100+ dan 60'lara yolculuk

benherhalimleiyiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
300
60
Bu sene artık büyüdüğümü hissetmeye başladım çünkü artık 23 yaşındayım yani çocuk değilim ve beni rahatsız eden şeylerin ileride oluşturabileceği sonuçlar hakkında daha fazla endişe duyuyorum şuan. Ben diyet yapmak istiyorum çünkü yeme isteğim artık beni aşıyor kendimi dizginlemek zorundayım. Ben diyet yapıyorum çünkü buna ihtiyacım var hem ruhsal hem de bedensel anlamda kendime iyi bakmak iyi hissetmek için bu kaçınılmaz. Burada paylaşımlarımı aksatmadan yapmaya çalışacağım eğer benim gibi hedefi 40+ kilo vermek olan hanımlar varsa eşlik edebilirler yarış her zaman hırs ve başarı getirir sonuçta hepimiz kazanalım değil mi? :KK50:

mutlu olmak için ihtiyaç duyduğumuz tek şey biraz irade ise neden duruyoruz ki? bunu başaran bir sürü insan var en azından burada bile başaranların hikayeleri baya fazla bir de bunu bu forumda olmayan bu ülkede olmayan kişilere bakarak söylersek çoğu kadın bu işin üstesinden gelmiş biz de yapabiliriz :KK49:
biraz spor biraz yediklerimize dikkat edip biraz da su ve bitki çaylarına aşina olursak bitti bu iş :oops::KK19:
başarılar hanımlar hepimize :KK5:

tabii ki mutlu olurum sen de listeni neler yaptığını burada paylaşabilirsin hem motive olur bana da :KK52:
haftada bir gün cuma tartılmayı planlıyorum istersen sen de öyle yap destek olalım birbirimize :KK50:
aynen yaa birbirimize destek olalım iş yerinde olduğum için bugünkü yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek peynir domates çay
arada yeşil çay içtim tavsiye ederim bağırsakları çalıştırıyor
öğlen 1 lahmacun ayran yedim
ne kadar sağlıklı oldu bilmiyorum :KK43:
karar vermeden önce yesem bunların iki katı olurdu kesin

Hayırlı olsun günlüğünüz. Ben de bir yil once 107 ile zirveye varan kilomla artık iyice rahatsız ettigi için devam edemeyecegimi farkettim kaplumbaga hızı ile ilerlesemde suan 89 kiloyum. Basarmak inanmaktan geçiyor. Zaman zaman kendime olan inancımı yitirmemis olsam hedefime çoktan varmış olurdum heralde. Yinede mutluyum özellikle eski resimlere bakarken gördüğüm fark beni cok mutlu ediyor:)
Umarım sen bu kararliliginla hedefine daha hızlı varırsın..

selam cnm iyiyim sen nasılsın :) oğlum iyi şükür 1 yaşına girdi senin kızın nasıl büyümüştür baya :) kilo artılarla geri döndüm cnm yaa :KK43:
bende iyiyim çok şükür kızım 15 aylık oldu 105.5 kiloyla doğuma gittim doğumda n on gün sonra 95 kiloydum emzirme döneminde 108 kiloya gelmiştim kızım dokuz aylik emmeyi bıraktı bende diyete başladım arada bir ileri bir geri dönemler oldu ama 14 kilo verdim ekim ortalarında başladım diyete @milad2015 arkadaşımın gunlugunde devam ediyorum sizede yazarım inş

aynen yaa birbirimize destek olalım iş yerinde olduğum için bugünkü yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek peynir domates çay
arada yeşil çay içtim tavsiye ederim bağırsakları çalıştırıyor
öğlen 1 lahmacun ayran yedim
ne kadar sağlıklı oldu bilmiyorum :KK43:
karar vermeden önce yesem bunların iki katı olurdu kesin
menü güzel canım bende diyetimde her şeyden yiyorum kalorilerine dikkat ediyorum zaten 100 kilo üzeri kişiler birden yediklerini çok kesmemeli yavaş yavaş azaltmali bizim gibi yemeyi seven insanlar kuş kadar beslenemez kontrollü bir şekilde her şeyden ölçülü yiyerek güzel kilo vereceğiz inş sizleri takipte olacağım basaricaz inş

