10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

evet kadın mutlaka çalışmalı.asgari ücret bile alsa çalışmalı,kendini güvenceye almalı.
gerçi bu konunun içinde bir bayan yazdı.çalışan ayakları üstünde duran bayanda aldatıldığı halde boşanamadım diye yazdı.şimdi çocukları o babaya saygı bile duymuyormuş,iyi düşünüp,iyi karar vermek lazım.hiç kolay değil,heleki konu sahibinin eşi iyice yüzsüz.nasılsa biliyor ki 3 çocukla eşi onu bırakamayacak.yaptığıyla kendinde hata bile görmüyor.eşine kendini kendine affettirmek için bile uğraşmıyor.
konu sahibinin eşinin gözünü bir şekilde korkutması,burnunu sürtmesi lazım ama nasıl,adamın umru değil ki

zaten karısının çalışmasını istmeyen erkekler, sırf istedikleri gibi at koşturabilmek için, istedikleri haltı yiyebilmek için istemiyolar. kadının gözü açılmasın, gidecek yeri olmasın, ayakları üstünde duracak parası olmasın, adama muhtaç olsun, afedersin ağzına da etse sussun otursun. bu erkeklerin işine geliyo bunu anlayabilirim ama bunu savunan kadınları anlayamıyorum hiç bi şekilde, bi de bu sitede gelmiş bunu empoze etmeye çalışıyodu birileri.

çalıştığı halde aldatılıp da ayrılmamaksa farklı bi durum. o tercih meselesi, kadının kendine saygısıyla alakalı. senin seçme şansın olsun, çaresiz olma da sonra hangi yolu seçersen seç.

aldatılan kadın konularında yorum yapmayı pek sevmiyorum
çünkü konu sahipleri kendi hayatlarıyla ilgili kararı en baştan vermiş oluyolar genelde
zaman kaybı geliyo yazdıklarım yazacaklarım
ama burda şu mesajdan sonra yorum yapmadan geçemedim
eşinizin size karşı bakış açısının kafasındaki yerinizin imajının farkında mısınız
ne kadar küçültücü ne kadar basit bi tanımlama bu
sen beni bırakamazsın!!!
yanlış anlamayın ama bu kadar aciz mi bu kadar basit mi görüyo sizi
ben şu sözü duyduktan sonra evet haklısın dercesine boşanırsam ne yaparım kısmını değil
boşanırım rüştümü ıspat ederimin derdinde olurdum
3 çocuğunuz olabilir
hayat kimseye kolay değil
çocuklarımın iyiliği için diyosunuz ama
mutsuz bi anne mutsuz bi aile ayrı yaşayan anne babadan daha iyi değildir
eliniz ayağınız tutuyo sağlığınız gençliğiniz yerinde
çocuklarınızı çok düşündüğünüzü söylüyosunuz
o zaman çalışarak didinerek çocuklarınıza yetebilirsiniz
eğer çok düşünüyosanız onları zaten yetersiniz
herşey insanın elinde istedikten çabaladıktan sonra
yapamayacak şey yok
çaresizlik denen şey ölüm ve hastalık dışında
kabul ettiğim bişey değil benim..
siz çaresiz değilsiniz...
sadece zor bi hayattan korkuyosunuz
bu korkuyla endişeyle gururunuzu onurunuzu hiçe sayarak yaşamaktansa
zorla kan ter içinde yaşamak daha onurludur emin olun
o zaman o çocuklar anneleriyle gurur duyar ilerde
dimdik durdu ayakta diye
ama şu durumda ilerde sanmıyorum ki evlatlarınız
annemiz bizim için katlandı bunca şeye desin
demiyecekler...

Son düzenleme:

Aynen dusunduklerimi aktarmissin...

Konu sahibinin bosanacagini da hic zannetmiyorum ayrica....

