- 28 Ağustos 2013
- 300
- 60
- Konu Sahibi benherhalimleiyiyim
Bu sene artık büyüdüğümü hissetmeye başladım çünkü artık 23 yaşındayım yani çocuk değilim ve beni rahatsız eden şeylerin ileride oluşturabileceği sonuçlar hakkında daha fazla endişe duyuyorum şuan. Ben diyet yapmak istiyorum çünkü yeme isteğim artık beni aşıyor kendimi dizginlemek zorundayım. Ben diyet yapıyorum çünkü buna ihtiyacım var hem ruhsal hem de bedensel anlamda kendime iyi bakmak iyi hissetmek için bu kaçınılmaz. Burada paylaşımlarımı aksatmadan yapmaya çalışacağım eğer benim gibi hedefi 40+ kilo vermek olan hanımlar varsa eşlik edebilirler yarış her zaman hırs ve başarı getirir sonuçta hepimiz kazanalım değil mi?
mutlu olmak için ihtiyaç duyduğumuz tek şey biraz irade ise neden duruyoruz ki? bunu başaran bir sürü insan var en azından burada bile başaranların hikayeleri baya fazla bir de bunu bu forumda olmayan bu ülkede olmayan kişilere bakarak söylersek çoğu kadın bu işin üstesinden gelmiş biz de yapabiliriz
biraz spor biraz yediklerimize dikkat edip biraz da su ve bitki çaylarına aşina olursak bitti bu iş
başarılar hanımlar hepimize
mutlu olmak için ihtiyaç duyduğumuz tek şey biraz irade ise neden duruyoruz ki? bunu başaran bir sürü insan var en azından burada bile başaranların hikayeleri baya fazla bir de bunu bu forumda olmayan bu ülkede olmayan kişilere bakarak söylersek çoğu kadın bu işin üstesinden gelmiş biz de yapabiliriz
biraz spor biraz yediklerimize dikkat edip biraz da su ve bitki çaylarına aşina olursak bitti bu iş
başarılar hanımlar hepimize