yıllarını verdiğin insanın bunu yapması ilk zamanlar insanı şoka sokuyor ama...eğer kabul edebilirsen,ki bir gün ediyorsun...inan hayatta güzel insanlarda var diyeceksin...benimde 4 ay falan oluyor öğreneli ve ayrılalı...ve ben aileme ve arkadaşlarıma sığındım...acımı sonuna kadar yaşadım...şuan beni seven insanlarla çok güzel zamanlar geçiriyorum...sana tavsiyem mutlu olduğun insanlarla mutlu olacağın şeyler yap
merak etme sen mutlu olduğunda o mutsuz olucak...Benim 6 ay oldu. Ama hala unutamadm. Ben ona cok güvenmistim. O yapmaz diyordum. Aci veren bu. Inanamadim kabul edemedm onca yil sonra. Hatamda olmadi. Dersime odaklandim. Ilk siraya bunlari koydum. Ama ögrendgim tek sey var ailemden baska dost yokmus
kendine zaman kaybettirirsin..Evet dönsün Pismn olsn istiorum. Benim cektgim acinin onunda cekmesini istiorum.
En azindan aralarina güvensizlik girer diye düsündm. Ama ugrasmakta istemiyorum. Ugrastikca o sahis kendini cok degerli sancakKızla gidip konuşsanız içiniz soğuyacak mı yoksa daha da üzülecek misiniz?? Bunu iyice düşünün.
En azindan aralarina güvensizlik girer diye düsündm. Ama ugrasmakta istemiyorum. Ugrastikca o sahis kendini cok degerli sancak
Tek temennim bumerak etme sen mutlu olduğunda o mutsuz olucak...
Eger iliskisi varsa onun bana yazmasi dogru deil. Ben ona cevap vermiyorum artik. Beni 15 kez aramisti. Telefonunada cikmadimBence sen artık o çocuğu kafandan çıkar. Mesajlarınada cevap verme. Sonuçta bir ilişkisi var. Sana aynı şey yapılsa eminim ki hoşuna gitmezdi.
Heralde bırakmıstır anlattığına göre , ama boşver derim yüz göz olma bunca sey yasanmısIki kizda mi birakti cocugu? Bende anlatsammi o kiza diye düsünüyorum. En azindan aralarina güvensizlik girer
Kusura bakma canım, o zaman ben yanlış anlamışım. Tabiki 10 yıl çok uzun bir süre, ama maalesef bazen bazı şeyler hayatımızda gelişirken çoook acımasız oluyorCanm ben kin tutmuyorum ondan nefret etmiyorum ama 10 yil sonra bana bu yapilmazdi. Ilk aylarda ilk senelerde olsaydi neyse ama 10 yil sonra ben bunu hazmedemem.
En azindan aralarina güvensizlik girer diye düsündm. Ama ugrasmakta istemiyorum. Ugrastikca o sahis kendini cok degerli sancak
evlencektik aileme söylemistim ben. Oda tamam tanismaya gelcem demisti. Ama o sirada baskasini buldu. Daha fazla uzatmayaktik
Sizi arayan belki diğer kızdır .Yaptıklarını bildikleri için . 10 yıl . Eski sevgiliniz için bir şey yazmak istemiyorum ama ailesi neden bir ne yapıyorsun dememiş ona
canım darılma ama ben son dakikada birini bulduğunu düşünmüyorum. bence iş evlilik faslına gelince ortaya çıkarmış. yani yan çizmiş.
dönmesini bekleme, hayatını onsuz kurmaya bak. 10 yıl evlenmeden ayrı şehirlerde ilişki sürdürmek için çok uzun bir süre.
kızla da hiç muhatap olma, daha çok üzülürsün.
Haklisin cok sevseydi herseye katlanirdi. Benim gibi.Gerçekten seni seven biri böyle bir şeyde çaba gösterirdi.Kendi haline bırak bence. Rabbim sabır versin.
Insanin zoruna gidiyo. Hic bir hatam yokken terk edilmek. Onu affetmicem. Zaten güvenemem öyle kisiye. Ama ben mutsuzken onun mutlu olmasini istemiyorum. Onu Allaha havale ettim. Ama onunda pisman olmasini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?