10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

Allah yardımcın olsun canım, arkadaşının eşiyle bunu yapan dahada yapar

Canım benim bi sakinleşmen lazım önce , sonrasında maddi imkanın varsa bir uzmana danışman.
Kararını sağlıklı bir ruh haliyle vermen.
Bir sürü kadın duydum , ilk önce güclenip sonra kocasının kıcına tekmeyi basan
ilk kendini düşün, cocuklarınıda değil kendini, sen iyi olursan onlarda olucak.
Zaman ver kendine , tabi canın acıyor , anlamaya çalışsamda sanırsam acını anlayamam , hem bekarım , hem anne değilim, hemde yaşadıklarını yaşamadım , ama sabır ..
ilk önce bi kafanı toparla.

Ben ne mi yapardım ? Böylesi hunharca bir ihanet beni önce yıkardı. Eşime sorardım. Erkeklerin çoğunluğu gibi diyelim ki inkar etti.
Baktım ki eşiniz gibi masumu oynuyor. Evden gitmesini söylerdim. Erkeklerin çoğunluğu gibi temiz ve ütülü çamaşırlarını, sürekli önüne gelen yemeği bol, beş yıldızlı aile otelini terketmeye yanaşmazdı. Varsa aile (onun tarafı ve sizin tarafınız) büyüklerini bir araya toplar yaptığı terbiyesizliği bir güzel anlatırdım. Mümkün olduğunca da konu komşu, iş arkadaşlarına varana kadar herkesin duymasını sağlardım. Bu tarz rezillik bana değil, eşime ait olduğundan ben değil, eşim ayıplanırdı çünkü. Toplum tarafından namus ve şeref anlayışı şaibeli bir aile babası seviyesine düşmüş bir erkek konumuna getirirdim. Bu arada gizliden Savcılığa gider ihanet ettiği için, aile birliğini şüpheli yaşam tarzı ile sarstığı, şahsımı ve çocuklarımı ilgisiz bırakıp psikolojik baskı uyguladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunurdum. Savcılıktan bir zaman sonra eşinize davetiye gönderilir. Davetiyenin de iş yerine gönderilip iyice rezil olması için suç duyurusu dilekçesine eşimin adresini yazardım. Ayrıca o kadının eşini suç duyurusu dilekçesine şahit olarak ekler, sizi aradığı günü ve saatine varana kadar söylediklerini detayıyla belirtirdim. Savcılıklar maddi durumu müsait olmayan vatandaşlara Baro dan ücretsiz avukat sağlarlar. Savcılıktan bir tane talep edin. Avukatla haklarınızı nasıl koruyabileceğinizi öğrenin. Eşinizin adına ev, araba, mal mülk var ise, gizlice bunları satıp öteki kadına yedirmemesi ya da başkasının adına geçirmemesi için tedbir koydurun. Eşiniz tüm bu yaptıklarınızdan ötürü üzerinize yürür, hakaret eder veya sizi dövmeye kalkışabilir. Çocukların yanında umarım yapmaz ama yaparsa çocuklar şahit olur, bu gibi durumlarda hemen 155 i arayın. Eşinizden şiddet gördüğünüzü söylediğinizde anında gelirler. Dairenin kapısını açıp avazınız çıktığı kada bağırıp, etrafınıza şahit toplayın. Size vurursa hemen karakola gidip şikayette bulunun ve adli tıptan rapor alın. Aldatıldığınıza dair tüm ipucu ve delilleri toplamaya çalışın. Öteki kadınla ve eşiyle asla bağlantı kurmayın. Ve bu tarz olası durumlarda eylemlerde bulunurken ASLA korkmayın. SİZ HAKLISINIZ. Hem toplum önünde hemde yasa önünde. Sakın evi terk etmeyin!!! Dezavantajlı duruma düşersiniz. Evden gitmesi gereken kişi eşinizdir!!! Bu süreç içerisinde evin ve çocukların maddi desteğini keserse eşinizin ailesinden maddi destek isteyin. Olmazsa eşinizin iş yerini arayıp işvereninden maddi destekte bulunmasını sağlayın. Eşinizin yaptığı rezilliğin bedelini yasal yollarla ve toplumun saygısı ve desteğini kaybetmeden ödetmenin en uygun yolu budur. Öyle hemen kolayca boşanıpta meydanı beylere bırakmak yok. Tüm bunların sonucunda akıllanıpta sizin değerinizi anladığına dair ifade veya hareketlerde bulunursa affetmek sizin tercihize kalmış. Çocuklarınızın psikolojisinide göz önünde bulundurun. Ama tüm bunlara rağmen eşiniz akıllanmaz, kabullenmez, yapıcı bir yaklaşımda bulunmaz ise, ben olsam gönderirim.

