- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- 78
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Cevap için Çok teşekkürler canım herzamn beklerimmerhaba tatlim hayirli olsun diyeyim oncelikle arada yazip destek olmaya calisirim ben insaallh.
Çok teşekkürler canım çok sevinirim. Sen kaç kilosun hedefin kaç merak ettimHayirli olsun cnm. Bende pazar gununden beri istikrarla dikkat edior yuruyis yapiorum bende sana destek olurum
Çok teşekkürler canım çok sevinirim. Sen kaç kilosun hedefin kaç merak ettim
Bende yürümek istiyorum ama fırsat bulamıyorum küçük Çocuğum var :/
Canim benim boy 175 ve 94.5 kiloyum. Hedefim 77.
Tabiki... bence devamli yazisalim haberleselim. Gunluk ne yediklerimizi falanUmarım hedefin en yakın zamNda ulaşırsın canım gelişmelerden haberdar et :)
Sen nasil verdin cnm. Bize anlatirmisinneler yaptinCanım ben 99 dan 73 e indim beş ayda. yeter ki olayı beyninde bitir hırslı ol allahın izniyle yapılmayacak şey yok.
ekmek hamurişi kızartma pilav makarna tatlı abur cubur tamamen kestim canım. akşam 4 5 ten sonra yemedim. iki aydr sabahları birer dilim ekmek yemeye başladım. bir de haftanın bir gününü kendime ayırdım. ne canım istiyorsa yedim saatine miktarına bakmadan o çok etkili oluyor. ilk aylarda spor yapamadım kilomdan dolayı artık yürüyüş ve egzersiz yapıyrum her gün. bir de düzenli uyuyup uyandım bu da çok önemli kızlar.Sen nasil verdin cnm. Bize anlatirmisinneler yaptin
Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın. bir de hayır demeyi öğrenin kızlar kim olursa olsun istemiyorsanız yemek zorunda değilsiniz bunu unutmayın.ekmek hamurişi kızartma pilav makarna tatlı abur cubur tamamen kestim canım. akşam 4 5 ten sonra yemedim. iki aydr sabahları birer dilim ekmek yemeye başladım. bir de haftanın bir gününü kendime ayırdım. ne canım istiyorsa yedim saatine miktarına bakmadan o çok etkili oluyor. ilk aylarda spor yapamadım kilomdan dolayı artık yürüyüş ve egzersiz yapıyrum her gün. bir de düzenli uyuyup uyandım bu da çok önemli kızlar.
ekmek hamurişi kızartma pilav makarna tatlı abur cubur tamamen kestim canım. akşam 4 5 ten sonra yemedim. iki aydr sabahları birer dilim ekmek yemeye başladım. bir de haftanın bir gününü kendime ayırdım. ne canım istiyorsa yedim saatine miktarına bakmadan o çok etkili oluyor. ilk aylarda spor yapamadım kilomdan dolayı artık yürüyüş ve egzersiz yapıyrum her gün. bir de düzenli uyuyup uyandım bu da çok önemli kızlar.
Demek ki kafada bitirmişsin sen de bu çok güzel bi şey.Valla cnm ben calisiorum. Neler yiyilip icilior gozumun onunde. Kurabiyeler vs. Cikolatalar.... ama yemiorum 1 tane bile. dahasi canim da istemiyor
Valla bitidim cnm. kesin vercsm bu kiloyu. Yururken gozlerim yerde...utaniorum insanlarin yuzune bakmaya...Demek ki kafada bitirmişsin sen de bu çok güzel bi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?