Bu sene artık büyüdüğümü hissetmeye başladım çünkü artık 23 yaşındayım yani çocuk değilim ve beni rahatsız eden şeylerin ileride oluşturabileceği sonuçlar hakkında daha fazla endişe duyuyorum şuan. Ben diyet yapmak istiyorum çünkü yeme isteğim artık beni aşıyor kendimi dizginlemek zorundayım. Ben diyet yapıyorum çünkü buna ihtiyacım var hem ruhsal hem de bedensel anlamda kendime iyi bakmak iyi hissetmek için bu kaçınılmaz. Burada paylaşımlarımı aksatmadan yapmaya çalışacağım eğer benim gibi hedefi 40+ kilo vermek olan hanımlar varsa eşlik edebilirler yarış her zaman hırs ve başarı getirir sonuçta hepimiz kazanalım değil mi? :KK50:

mutlu olmak için ihtiyaç duyduğumuz tek şey biraz irade ise neden duruyoruz ki? bunu başaran bir sürü insan var en azından burada bile başaranların hikayeleri baya fazla bir de bunu bu forumda olmayan bu ülkede olmayan kişilere bakarak söylersek çoğu kadın bu işin üstesinden gelmiş biz de yapabiliriz :KK49:
biraz spor biraz yediklerimize dikkat edip biraz da su ve bitki çaylarına aşina olursak bitti bu iş :oops::KK19:
başarılar hanımlar hepimize :KK5:
canım yaşın çok genç ve kilonun ileride sağlıksız bir hayat getireceginin farkina varman güzel bende ergenlik döneminden sonra dengesiz ve abur cubur beslenme yüzünden hep kilolu oldum defalarca diyet yaptım güzelde sonuçlar aldım ama verdikten sonra koruyamadim bu sefer hedefime ulaşıp bir daha kilo almak istemiyorum benim annemde kilolu ve bu yüzden çok sağlık sorunları yaşıyor ben onun gibi olmak istemiyorum inş seninde basarili olmanı diliyorum

menü güzel canım bende diyetimde her şeyden yiyorum kalorilerine dikkat ediyorum zaten 100 kilo üzeri kişiler birden yediklerini çok kesmemeli yavaş yavaş azaltmali bizim gibi yemeyi seven insanlar kuş kadar beslenemez kontrollü bir şekilde her şeyden ölçülü yiyerek güzel kilo vereceğiz inş sizleri takipte olacağım basaricaz inş
maşallah kızınla oğlum arası 3 ay varmış :) valla cnm beyinde bitmeyince hiç bişey olmuyo ozaman ne güzel 15 kilo vermiştim hamile olduğumu öğrenince herşey alt üst olmuştu hopp geri ve fazlasını aldım malesef :KK43: şuanki ilk hedefim azaltmak yediklerimi kilo arttıkça irade yok oldu diyet diyince içim cız ediyor :KK43: almaktansa vermen çok güzel cnm sakın bırakma çocuklar büyüyor daha sağlıklı olmamız lazım. arada milad2015 in günlüğüne bakıyorum :) destek oluyorsunuz birbirinize ne güzel :) yorumlarını desteklerini bekliyorum :)