bana yol gösterebilecek avukat arkadaşlar yok mu aranızda
boşanmaya kalkışsam çocuklarımı alabilirmiyim vermek istemez bunuda düşünüyorum
aldatmayı tel dökümünden belki ispat edebilirim ama başka türlü edemem eşim kesin inkar edecektir
kafam çok karışık sedece ben olsam çoktan terketmiştim o kadar gurursuz bir kadın değilim ama çocuklarım elimi kolumu bağlıyor işte

eşimin yaptığı şerefsizliken dolayı gerçekten pişman olduğunu utandığını görmek istiyorum ama göremiyorum maalesf

arkadaşım bunlar pişman olmaz ki,özür dilesin.

daha altını kurcalasan kaçtane çıkar (bende öyle olmuştu.)

boşanma işine gelince,yapabiliyorsan hiç durma,
çünkü bu acı hiç içinden çıkmıyor,benim ilk günkü gibi taze

savcılığa suç duyurusunda bulun demişsiniz ama benim çocuklarım küçükler onları evde bırakıp bütün bunları yapamam.bunlar zaman ister ben çocuklarımdan dolayı o kadar kolay dışarı çıkamam çok zor yani

canım niyetin varsa bunlar bahane değil hiç mi çıkmıyosun dışarı konu komşu yokmu 1 saatliğine bakabilecek, sen boşanmak değil pişman olduğunu görmek istiyosunda adam hala seninle didişiyomuş ne pişmanlığı, böyle bişey olmıcak anla

canım kuru bir özür diledi ama hepsi o kadar.vicdanen çok rahat gerçekten pişman değil içi hiç sızlamıyor.benim evde hiçbirşey olmamış gibi davranmamı istiyor yani bu adam fırsat bulduğunda yine beni aldatır.içinde vicdan utanma duygusu yok adamın

bence senin niyetin yok boşanmaya
aklına koyan insan herşeyi yapar bence

çocuklarınız küçük yüz kızartıcı suç işlemedikten sonra her hakim çocukları size verir.eşinizin istediğiniz gibi pişman olacağını zannetmiyorum.daha şimdiden yüzsüzlüğe başlamış..eşiniz sizin onu bırakmayacağınızdan o kadar emin kilütfen eşinize şok yaşatınallah yar ve yardımcınız olsun inşallah

savcılık işi 1 saatte olur mu canım daha fazla zaman almaz mı
bilgisi olanlar yazsın lütfen

şimdi daha da ilgi ister.
öyle ağlama mağlama çekemez
sanki dünyada tek aldatılan sensin ne kadar da büyüttün bile der.
benimki psikopatta ondan duruyorum
alışmış kudurmuştan beter misali
tadını alınca bırakamıyorlar.....

ben avukatım ve sana cvp verdim sen okumuyorsun sanırım

canım kan gövdeyi götürebilir diğeride eşim işinden olabilir.çünkü biz eşimin iş yerine ait bir sitede oturuyoruz adam eşime bir yumruk atsa ikisine anında çıkış verilir

boşver kan gövdeyi götürsün
o seni o kadar düşündümü ki sen onu o kadar düşünüyosun
geberesice..

Ben söylim mi;

Eşinin af dilemesini, çiçekler kapıda yatmasını istiyor. 3 tane cocugu var ekonomik özgürlüğü yok. Koca da bunu biliyor af bile dilememiş :S

tam üstüne bastın elmayra, ayağını çek

Ama eğer eşinizin bu yaptığı yanına kar kalsın istemiyorsanız bir şey yapmanız gerekli. Çocuklarınızı o zaman eşinize bırakın. Sabah ondan önce kalkın hazırlanın. Ona da o daha ne olduğunu anlayamadan rahatsız olduğunuzu doktora gitmeniz gerektiğini söyleyin veya kafam bozuk bir yürüyüş yapıp gelicem, çocuklara bugün de sen bak, dedikten sonra kapıyı vurup çıkın. Varsın o gün işe gidemesin. O size değer vermiyorsa, sizde onun hayatını zorlaştırın. Belki değerinizi bu sayede anlar. Suçlu psikolojisinde olduğu için alttan alacaktır ama eğer arsız ise eve döndüğünüzde kıyameti koparacaktır. Varsın kıyameti koparsın, size de onu etrafa rezil etmek için fırsat vermiş olur. Çocuklarınızı lütfen engelmiş gibi görüp bahane etmeyin. Siz onların şu anda onuru kırılmış annelerisiniz. İmkanları olsaydı size bırakmaz, babalarına onlar hesap sorarlardı. Ama anladığım kadarıyla daha küçükler, onların adına da kendi onurunuz için savaşmalısınız. Hiç bir çocuk annelerinin onurunun kırılmasına izin vermez. Kendinize güvenin ve inanın lütfen.

Kadının sıkıntısı kendine yetiyor bide üstüne siz daha beter yapıyosunuz alt tarafı bi fikir istedi olayı neden bu kadar büyütüyorsunuz kadıncağız zaten çökmüş ben bunaldım yaptığınız yorumlardan ayıp yaa :113:

boşansanız bile eşinizin nafakayı ödeyeceğini sanmıyorum. çok zor bi durum gerçekten

Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…