bilmiyorum canım içim el vermez artık güvenim bitti
diyorum ya allak bullağım Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin
şu an bunları yazarken bile ağlıyorum
çaresizliğime kaderime çocuklarıma ağlıyorum
ben bu adamdan şimdi olmasa bile 3-5 yıl sonra kesin boşanırım çocuklarımın büyümesini bekliyorum ama o zamana kadar bende biterim bunu da biliyorum
bilmiyorum canım içim el vermez artık güvenim bitti
diyorum ya allak bullağım Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin
şu an bunları yazarken bile ağlıyorum
çaresizliğime kaderime çocuklarıma ağlıyorum
ben bu adamdan şimdi olmasa bile 3-5 yıl sonra kesin boşanırım çocuklarımın büyümesini bekliyorum ama o zamana kadar bende biterim bunu da biliyorum
eşimin yaptığı şerefsizliken dolayı gerçekten pişman olduğunu utandığını görmek istiyorum ama göremiyorum maalesf
savcılığa suç duyurusunda bulun demişsiniz ama benim çocuklarım küçükler onları evde bırakıp bütün bunları yapamam.bunlar zaman ister ben çocuklarımdan dolayı o kadar kolay dışarı çıkamam çok zor yani
arkadaşım bunlar pişman olmaz ki,özür dilesin.
daha altını kurcalasan kaçtane çıkar (bende öyle olmuştu.)
boşanma işine gelince,yapabiliyorsan hiç durma,
çünkü bu acı hiç içinden çıkmıyor,benim ilk günkü gibi taze
savcılığa suç duyurusunda bulun demişsiniz ama benim çocuklarım küçükler onları evde bırakıp bütün bunları yapamam.bunlar zaman ister ben çocuklarımdan dolayı o kadar kolay dışarı çıkamam çok zor yani
bana yol gösterebilecek avukat arkadaşlar yok mu aranızda
boşanmaya kalkışsam çocuklarımı alabilirmiyim vermek istemez bunuda düşünüyorum
aldatmayı tel dökümünden belki ispat edebilirim ama başka türlü edemem eşim kesin inkar edecektir
kafam çok karışık sedece ben olsam çoktan terketmiştim o kadar gurursuz bir kadın değilim ama çocuklarım elimi kolumu bağlıyor işte
kaadının kocasının tam olarak ne bildiğini bilmiyorum adam söylemedi ortada ihanet var ama eşim bunu mahkemede kabul etmez ispat edemem
canım niyetin varsa bunlar bahane değil hiç mi çıkmıyosun dışarı konu komşu yokmu 1 saatliğine bakabilecek, sen boşanmak değil pişman olduğunu görmek istiyosunda adam hala seninle didişiyomuş ne pişmanlığı, böyle bişey olmıcak anla
canım kuru bir özür diledi ama hepsi o kadar.vicdanen çok rahat gerçekten pişman değil içi hiç sızlamıyor.benim evde hiçbirşey olmamış gibi davranmamı istiyor yani bu adam fırsat bulduğunda yine beni aldatır.içinde vicdan utanma duygusu yok adamın
bana yol gösterebilecek avukat arkadaşlar yok mu aranızda
boşanmaya kalkışsam çocuklarımı alabilirmiyim vermek istemez bunuda düşünüyorum
aldatmayı tel dökümünden belki ispat edebilirim ama başka türlü edemem eşim kesin inkar edecektir
kafam çok karışık sedece ben olsam çoktan terketmiştim o kadar gurursuz bir kadın değilim ama çocuklarım elimi kolumu bağlıyor işte
canım kan gövdeyi götürebilir diğeride eşim işinden olabilir.çünkü biz eşimin iş yerine ait bir sitede oturuyoruz adam eşime bir yumruk atsa ikisine anında çıkış verilir
Ben söylim mi;
Eşinin af dilemesini, çiçekler kapıda yatmasını istiyor. 3 tane cocugu var ekonomik özgürlüğü yok. Koca da bunu biliyor af bile dilememiş :S
ben avukatım ve sana cvp verdim sen okumuyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?