10 yillik iliskim bitti. Eski sevgilim geri dönermi?

Ben hiç bu 5 yıllık 10 yıllık ilişkileri anlamam.Küçük yaşta başlayan ilişkileri yıllandırmamak gerekeiyor.Yani iki kişide çocuk öyle böyle büyüyorlar.Zaman katlanıyor.Zamanla fikirler oluşuyor kişilik oturuyor ve tercihler seçimler değişiyor.O yüzden yoluna bak.Boşver.

insan bazen aradığının "o" olduğunu hissediyor bence.
neredeyse çocuk yaşta başlayan bazı ilişkiler nihayetine ererken bazıları da taraflardan birinin sıkılıp başka arayışlara girmesiyle heba oluyor.

konu sahibinin eski sevgilisinin pişman olacağını ve diğer kızla başlayan ilişkinin ilk heyecanı geçtikten sonra konu sahibini düşünmeye başlayacağını düşünüyorum.

Bu adamı artık unutmaya çalışmalısın Ecznur. Bundan sana hayır gelmez.

O yaşlarda herkes aynı şeyleri düşünüyor.Bizler de düşündük.Sanyoruz ki ondan başaksı olmaz.Hayatımın erkeği/kızı o.

Ama belirli bir yaşa gelince,yaşantı,çevre düşünce değişince duygularda değişiyor.Küçük yaşta başlayan evliliklerin çoğu da yıllar içinde böyle tükeniyor.Kimsenin geri geleceğinin garantisi yok.O yüzden kimseye körü körüne bağlanmamak gerek.İnsanlar kaç yıllık evlilikleri bitiriyor.

Alışkalıktan başka bişey değil biraz zamanwer kendine sadece bu sürede ona mesaj atmadan ve aramadan dur mümkünse o kendi yolunu seçmiş zaten dönerse sende tekmeyle uzaklaştırmak istiyorsun sanırım ama o zewki herxaman tattırmıyorlar

8 yıllık sevgilim benle beraberken Meğerse 1 aydırda başkasıyla berabermiş öğrendiğim ayrıldım tabi kıx meğer beni. Biliuormus xocuk kurtulmak ıstıyormus haberim yoktu banada senden ayrılırsam ölürüm sen benim cocuklugumsun genclıgımsın yok senden başkasıyla evlenemem ben daha biton yalan ne mi oldu 3-4 aydır tanıdıı kızla nişanlandı önümüzdeki ayda düğünleri var ben istemiyorm pişman olsun artk ilk zaman cok agladm nolur donsun sonsuz yapamam diye günlerce dua ettim ama sonta anladm ki tam bi serefsizmiş tabiki hakkım helal değil dönse suratına tükürürüm zaten ki sevse başkasıyla evlenmezdi zaten sende üzülme inan dönsende eskisi gibi olmas artk zaten birsüre snra alıyorsun

Haklisin. O bana msj attignda ben böyle olmasini istememistim dedgnde bende ona kimse basina silah dayamadi kendi hür irade ve isteginle gittin dedim. Magdur edebiyati yapti pismanmis gibi filan. Sonradanda ben üstüne varmadim. Ondan uzak duruyorum zor olsada alismaya calisiyorum ilk aylarda cok kötüydm ama insan alisiyo galiba

Evet bazen düsünüyorum Allah beni korudu ilerde evliyken cok daha kötü olurdu. Benim oturdgm yerde komsu var. 6-7 yillik evliler cocuguda var. adam esini aldatio sanirm (duydugm kadariyla) hergn tartisma bagirsmalar var. Insan cok üzülüyo ve kendime pay biciyorum sükrediyorum Allah kötü insanlardan uzak tutsun insallah

Ben onu Allaha havale ettim. Elbet birgn Allahin adaleti tecelli etcek ama bunu en kisa zamanda görmek istiyorum. Hakkima girdi 10 yilimi caldi ümit verdi söz verdi bende aptal gibi inandim.

Cok dogru yazmissin haklisin bende düsünüyorum kac kere aldatmistir diye, istedgini bulamaynca her seferinde baska kiz, bende yedekte. Baskasyla garanti olunca benide birakti. Olay bu. Ama bence ailede bi aldatma varsa o irsi galiba cocugunada geciyormus. Babasida annesini 1-2 kez aldatmis. Cogu zaman aile nasilsa cocuklarida öyle oluyormus. Ben bazen düsünürdm ailede aldatilma görmüs annesinin üzüntüsünü görmüs kendi sevdgne yapmaz derdm. Ben cok safmism. Onun hakkinda hic kötü düsünmezdm. Görmek istemedm belkide. Sadaka iyi fikir bugn vereyim insallah cok haklisn. Bi beladan kurtuldm bunu mantigm kabul edio ama gönlüm hep onu istedi. Benim canim cok yandi o günleri düsünmek bile istemiyorum

10 yil icinde o benim herseyimdi ona herseyimi anlatrdim hersyi paylasrdk. Evet aliskanlik baglilik sevgi vardi benden yana. Ilk zamanlar aradm msj mail attim yalvardm. Hata ettim.sonra o yazmaya basladi. Ama coktan beri ben irtibatimi kestim.