Çalışan kadında erkeğine göre kötü harekete maruz kalıyor kadının maaş kartını elinden alan erkekte azımsanmıyacak kadar çok bence bu erkekler yanlış ve bencil yetiştiriliyor iş yine annede bitiyor

bazı arkadaşlar yanlış anlamışlar kocam sen beni bırakamazsın sözünü sevdiğin için bırakamazsın anlamında söyledi cesaretin yok anlamında değil.bir arkadaşta sadece kadını suçladığımı yazmış ben konmun başından beri kadınla ilgili birşey yazmadım burda kadını soran arkadaşlar oldu bende cevap olarak yazdım yoksa tabiki de burda en büyük suçlu eşim sonra kadın

o zaman eşine diyeceksin ki,bu yaptıklarından dolayı sana sevgim kalmadı,rahatlıkla bırakabilirim

kendini kocandan ayrılmış olarak düşün, için acıyorsa boşanma ama eğer çok rahatlamış hissediyorsan hemen boşan bence.... iş konusuna gelince işkurun kursları oluyor kuaförlükten bilgisayar programcılığına hasta ve çocuk bakıcılığına hazır giyime kadar çok çeşitli ayrıca gittiğin günlerde de 20 tl para alıyorsun yani üstüne birde para veriyorlar, ister boşan ister boşanma ama böyle bir kursa git hem kafan dağılır belkide yeteneğine göre iş kurarsın kendine çocuklarında yanında bir oda ayarlarsın onlara okuldan çıkınca iş yerine gelirler, biraz karışık yazdım kusura bakma..

1 aydan beri ağzımdan güzel bir söz duymuyor ki zaten.ayrıca sana güvenim bitti diyorum evde hiç huzurumuz yok ki canım

eşin biraz evden uzaklaşsa sanki daha kolay karar verirsin

geçim konusunda korkuların varsa boşanma,bu devirde üç çocukla geçinmek,yalnız kadın olmak çok zor canım.çocukların için bir kerelik affet inşallah bir daha yapmaz

kursu bende düşünüyorum canım
eşin biraz evden uzaklaşsa sanki daha kolay karar verirsin

gidecek yeri yok kikocamın anne babası yaşamıyor kim onu yanına kabul eder ki

geçim konusunda korkuların varsa boşanma,bu devirde üç çocukla geçinmek,yalnız kadın olmak çok zor canım.çocukların için bir kerelik affet inşallah bir daha yapmaz

maddi olanaklar tek başıma 3 çocuk büyütmek onların manevi sorumluluğu babadan ayrı kalmaları hepsi beni düşündürüyor.artı boşanma durumunda kocam çocukları bana vermemek için elinden geleni yapar onları alamam korkusuda yaşıyorum

kursu bende düşünüyorum canım

gidecek yeri yok kikocamın anne babası yaşamıyor kim onu yanına kabul eder ki

nereye giderse gitsin,ister otele girsin,ister iş yerinde yatsın.ondan evden gitmesini isteki ciddiyetini anlasın biraz,aynı evde yaşarken onun her işini yapmaya devam ederken bu adamın burnu nasıl sürtülecek ki

evet senin bir gelirin olmadığı için eşin çocuklarıda alabilir hatta kininden onları sana göstermek istemeyebilir.allah yardımcın olsun canım buu untmk çok zor ama çaresizlik işte.şimdilik yuvanı dağıtma çocuklarını perişan etme

sen keyfinden ayrılmıyorsun ki,kocan aldattığı için ayrılıyorsun.hakim bunu göz önünde bulundurur.kadının yüz kızartıcı suçu olmadıktan sonra çocuklar küçük olduğu için anneye verilir

nereye giderse gitsin,ister otele girsin,ister iş yerinde yatsın.ondan evden gitmesini isteki ciddiyetini anlasın biraz,aynı evde yaşarken onun her işini yapmaya devam ederken bu adamın burnu nasıl sürtülecek ki

şu an ruh hali çok kötü kendi içinde hesaplaşmaya başladı farkındayım arkadaşları onunla bu konuyu konuşuyorlar çok etkileniyor evde de huzuru olmayınca başımı alıp gitmek istiyorum ölsemde kurtulsam diyor.şu durumda eve almasam çok kötü şeylerde olabilir çok karışık bir durum yani

hala acıyorsun ama eşin seni çok iyi tanıyor ve ajitasyon yapıyor sana.senin dediğin gibi olsa kendini affettirmek için çabalar

kıyamammm
Mihriban bu konuyu kilitlesinler eşinle bu olay hiç olmamış gibi yaşa canım, Allah sabrını verir elbet, gereksiz yere konuyu uzatmaya gerek yok, kadınla yattım, ama bi kere yattım, yok yatmadım sadece telefonla konuştum bu ne be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…