskirtti hepsini

Sonradan söyledi. Benle eylülde ayrildi kizi zaten haziran sonu bulmus. Yani 2 ay onla konusmus isini garantilemis benide birakti. Eger o kizla arasi iyi gitmeseydi benim hic birseyden haberim olmazmis. Belkide ilk deildi o kiz. Kac kez aldatti acaba

Güzel kardesim cok uzucu bi durum uzuntunu anlayabiliyorum ama ailesi kiskirtms olsa dahi kimse sevgilini silah zoruyla kararndan döndúrmemistir ailesi istmese ble diretebilirdi kabul ettirebilirdi kaldî ki on yil paylasiminiz olan insanin bu derece cirkinlesmesi.. kiz arkadasinin olmasi gibi. Ayrica ailesinin o denli agzina bkan bi adamlada mutlu bir evliligin olmazdi bnce bunlar sana bi ders olmali o adamdan sana es olmazdi ondan uzak durmali ve mumkunse ilisigini kesmeli kndi yoluna bakmalisin canim pisman olmazsin. Allah yardimcin olsunn

Üzücü ama soylede düşün ya evli olsaydin boyle olsaydi bide çocuk olmuş olsa daha kotu.geri donermi bilmem ama alma mazlumyn ahini cikar aheste aheste derler.arada 10 yil var ve seni kandirdiysa bu 10 yolda seviyorum deyip aldattiysa allah goruyo yani oda mutlu olamaz.için rahat olsun o konuda.

Insanin zoruna gidiyo. Hic bir hatam yokken terk edilmek. Onu affetmicem. Zaten güvenemem öyle kisiye. Ama ben mutsuzken onun mutlu olmasini istemiyorum. Onu Allaha havale ettim. Ama onunda pisman olmasini istiyorum

Hakkın yenilmişse, Allah'ın adaletinden hiç bir şey kaçmaz..
Allah'tan, hakkında hayırlısını dile ve geri kalan herkesi, her şeyi Allah'a havale et. Rabbim neylerse güzel eyler.. Vardır bunda da bir hayır de hayatına devam et..

Öncelikle, başında tuz çevir, sadaka ver vs. kurtulduğun için birşeyler yap Aldatmak bir karakter bozukluğudur ve kim bilir kaç kere ruhun bile duymadan aldatıldın. Şunu unutma o kişiyi gerçekten seviyor muydun bunun tahlilini şuan yapamazsın. Evet canın yanar, ciğerlerinin kavrulduğunu hissedersin ama bu sana yapılan haksızlıktan dolayı. Bu olayı asla unutamazsın ama şunu bil ki bu olayın sebebi sen değilsin. Bu o kişinin karakter zayıflığından. Kendinde kusur aramaktan vazgeç. Tüm iletişimini biitr. Hiçbir yerden takip etme. Kendi içine yönel. Kendini mutlu edecek şeyler yap. Yeni ortamlara katıl. Bak bahar geliyor mis gibi havayı içine çek doğayı incele. Ne kadar da muhteşem. Kendi kendine yetebileceğini bil. O kişinin karakteri buydu ve sen şanslı bir insansın ki bunu görebildin. Zaman herşeyin ilacı değil herşeyin ilacı olan sensin. Sen kendine yetebilen kendini mutlu edebilen, dik durabilen bir kadınsan seni hiçbir şey yıkamaz. Bırak dönüp dönmeyeceğini. Vazgeç artık ve kendine gel! Onun karaktersizliğinin cezasını sen çekme. Zaten yapmak istediği bu. Allaha havale et ve bırak. Bu saatten sonra ne pişmanlığı ne üzülmesi ne de hayatının alt üst olması veya mutlu olması seni ilgilendirmesin. Tüm iletişimini kes. Ve şuna inan ki bir gün öyle biriyle tanışacaksın ki; aşkın ne demek olduğunu, saygıyı sadakati ve mutluluğu o kişiyle yaşayacaksın. Bu günleri yaşadığına şükredeceksin. Bunu herkes söylüyordur eminim ki sen de bunu söyleyenlere hep kızıyorsundur içten içe.. Ama bu o kadar doğru ki... Hadi silkelen ve kendini mutlu etmek için birşeyler yap bugün. Sadece kendin için. Bugün acaba ne yapıyor mutlu mu beni düşündü mü? vs. düşüncelerinden sıyrıl! Hayatını bir karaktersiz için heba etme. Bir süre sonra ne nefret duygun kalacak ne de öç almak ya da mutsuz görmek isteyeceksin... Yeni hayatında gerçek aşkı, sadakati ve hak ettiğin saygıyı görmen dileği ile...

senden geçip başkasını bulmuş.
dönse ne değişecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…