Doner ama evlendikten sonra ama evlenmeden once ama muhakkak bir gun doner.On yıllık gecmisiniz var dile kolay.

Insan harcadigi yillarina üzülüyo. Ben bu yillarimi cok daha farkli gecirebilirdm. Bosu bosuna gecmis. Banada yalan uydururdu seni hep beklicm sensz olmaz yapamam gibi. O kadar güzel vazgecebilioki tam bi midesiz cikti. Seninde hakknda hayrlisi olsn. Evlensinler bakalm o heveste gecer. Aldatmadan durabilceklermi baklm

Bir atasözü vardır giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir

Insanin elinde olmadan gelisiyor bazen. Begeniyosn seviyorsn yillar gecio hemen evlenemiosun. Bende uzun birliktelige sicak bakmiorum ama istemeden oluyo. Artik yeni birisyle tanisrsam zaten hic bi sekilde uzatmam. Onun fikri tercihi secimi yeni kiz cikincaya kadar ayniydi. Yani 18inde ve 28inde ayniydi.

Biliyorum canm. Ondan hayr gelmez. Sadece kabullenmekte zorlaniyorum onca yildan sonra beklemezdm acikcasi.

Kimse 18 in deki gibi değildir.Sadece zaafları olanlar değişmez.Deemek ki fikri aynı değilmiş ki,başkasına kaymış.Sadece sana yansıtmamış.Unut gitsin.Her şerde bir hayır mutlaka vardır.

Kimse 18 in deki gibi değildir.Sadece zaafları olanlar değişmez.Deemek ki fikri aynı değilmiş ki,başkasına kaymış.Sadece sana yansıtmamış.Unut gitsin.Her şerde bir hayır mutlaka vardır.
Haklisin. Bana zaten hic birsy yansitmamiski.

Sana yaşadığım durumu anlatayım. 3 yıllık ilişkim vardı sözlendik okadar bağlıydım ki seviodum ki ayrılınca dunyam bıttı sandım kalbım acıya acıya hergun agladım.O 3hafta sonra baska kızlarla konustu sevgılılerı oldu..Benım tek dusuncem barısmaktı ama olmadı.Allaha öle dualar ettım kı dilerim bana yaşattıklarının aynısını yaşasın dıe.. Tabi ki ayrılmamızda onun yalanları aılesı vardı..Aradan 10 ay geçti ve sözlendi. Bana arkdslarım soledı o an kalbım durdu.Mutluluk ıcınde yasıodular bense yıne dıbe vurdum o anı gorunce bu nası adalet dedım.. 1Ay sonra sözü attılar ya Rabbım sana sonsuz teşekkür ederım ki ahımı yerde bırakmadın diee...Ve o an benım için öldü işte ve tabi beyfendi bana ulaşmak istedi..Tabi ki red ettım. Şuan çok huzurluyum Rabbime sonsuz Teşekkür ediyorum..He şöle sölim şuan onun geri dönmesi istediğini biliyorum gelse konuşcanıda biliyorum 10 yıllık ilişki kolay değil çünkü..Ama malesef bi insan değişmiyor ben bundan eminim..Ve asla ben bunu yapmam yok evlenmem yemın ederım artık bunlara malsef ki inanmayın..Kimse vazgeçilmez deil..

O bana eylülde bittigini söyledginde bende yikildm gercekten dünyam bitti sanmistim cigerlerim yaniyordu kalbim aciyordu. Uyuyamiyordum kalbim fena atiyordu terliyordum. Cok kötü günler gecirdm Allah beterinden saklasn. Onu hergn hala Allaha havale ediyorum. Eskisi gibi degilim ama hala üzülüyorum bu duruma. Allahin adaletine güveniyorum insallah bende o günleri görürüm. Tek tesellim bu zaten. Bendede suan o durum. Mutluymus evlenecekmis. Ama o kizlada kavgalari oluyo simdiden onunda kalbini kiriyo görüyorum...ben bundan sonra kimseye inanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…