10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

o kadını bıraz tarıf etsene kısılık hareket tıp merak edıorm ne arıo erkeklr

evet kadın nsıl bırısı ılgısını cekecek kadar guzelmı ve nasıl oldunu anlattırmayacalıs

kadın çok güzel değil eşime benden güzel mi dedim yok değil dedi.kadın çok yılışık rahat bir tip erkeklerle kahkahalar atarak her türlü şakayı yapabilen biri.işveli cilveli bir tarzı var diyebilirim ama çoğu kişi onun bu tavırlarını hafif basit buluyor.benim geri zekalıda kahkahasına yılışıklığına kandı galiba

işte onu merak ettım erkeklr bayılıo ole haff kadınlara

oyle kadınlarda ne bulurlar ıste anlamamkı....ama bosver sen kendını daha bakmlı hale getır gıyımıne falan esınede hıcbır sekılde yuz verme...

sen hafıf olsan yayagara cıkarır ama ıstee bole tıplerı grncede pesıne takılıolar
sende suslen puslen sacın sıyahsa sarı sarıysa sıyah yap o derece deısık ol
kıyafetler al spor yap catlat

yüz vermiyorum zaten ama bu didişme ne zamana kadar sürer onu da bilmiyorum
herşey bir yana çocuklarım tartışmalarımızdan bıktılar artık

sen hafıf olsan yayagara cıkarır ama ıstee bole tıplerı grncede pesıne takılıolar
sende suslen puslen sacın sıyahsa sarı sarıysa sıyah yap o derece deısık ol
kıyafetler al spor yap catlat

eşime bunu da söyledim ben o kadın gibi olsam bana demediğini bırakmazsın ama o kadın yapınca güleryüzlü cana yakın oluyorofff bu erkek milletinde zerre beyin yok ben bunu öğrendim

eşime bunu da söyledim ben o kadın gibi olsam bana demediğini bırakmazsın ama o kadın yapınca güleryüzlü cana yakın oluyorofff bu erkek milletinde zerre beyin yok ben bunu öğrendim

yok tabıkıde ne sandın
kadın seytan olmalı bıraz bak sen kendıne dedgım gbı seyler yap
yuksek okcelı ayakkabılar guzel dıkkat ceken saclar kıyafetler al
spor yap
kndınle ılgılen
bak gor neler olacak sonra

bence o ıkısının ılıskılerını kanıtlıcak bişiler bul sonrada vur kocanın kıçına tekmeyi gitsin bulsun bakalım sen gibi birini bulabilcekmi

ben kimseye boşan ayrıl gibi laflar etmem ama gördüğüm şu ki
bi erkek değişmiyor karakteri değişmiyor
yarın başka bi kadın daha olabilir etrafımda gördüğüm kadarıyla erken boşanan daha az hasarla kurtuluyor

kilom fiziğim yerinde canım spor değil ama yürüyüş yapmayı düşünüyorum kıyafet saç konusuna gelince bende daha özenli olmayı düşünüyorum daha fazla bakacağım kendime bakalım ne olacak

fızıken gormedgım ıcın yerındeyse dahada ıyı
ama sen yınede yuruys spor artık ne ıstersen yap daha farklı olursun psıkolojık olarakta

kndınle ılgılen sureklı

bu arada kac yasındasın

10 yıldır evliyim ilk defa kocamın yanlışını yakaladım daha önce yaptısa da haberim olmadı ama sanmıyorum.bende senin gibi yine yapabilir diye düşünüyorum ama yaparsa kendi kaybeder ben şimdi 2. şansı çocuklarım için ona veririm ama tekrarı olursa bende affı asla olmaz bunu bile sindiremiyorum zaten

tamam canınız yanıyor olabilir 3 çocuğunuz var maddi desteğiniz yok diye kabul edip görmezdende gelebilirsiniz ama
kalkıpta eşinize ne diye soruyorsunuz benden güzel mi diye evet güzel diyecek hali yok ya
niye kadın için o kadar laf sölüyorsunuz bu işi haltı yiyen 2 kişi değil mi kadın niye hafif basit yılışık oluyor.o kocasını aldattı da eşiniz çok mu sadık kaldı.

eşiniz çok sadıktı ama ahh o kadın yok mu deme gül gibi yuvanıza kara bulutlar sardırdı.

33 yaşındayım canım
Arkadasım ne dıyeyım gecmiş olsun mu dıyeyım bılemıyorum .Sende cocuklarında Allaha emanet olun ınsallah .. evlıyım en azından kendımı senın yerıne koydugumda cok canım yanıyor .. ama cocuklarına ve hayata tutunn . ıhanet cok acı bir seyy .. sen dımdık ayakta dur cocukların kac yasında ve kac yasında evlendın ..

allah yardımcıın olsun burda sana akıl vermek hiçbirimizin haddine değil tabi yaşca da olgunsun , ama aldatılmıssın eşinin su an umrunda bıle degıl durum cunku senden cok emın affetcegını zaten beklemıs onun pişkinliği üstünde ki bende kımseye bosan fılan dıyemem tabıde cocukların kac yasında ? annen baban sag degılmı kardeslerın yokmu abın fılan arkanda olan bırı senı savuncak bırı

boşa canım böle adamlarla hayat geçmez yaşarken ölü gbi olursun ulan evde gül gibi karılarınız var size çocuk doğurmuş karı olmş gözleriniz hala dışarda ağzını bozdurur insanın böyleleri. Bak her zaman doğrudur bu allah insana çirkin şansı versin.Pis,pasaklı nerde ne yapacağnı blmeyen kadınlar karı oluyo adamlara düşüyo böle hanım kadınlarda ortada.Allah kolaylık versn cnm bunun affı olmaz !!

Kusura bakmayın ağır olucak birazda ;
O adam kadını boşamayınca midesiz oluyor ,
Kadın boşamayınca yuvasını kurtarıyor !
Nasıl bir düşünce yapınız var .
Ben yapsam kocam döver övünçle söyleniyor , adam yapınca affet cocukların var , yuva kolay mı kurtarılıyor oluyor.
Bu zihniyetle bolca aldatılır Türk kadını !

Sizin eşiniz zevkine dalmış siz 3 çocuğunuzun derdindesiniz çocuklar büyüsün tekmeyi atın bu adama ,bence hiç bir erkek için 3 çocuk doğurmaya değmez hayat acımasızda ondan , eşinin değişeceğini sanmıyorum onun dünyası farklı belli zaman sonra başka aşklara dalar o yine herkesin stres atma yöntemleri farklı bence işe gir ve bir meslek edınme kurslarını araştır

konunun tamamını okumadım ama bir süre önce buralarda kadın çalışmamalı, kadının yeri evidir, çocuğuna bakmalı, kocanızın eline bakmaktan gocunmayın falan filan diye zırvalayan tipler vardı. onlar yorum yapıyolar mı bu konuda çok merak ediyorum. buyrun işte çalışmayan aldatılmış bir kadın, ne para ne gidecek bir yer. gurur ayaklar altında. ne acı. Allah kolaylık versin, bu edepsiz adamla bi ömür sürmekten başka çareniz yok gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…