10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

siz boşandığınız taktirde çocuklar size verilr eğer kocanızın sizi aldattığını ispatlayabilirseniz tazminat dahi alabilirsiniz ve kocanız size aylık nafaka öder tabi iyi birde avukat bulmalısınız baroya başvurbilirsiniz ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN VERECEĞİNİZ KARAR ZOR BİR KARAR

bencede uzatmaya gerek yok,hiç olmamış gibi evliliğine devam etsin bir daha olursa o zaman düşünüp kararını verir artık.konuda kapansın iyi olur.

sana ne diyebiliriz ki canım?
ilk günden beri zaten eşinin pişman olduğuna inanmak istiyordun,
haklısındır asla ve kat'a bunu yargılamak bize düşmez

eğer bu evliliğe devam etmek istiyorsan
o halde tüm yaşananları UNUTACAKSIN
unutabilirsen tabi...

bu konuyu okuduğumda dilime şebnem ferah ın bir şarkısı dolandı, sana gelsin o zaman bu şarkı, bazen herşeyi unutup devam etmek zorunda olabiliyoruz ama şunu söylemeliyim senin durumunda olan bir akrabamız vardı kocasını boşadı çocukları için çalıştı çocuklar büyüdü geçen gün büyük oğlu diyorki benim annem diğer anneler gibi değil, benim annem çok üstün....
,

Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var y
Duyguların karışık olabilir mi

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak

Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak

Önce kendini affetmekle başla işe. Buraya konuyu açtıgında bile kararını vermiştin sen. Takıldığın tek şey eşinin senden af dilememesiydi. O zaten biliyordu senin onu affedeceğini, ne desindi ki; "yalvararırım gitme mi" "sen o kadından daha güzelsin mi".

Vaktiniz olursa bir gün benim hikayemi de okuyun. Aldatılmak hayatın en korkunç yüzlerinden biri. Olmazı oldurur, tükürdüğünü yalatır, safı çirfekleştirir. Eeee senin olanı paylaşmak kolay mı? Yapmam dediğin herşeyi bir bir yaparsın.

Daha 33 yaşındasın. Sen o adamı boşamak isteseydin, yüzbin kere boşardın. Annen söylene söylene bakardı cocuklarına. Arkadaşının karısına yan gözle bakacak adi bir babanın cocukları olmaktansa, anneanne dırdırıyla büyümüş cocuklar olmayı tercih ederlerdi inan. Cocukları bahane edip avukata bile gitmedin, ama sabah 9 akşam 10 mesaisi yapıyorsun kkda?

Neyse cok uzatmayayım, seni üzmek istemem. Affettin, boşanmayacaksın. Dillendirme, kavga cıkarma, onun senden af dilemesi icin vakur ol. Laf sokunca herşey yoluna girmeyecek.

elmeyra senin konunu okudum biliyorum benim durumum daha vahim ve çocuklarım var yanlış bilmiyorsam senin çocuğun yok.insan anne olunca herşey daha da zorlaşıyor bir tek kendini düşünemiyorsun.yaşadıklarım çok canımı yakıyor karar vermek hiç kolay değil

yazmak istediklerimi dillendirmişsin elmayra tebrik ediyorum seni..

herşeyi geçtim arkadaşının eşi demek bir nevi emanet demek gibi birşey..yazık ! mide bulandırıcı demek bile hafif kalıyor .

Bak sana diyorum ki; sen kararını verdin. Konuyu hangi gün açtın pazartesi mi? O günden beri de epey yol katettik. Affettiysen unutmanın yollarını ara. Kafanı burda kurcalayıp akşam kocan olacak dangoza sarma. Başka seylere kanalize olman lazım. Madem cocukların icin affettin onları düşün; siz huzursuz olunca cocuklar etkilenmeyecek mi?

yazmak istediklerimi dillendirmişsin elmayra tebrik ediyorum seni..

herşeyi geçtim arkadaşının eşi demek bir nevi emanet demek gibi birşey..yazık ! mide bulandırıcı demek bile hafif kalıyor .

Aynen öyle. Düşünsene; kar buz yolda arkadaşının kocasıyla yürüyorsun, ayağın kayıyor, çekinmeden girerim arkadaşımın eşinin koluna. Neden? O benim eniştem, abim vs.

Aynen öyle. Düşünsene; kar buz yolda arkadaşının kocasıyla yürüyorsun, ayağın kayıyor, çekinmeden girerim arkadaşımın eşinin koluna. Neden? O benim eniştem, abim vs.

Universite arkadaşlarımla görüşüyoruz hatta 2 oda arkadaşımın eşleriyle ortaklaşa görüşüyoruz..Evime girip çıkarlar bizde bile kaldıkları olur benim de onlarda..Düşünüyorum bu yan gözle bakma işini aman ALLAH'ım diyorum..ya da eşimin baktığını düşünüyorum..Kafayı yememek elde değil sanırım.

agzina saglik canimmm

Korkunç bişey yaa. İnsan hic kimseye güvenemez ki :S

hem de nasıl etkileniyorlar evde 1 aydır kavga tartışma patırtı hiç huzur yok.onlarla ilgilenemiyorum bile çok üzülüyorum şoku üstümden atamıyorum itiraf 4 gün önce geldi bu kadar kısa sürede unutulmuyor ki.aldatılmanın en acı şeklini yaşadım maalesef

imza
nokta
copy+paste

Haklısın. En kötülerinden biri bu. Ama madem cocukların icin katlanacaksın, o zaman gerçekten katlanacaksın. Hicbirsey belli etmeyeceksin, kan kusup kızılcık serbeti ictim diyeceksin.

imza
nokta
copy+paste

Ben de seni seviyorum :kırmızı rujlu kız smiley:

Korkunç bişey yaa. İnsan hic kimseye güvenemez ki :S

ben o kadar sarsıldım ki kimseyle karı kocalı görüşmek istemiyorum artıkkimsenin evine gidip gelmek istemiyorum.insanlara güven olmuyor.bu olayda kocam suçlu ama onun kadar kadında suçlukadınlarında gözü dönmüş sanki birileriyle görüşsek yine böyle birşey yaşayacakmışım gibi geliyor bana

Haklısın. Sarsıldın, güven duygunu yitirmenden daha doğal ne olabilir ki. O dangalak kocandan para kırp da güzel bi doktora git tmm mı

İnanır mısın kk'da varolduğumdan beridir artık etrafımda birebir şahid olduğum şeylere bile şaşıramıyorum..Yaaa ! derdim önceden ..Şimdi sadece Hııımm. diyorum.

ben de psikopat oldum iyice :) Ama harika dostlarım oldu burdan, şüpheciliğimin yanında güzel güzel bonuslarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…