o kadını bıraz tarıf etsene kısılık hareket tıp merak edıorm ne arıo erkeklr
evet kadın nsıl bırısı ılgısını cekecek kadar guzelmı ve nasıl oldunu anlattırmayacalıs
kadın çok güzel değil eşime benden güzel mi dedim yok değil dedi.kadın çok yılışık rahat bir tip erkeklerle kahkahalar atarak her türlü şakayı yapabilen biri.işveli cilveli bir tarzı var diyebilirim ama çoğu kişi onun bu tavırlarını hafif basit buluyor.benim geri zekalıda kahkahasına yılışıklığına kandı galiba
sen hafıf olsan yayagara cıkarır ama ıstee bole tıplerı grncede pesıne takılıolar
sende suslen puslen sacın sıyahsa sarı sarıysa sıyah yap o derece deısık ol
kıyafetler al spor yap catlat
eşime bunu da söyledim ben o kadın gibi olsam bana demediğini bırakmazsın ama o kadın yapınca güleryüzlü cana yakın oluyorofff bu erkek milletinde zerre beyin yok ben bunu öğrendim
yok tabıkıde ne sandın
kadın seytan olmalı bıraz bak sen kendıne dedgım gbı seyler yap
yuksek okcelı ayakkabılar guzel dıkkat ceken saclar kıyafetler al
spor yap
kndınle ılgılen
bak gor neler olacak sonra
kilom fiziğim yerinde canım spor değil ama yürüyüş yapmayı düşünüyorum kıyafet saç konusuna gelince bende daha özenli olmayı düşünüyorum daha fazla bakacağım kendime bakalım ne olacak
ben kimseye boşan ayrıl gibi laflar etmem ama gördüğüm şu ki
bi erkek değişmiyor karakteri değişmiyor
yarın başka bi kadın daha olabilir etrafımda gördüğüm kadarıyla erken boşanan daha az hasarla kurtuluyor
kadın çok güzel değil eşime benden güzel mi dedim yok değil dedi.kadın çok yılışık rahat bir tip erkeklerle kahkahalar atarak her türlü şakayı yapabilen biri.işveli cilveli bir tarzı var diyebilirim ama çoğu kişi onun bu tavırlarını hafif basit buluyor.benim geri zekalıda kahkahasına yılışıklığına kandı galiba
Arkadasım ne dıyeyım gecmiş olsun mu dıyeyım bılemıyorum .Sende cocuklarında Allaha emanet olun ınsallah .. evlıyım en azından kendımı senın yerıne koydugumda cok canım yanıyor .. ama cocuklarına ve hayata tutunn . ıhanet cok acı bir seyy .. sen dımdık ayakta dur33 yaşındayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?