Hayırlı olsun günlüğünüz. Ben de bir yil once 107 ile zirveye varan kilomla artık iyice rahatsız ettigi için devam edemeyecegimi farkettim kaplumbaga hızı ile ilerlesemde suan 89 kiloyum. Basarmak inanmaktan geçiyor. Zaman zaman kendime olan inancımı yitirmemis olsam hedefime çoktan varmış olurdum heralde. Yinede mutluyum özellikle eski resimlere bakarken gördüğüm fark beni cok mutlu ediyor:)
Umarım sen bu kararliliginla hedefine daha hızlı varırsın..
Nasıl bir rejim uyguladın canım..Ben de şuan 87 kiloyum 65 e inmek istiyorum ben de su içemiyorum tatlıdan vazgeçemiyorum ama sıkıldım artık eşim de sıkıldı artık bazen gururumun incidiği de oluyor hayırlısı bakalım

maşallah kızınla oğlum arası 3 ay varmış :) valla cnm beyinde bitmeyince hiç bişey olmuyo ozaman ne güzel 15 kilo vermiştim hamile olduğumu öğrenince herşey alt üst olmuştu hopp geri ve fazlasını aldım malesef :KK43: şuanki ilk hedefim azaltmak yediklerimi kilo arttıkça irade yok oldu diyet diyince içim cız ediyor :KK43: almaktansa vermen çok güzel cnm sakın bırakma çocuklar büyüyor daha sağlıklı olmamız lazım. arada milad2015 in günlüğüne bakıyorum :) destek oluyorsunuz birbirinize ne güzel :) yorumlarını desteklerini bekliyorum :)
evet canım çocuk olunca enerji ihtiyacı artıyor ama kilo gerçekten sorun olmaya başladı dizlerim agriyordu kızımı kucakta taşımak zordu kilo verdikçe dizlerim rahatlamaya başladı boyunda kısa kemik yapımda ince sıkıntılar çoğalma dan kilo vereyim dedim bizimki diyet değil sağlıklı olma yolu bazen ipin ucu kaçtığı oldu ama ama yedim diye pes etmedim canım sizede yazıcam inş

Umarım sen bu kararliliginla hedefine daha hızlı varırsın
Nasıl bir rejim uyguladın canım..Ben de şuan 87 kiloyum 65 e inmek istiyorum ben de su içemiyorum tatlıdan vazgeçemiyorum ama sıkıldım artık eşim de sıkıldı artık bazen gururumun incidiği de oluyor hayırlısı bakalım

Sıkılıyor tabi insan surekli sınırlamalardan gonlunce anin keyfini cikaramamaktan. Tabi sismanken de anin keyfi çıkmıyor o da ayrı bir mesele:)) duse kalka ara ara kilo vererek oldu simdi daha yeni yeni diyet moduna girdim Sayilir daha vciddi bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Sende azmini kaybetme kendine deger verdiğin için zayifla kimse icin kilo verilmiyor bunu bil canim isteyen esin bile olsa.. en kısa zamanda hepimiz zayif hatunlar oluruz insallah..

geçen haftadan beri pek emmiyo bıraktı gibi şeker hapını emiyor diye kullandırmadı doktorum büyük ihtimalle başlıcam kilom 140 a çıktı :KK43:
sen ilk başladığımız dönemde daha azdın bu kilodan hatırladığım kadarıyla ama olsun sen verirsin burda çok başarı öyküsü okudum inş bizlerde başarı öykümüzü yazıcaz inş sende burda başla bende sizlerle beraberim birbirimize destek ve motiveyle başaralım ..canım sen ortalama 1400-1500 kalori ile çok güzel kilo verirsin ve çokta bunalmassın diye düşünüyorum ben

sen ilk başladığımız dönemde daha azdın bu kilodan hatırladığım kadarıyla ama olsun sen verirsin burda çok başarı öyküsü okudum inş bizlerde başarı öykümüzü yazıcaz inş sende burda başla bende sizlerle beraberim birbirimize destek ve motiveyle başaralım ..canım sen ortalama 1400-1500 kalori ile çok güzel kilo verirsin ve çokta bunalmassın diye düşünüyorum ben
günaydın cnm evet yaa 130 dum 115 e inmiştim ozaman :KK43: şimdi artılarla tekrar başladık bir grup daha var oraya dün yazdım karbonhidrat diyeti diye cazip geldi ama bilmiyorum kendimi kasmak istemiyorum sanki beynim ters tepçek gibi oluyor :KK43:

X