- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Ben hiç bu 5 yıllık 10 yıllık ilişkileri anlamam.Küçük yaşta başlayan ilişkileri yıllandırmamak gerekeiyor.Yani iki kişide çocuk öyle böyle büyüyorlar.Zaman katlanıyor.Zamanla fikirler oluşuyor kişilik oturuyor ve tercihler seçimler değişiyor.O yüzden yoluna bak.Boşver.Biz 10 sene önce tanismistik. Üniversitemden dolayi evlenememistik ayri yerde kaliyorduk. Üniversite bitince evlencektik. Bitmesine az bi süre kala baska kiz buldu. Beni terk etti. Gecen ay bana msj atti bende kötüyüm bende aci cekiyorum böyle olmasini istemzdm dedi. Kimseyle evlnmicm dedi. Ama duyuyorumki o kizla ciddiymis evlencekmis. Onun pisman oldugunu görmek istiyorum. Acaba o geri döner mi?
Ben hiç bu 5 yıllık 10 yıllık ilişkileri anlamam.Küçük yaşta başlayan ilişkileri yıllandırmamak gerekeiyor.Yani iki kişide çocuk öyle böyle büyüyorlar.Zaman katlanıyor.Zamanla fikirler oluşuyor kişilik oturuyor ve tercihler seçimler değişiyor.O yüzden yoluna bak.Boşver.
O yaşlarda herkes aynı şeyleri düşünüyor.Bizler de düşündük.Sanyoruz ki ondan başaksı olmaz.Hayatımın erkeği/kızı o.insan bazen aradığının "o" olduğunu hissediyor bence.
neredeyse çocuk yaşta başlayan bazı ilişkiler nihayetine ererken bazıları da taraflardan birinin sıkılıp başka arayışlara girmesiyle heba oluyor.
konu sahibinin eski sevgilisinin pişman olacağını ve diğer kızla başlayan ilişkinin ilk heyecanı geçtikten sonra konu sahibini düşünmeye başlayacağını düşünüyorum.
Bu adamı artık unutmaya çalışmalısın Ecznur. Bundan sana hayır gelmez.
Biz 10 sene önce tanismistik. Üniversitemden dolayi evlenememistik ayri yerde kaliyorduk. Üniversite bitince evlencektik. Bitmesine az bi süre kala baska kiz buldu. Beni terk etti. Gecen ay bana msj atti bende kötüyüm bende aci cekiyorum böyle olmasini istemzdm dedi. Kimseyle evlnmicm dedi. Ama duyuyorumki o kizla ciddiymis evlencekmis. Onun pisman oldugunu görmek istiyorum. Acaba o geri döner mi?
Haklisin. O bana msj attignda ben böyle olmasini istememistim dedgnde bende ona kimse basina silah dayamadi kendi hür irade ve isteginle gittin dedim. Magdur edebiyati yapti pismanmis gibi filan. Sonradanda ben üstüne varmadim. Ondan uzak duruyorum zor olsada alismaya calisiyorum ilk aylarda cok kötüydm ama insan alisiyo galibaGüzel kardesim cok uzucu bi durum uzuntunu anlayabiliyorum ama ailesi kiskirtms olsa dahi kimse sevgilini silah zoruyla kararndan döndúrmemistir ailesi istmese ble diretebilirdi kabul ettirebilirdi kaldî ki on yil paylasiminiz olan insanin bu derece cirkinlesmesi.. kiz arkadasinin olmasi gibi. Ayrica ailesinin o denli agzina bkan bi adamlada mutlu bir evliligin olmazdi bnce bunlar sana bi ders olmali o adamdan sana es olmazdi ondan uzak durmali ve mumkunse ilisigini kesmeli kndi yoluna bakmalisin canim pisman olmazsin. Allah yardimcin olsunn
Evet bazen düsünüyorum Allah beni korudu ilerde evliyken cok daha kötü olurdu. Benim oturdgm yerde komsu var. 6-7 yillik evliler cocuguda var. adam esini aldatio sanirm (duydugm kadariyla) hergn tartisma bagirsmalar var. Insan cok üzülüyo ve kendime pay biciyorum sükrediyorum Allah kötü insanlardan uzak tutsun insallahÜzücü ama soylede düşün ya evli olsaydin boyle olsaydi bide çocuk olmuş olsa daha kotu.geri donermi bilmem ama alma mazlumyn ahini cikar aheste aheste derler.arada 10 yil var ve seni kandirdiysa bu 10 yolda seviyorum deyip aldattiysa allah goruyo yani oda mutlu olamaz.için rahat olsun o konuda.
