siz boşandığınız taktirde çocuklar size verilr eğer kocanızın sizi aldattığını ispatlayabilirseniz tazminat dahi alabilirsiniz ve kocanız size aylık nafaka öder tabi iyi birde avukat bulmalısınız baroya başvurbilirsiniz ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN VERECEĞİNİZ KARAR ZOR BİR KARAR10 yıllık evliyim 3 çocuğum var.güya namus deyince mangalda kül bırakmayan bir kocam vardı daha doğrusu ben öyle sanmışım1 aydır eşimle yakın arkadaşının eşi arasında ilişki olduğuna dair şüphelerim vardı ikisini beraber görenler olmuştu eşim her defasında çocuklarımın üstüne yemin edip hep inkar etti en son 2 gün önce kadının kocası evimi arayıp kocan şerefsizmiş bir daha sakın evime gelmesin gitmesin yönüme dönmesin diye beni aradı.bunun üstüne eşime tekrar sordum bana 10 günlük ilişkisi olduğunu söyledi.önce 1 defa birlikte olduk dedi sonra sinirimden sana öyle dedim sadece telde kadınla görüştüm dedi ama inanmıyorum şimdi eşim asla kendini affettirmeye çalışmıyor kuru kuru bir özür diledi o kadar pişmanım bile demedi.onun bu rahat ve pişkin tavırları beni deli ediyor 1 dakika bile yanında durmak istemiyorum ama çocuklarım okula gidiyorlar onları bırakamıyorum ben çalışmıyorum boşansam çocuklarımı alabilirmiyim ne kadar nafaka verirler nasıl yaparım 3 çocuğa bakabilirmiyim diye düşünüp duruyorum.1 aydır ölü gibiyim ne yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne çocuklarımla ilgilenebiliyorum son 2 gündür zaten resmen şok geçirmiş durumdayım eşimden hiç böle birşey beklemezdim.şimdi size soruyorum yerimde olsanız ne yapardınız
kıyamammm
Mihriban bu konuyu kilitlesinler eşinle bu olay hiç olmamış gibi yaşa canım, Allah sabrını verir elbet, gereksiz yere konuyu uzatmaya gerek yok, kadınla yattım, ama bi kere yattım, yok yatmadım sadece telefonla konuştum bu ne be
şu an ruh hali çok kötü kendi içinde hesaplaşmaya başladı farkındayım arkadaşları onunla bu konuyu konuşuyorlar çok etkileniyor evde de huzuru olmayınca başımı alıp gitmek istiyorum ölsemde kurtulsam diyor.şu durumda eve almasam çok kötü şeylerde olabilir çok karışık bir durum yani
Önce kendini affetmekle başla işe. Buraya konuyu açtıgında bile kararını vermiştin sen. Takıldığın tek şey eşinin senden af dilememesiydi. O zaten biliyordu senin onu affedeceğini, ne desindi ki; "yalvararırım gitme mi" "sen o kadından daha güzelsin mi".
Vaktiniz olursa bir gün benim hikayemi de okuyun. Aldatılmak hayatın en korkunç yüzlerinden biri. Olmazı oldurur, tükürdüğünü yalatır, safı çirfekleştirir. Eeee senin olanı paylaşmak kolay mı? Yapmam dediğin herşeyi bir bir yaparsın.
Daha 33 yaşındasın. Sen o adamı boşamak isteseydin, yüzbin kere boşardın. Annen söylene söylene bakardı cocuklarına. Arkadaşının karısına yan gözle bakacak adi bir babanın cocukları olmaktansa, anneanne dırdırıyla büyümüş cocuklar olmayı tercih ederlerdi inan. Cocukları bahane edip avukata bile gitmedin, ama sabah 9 akşam 10 mesaisi yapıyorsun kkda?
Neyse cok uzatmayayım, seni üzmek istemem. Affettin, boşanmayacaksın. Dillendirme, kavga cıkarma, onun senden af dilemesi icin vakur ol. Laf sokunca herşey yoluna girmeyecek.
elmeyra senin konunu okudum biliyorum benim durumum daha vahim ve çocuklarım var yanlış bilmiyorsam senin çocuğun yok.insan anne olunca herşey daha da zorlaşıyor bir tek kendini düşünemiyorsun.yaşadıklarım çok canımı yakıyor karar vermek hiç kolay değil
yazmak istediklerimi dillendirmişsin elmayra tebrik ediyorum seni..
herşeyi geçtim arkadaşının eşi demek bir nevi emanet demek gibi birşey..yazık ! mide bulandırıcı demek bile hafif kalıyor .