Ben onu Allaha havale ettim. Elbet birgn Allahin adaleti tecelli etcek ama bunu en kisa zamanda görmek istiyorum. Hakkima girdi 10 yilimi caldi ümit verdi söz verdi bende aptal gibi inandim.Hakkın yenilmişse, Allah'ın adaletinden hiç bir şey kaçmaz..
Allah'tan, hakkında hayırlısını dile ve geri kalan herkesi, her şeyi Allah'a havale et. Rabbim neylerse güzel eyler.. Vardır bunda da bir hayır de hayatına devam et..
Öncelikle, başında tuz çevir, sadaka ver vs. kurtulduğun için birşeyler yapAldatmak bir karakter bozukluğudur ve kim bilir kaç kere ruhun bile duymadan aldatıldın. Şunu unutma o kişiyi gerçekten seviyor muydun bunun tahlilini şuan yapamazsın. Evet canın yanar, ciğerlerinin kavrulduğunu hissedersin ama bu sana yapılan haksızlıktan dolayı. Bu olayı asla unutamazsın ama şunu bil ki bu olayın sebebi sen değilsin. Bu o kişinin karakter zayıflığından. Kendinde kusur aramaktan vazgeç. Tüm iletişimini biitr. Hiçbir yerden takip etme. Kendi içine yönel. Kendini mutlu edecek şeyler yap. Yeni ortamlara katıl. Bak bahar geliyor mis gibi havayı içine çek doğayı incele. Ne kadar da muhteşem. Kendi kendine yetebileceğini bil. O kişinin karakteri buydu ve sen şanslı bir insansın ki bunu görebildin. Zaman herşeyin ilacı değil herşeyin ilacı olan sensin. Sen kendine yetebilen kendini mutlu edebilen, dik durabilen bir kadınsan seni hiçbir şey yıkamaz. Bırak dönüp dönmeyeceğini. Vazgeç artık ve kendine gel! Onun karaktersizliğinin cezasını sen çekme. Zaten yapmak istediği bu. Allaha havale et ve bırak. Bu saatten sonra ne pişmanlığı ne üzülmesi ne de hayatının alt üst olması veya mutlu olması seni ilgilendirmesin. Tüm iletişimini kes. Ve şuna inan ki bir gün öyle biriyle tanışacaksın ki; aşkın ne demek olduğunu, saygıyı sadakati ve mutluluğu o kişiyle yaşayacaksın. Bu günleri yaşadığına şükredeceksin. Bunu herkes söylüyordur eminim ki sen de bunu söyleyenlere hep kızıyorsundur içten içe.. Ama bu o kadar doğru ki... Hadi silkelen ve kendini mutlu etmek için birşeyler yap bugün. Sadece kendin için. Bugün acaba ne yapıyor mutlu mu beni düşündü mü? vs. düşüncelerinden sıyrıl! Hayatını bir karaktersiz için heba etme. Bir süre sonra ne nefret duygun kalacak ne de öç almak ya da mutsuz görmek isteyeceksin... Yeni hayatında gerçek aşkı, sadakati ve hak ettiğin saygıyı görmen dileği ile...
Hic birsey degismicek sadece icime su serpilirsenden geçip başkasını bulmuş.
dönse ne değişecek?
10 yil icinde o benim herseyimdi ona herseyimi anlatrdim hersyi paylasrdk. Evet aliskanlik baglilik sevgi vardi benden yana. Ilk zamanlar aradm msj mail attim yalvardm. Hata ettim.sonra o yazmaya basladi. Ama coktan beri ben irtibatimi kestim.Alışkalıktan başka bişey değil biraz zamanwer kendine sadece bu sürede ona mesaj atmadan ve aramadan dur mümkünse o kendi yolunu seçmiş zaten dönerse sende tekmeyle uzaklaştırmak istiyorsun sanırım ama o zewki herxaman tattırmıyorlar
8 yıllık sevgilim benle beraberken Meğerse 1 aydırda başkasıyla berabermiş öğrendiğim ayrıldım tabi kıx meğer beni. Biliuormus xocuk kurtulmak ıstıyormus haberim yoktu banada senden ayrılırsam ölürüm sen benim cocuklugumsun genclıgımsın yok senden başkasıyla evlenemem ben daha biton yalan ne mi oldu 3-4 aydır tanıdıı kızla nişanlandı önümüzdeki ayda düğünleri var ben istemiyorm pişman olsun artk ilk zaman cok agladm nolur donsun sonsuz yapamam diye günlerce dua ettim ama sonta anladm ki tam bi serefsizmiş tabiki hakkım helal değil dönse suratına tükürürüm zaten ki sevse başkasıyla evlenmezdi zaten sende üzülme inan dönsende eskisi gibi olmas artk zaten birsüre snra alıyorsun
Bir atasözü vardır giden gitmiştir gittiği gün bitmiştirBiz 10 sene önce tanismistik. Üniversitemden dolayi evlenememistik ayri yerde kaliyorduk. Üniversite bitince evlencektik. Bitmesine az bi süre kala baska kiz buldu. Beni terk etti. Gecen ay bana msj atti bende kötüyüm bende aci cekiyorum böyle olmasini istemzdm dedi. Kimseyle evlnmicm dedi. Ama duyuyorumki o kizla ciddiymis evlencekmis. Onun pisman oldugunu görmek istiyorum. Acaba o geri döner mi?
Insanin elinde olmadan gelisiyor bazen. Begeniyosn seviyorsn yillar gecio hemen evlenemiosun. Bende uzun birliktelige sicak bakmiorum ama istemeden oluyo. Artik yeni birisyle tanisrsam zaten hic bi sekilde uzatmam. Onun fikri tercihi secimi yeni kiz cikincaya kadar ayniydi. Yani 18inde ve 28inde ayniydi.Ben hiç bu 5 yıllık 10 yıllık ilişkileri anlamam.Küçük yaşta başlayan ilişkileri yıllandırmamak gerekeiyor.Yani iki kişide çocuk öyle böyle büyüyorlar.Zaman katlanıyor.Zamanla fikirler oluşuyor kişilik oturuyor ve tercihler seçimler değişiyor.O yüzden yoluna bak.Boşver.
Biliyorum canm. Ondan hayr gelmez. Sadece kabullenmekte zorlaniyorum onca yildan sonra beklemezdm acikcasi.insan bazen aradığının "o" olduğunu hissediyor bence.
neredeyse çocuk yaşta başlayan bazı ilişkiler nihayetine ererken bazıları da taraflardan birinin sıkılıp başka arayışlara girmesiyle heba oluyor.
konu sahibinin eski sevgilisinin pişman olacağını ve diğer kızla başlayan ilişkinin ilk heyecanı geçtikten sonra konu sahibini düşünmeye başlayacağını düşünüyorum.
Bu adamı artık unutmaya çalışmalısın Ecznur. Bundan sana hayır gelmez.
Kimse 18 in deki gibi değildir.Sadece zaafları olanlar değişmez.Deemek ki fikri aynı değilmiş ki,başkasına kaymış.Sadece sana yansıtmamış.Unut gitsin.Her şerde bir hayır mutlaka vardır.Insanin elinde olmadan gelisiyor bazen. Begeniyosn seviyorsn yillar gecio hemen evlenemiosun. Bende uzun birliktelige sicak bakmiorum ama istemeden oluyo. Artik yeni birisyle tanisrsam zaten hic bi sekilde uzatmam. Onun fikri tercihi secimi yeni kiz cikincaya kadar ayniydi. Yani 18inde ve 28inde ayniydi.
Haklisin. Bana zaten hic birsy yansitmamiski.Kimse 18 in deki gibi değildir.Sadece zaafları olanlar değişmez.Deemek ki fikri aynı değilmiş ki,başkasına kaymış.Sadece sana yansıtmamış.Unut gitsin.Her şerde bir hayır mutlaka vardır.
Sana yaşadığım durumu anlatayım. 3 yıllık ilişkim vardı sözlendik okadar bağlıydım ki seviodum ki ayrılınca dunyam bıttı sandım kalbım acıya acıya hergun agladım.O 3hafta sonra baska kızlarla konustu sevgılılerı oldu..Benım tek dusuncem barısmaktı ama olmadı.Allaha öle dualar ettım kı dilerim bana yaşattıklarının aynısını yaşasın dıe.. Tabi ki ayrılmamızda onun yalanları aılesı vardı..Aradan 10 ay geçti ve sözlendi. Bana arkdslarım soledı o an kalbım durdu.Mutluluk ıcınde yasıodular bense yıne dıbe vurdum o anı gorunce bu nası adalet dedım.. 1Ay sonra sözü attılar ya Rabbım sana sonsuz teşekkür ederım ki ahımı yerde bırakmadın diee...Ve o an benım için öldü işte ve tabi beyfendi bana ulaşmak istedi..Tabi ki red ettım. Şuan çok huzurluyum Rabbime sonsuz Teşekkür ediyorum..He şöle sölim şuan onun geri dönmesi istediğini biliyorum gelse konuşcanıda biliyorum 10 yıllık ilişki kolay değil çünkü..Ama malesef bi insan değişmiyor ben bundan eminim..Ve asla ben bunu yapmam yok evlenmem yemın ederım artık bunlara malsef ki inanmayın..Kimse vazgeçilmez deil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?