Aynen öyle. Düşünsene; kar buz yolda arkadaşının kocasıyla yürüyorsun, ayağın kayıyor, çekinmeden girerim arkadaşımın eşinin koluna. Neden? O benim eniştem, abim vs.
Önce kendini affetmekle başla işe. Buraya konuyu açtıgında bile kararını vermiştin sen. Takıldığın tek şey eşinin senden af dilememesiydi. O zaten biliyordu senin onu affedeceğini, ne desindi ki; "yalvararırım gitme mi" "sen o kadından daha güzelsin mi".
Vaktiniz olursa bir gün benim hikayemi de okuyun. Aldatılmak hayatın en korkunç yüzlerinden biri. Olmazı oldurur, tükürdüğünü yalatır, safı çirfekleştirir. Eeee senin olanı paylaşmak kolay mı? Yapmam dediğin herşeyi bir bir yaparsın.
Daha 33 yaşındasın. Sen o adamı boşamak isteseydin, yüzbin kere boşardın. Annen söylene söylene bakardı cocuklarına. Arkadaşının karısına yan gözle bakacak adi bir babanın cocukları olmaktansa, anneanne dırdırıyla büyümüş cocuklar olmayı tercih ederlerdi inan. Cocukları bahane edip avukata bile gitmedin, ama sabah 9 akşam 10 mesaisi yapıyorsun kkda?
Neyse cok uzatmayayım, seni üzmek istemem. Affettin, boşanmayacaksın. Dillendirme, kavga cıkarma, onun senden af dilemesi icin vakur ol. Laf sokunca herşey yoluna girmeyecek.
Universite arkadaşlarımla görüşüyoruz hatta 2 oda arkadaşımın eşleriyle ortaklaşa görüşüyoruz..Evime girip çıkarlar bizde bile kaldıkları olur benim de onlarda..Düşünüyorum bu yan gözle bakma işini aman ALLAH'ım diyorum..ya da eşimin baktığını düşünüyorum..Kafayı yememek elde değil sanırım.
Bak sana diyorum ki; sen kararını verdin. Konuyu hangi gün açtın pazartesi mi? O günden beri de epey yol katettik. Affettiysen unutmanın yollarını ara. Kafanı burda kurcalayıp akşam kocan olacak dangoza sarma. Başka seylere kanalize olman lazım. Madem cocukların icin affettin onları düşün; siz huzursuz olunca cocuklar etkilenmeyecek mi?
Bak sana diyorum ki; sen kararını verdin. Konuyu hangi gün açtın pazartesi mi? O günden beri de epey yol katettik. Affettiysen unutmanın yollarını ara. Kafanı burda kurcalayıp akşam kocan olacak dangoza sarma. Başka seylere kanalize olman lazım. Madem cocukların icin affettin onları düşün; siz huzursuz olunca cocuklar etkilenmeyecek mi?
Aynen öyle. Düşünsene; kar buz yolda arkadaşının kocasıyla yürüyorsun, ayağın kayıyor, çekinmeden girerim arkadaşımın eşinin koluna. Neden? O benim eniştem, abim vs.
hem de nasıl etkileniyorlar evde 1 aydır kavga tartışma patırtı hiç huzur yok.onlarla ilgilenemiyorum bile çok üzülüyorum şoku üstümden atamıyorum itiraf 4 gün önce geldi bu kadar kısa sürede unutulmuyor ki.aldatılmanın en acı şeklini yaşadım maalesef
imza
nokta
copy+paste
Korkunç bişey yaa. İnsan hic kimseye güvenemez ki :S
Korkunç bişey yaa. İnsan hic kimseye güvenemez ki :S
ben o kadar sarsıldım ki kimseyle karı kocalı görüşmek istemiyorum artıkkimsenin evine gidip gelmek istemiyorum.insanlara güven olmuyor.bu olayda kocam suçlu ama onun kadar kadında suçlu kadınlarında gözü dönmüş sanki birileriyle görüşsek yine böyle birşey yaşayacakmışım gibi geliyor bana
İnanır mısın kk'da varolduğumdan beridir artık etrafımda birebir şahid olduğum şeylere bile şaşıramıyorum..Yaaa ! derdim önceden ..Şimdi sadece Hııımm. diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?