100 kilo oldum

Ya hangi bi anlamadığınızı düzelteyim. Ben tavsiye vermedim kimseye, sadece kendi uyguladıklarımı paylaştım. İkincisi ben size sadece bilim adamlarının uzlaşamadığını söylüyorum siz bana alakasız alakasız şeyleri kanıtlamaya çalışıyosunuz. Madem işin somunda benim dediğimi kabul edecektiniz, uzlaştı demedim diyecektiniz sabahtan beri neye karşı çıkıyosunuz kendi kendinize ya. Ayrıca psikoloğu, dikkatsizlik yapıp bana önermenizeydi yazdıklarım. Farkındaysanız kendiniz çalıp kendiniz oynadınız o kısımda da.

Ya gerçekten hangi bi yazdığınıza cevap vereyim gerçekten zerre kadar aynı dili konuşmuyoruz doğru, iyi ki de konuşmuyoruz. Ben sabahtan beri bilim adamlarının uzlaşamadığını söylüyorum tek söylediğim bu, ama siz kalkmış bana alakasız alakasız şeylerden bahsediyosunuz. Madem sonunda dediğime gelecektiniz, bilim adamları uzlaşıyor demedim diye benimle aynı şeyi söyleyecektiniz bu kadar asabiyet niye yani. Okuduğunuzu kafanıza göre yorumluyorsunuz çünkü. Sanki ben demişim ki bilimin hiç doğrusu yoktur, herşeyi yalandır. Hiç bunu demediğim halde, sabahtan beri bunu çurütmeye çalışıyosunuz kendi kendinize. Kimseye tavsiyede bulunmuyorum zaten bu yüzden de konu sahibine hiçbir tavsiye vermedim, belli ki psikolojik bir konu çünkü. Sadece başıma gelen bir konuda başka biriyle kendi tecrübemi paylaştım. Psikolog konusuna gelince, tutup da yine dikkatsiz dikkatsiz okuyup bana verirseniz ben de tepki gösteririm. Ama o konuda haklısınız, sonradan belirtmiştiniz yazan kişileri karıştırdığınızı. Ben onu unutup sanki bana önermişsiniz gibi cevapladım. Evet o konuda ben yanlış tepki vermisim. Neyse gerçekten bu son cevabımdı. Dediğiniz gibi aynı dili konuşmuyoruz eminim bu yazdıkalrım da anlaşılmayacak. Önemsiz.
Sizinle aynı şeyi söylemiyorum ki. Siz okuyup araştırmak yerine TV vlog kültürü kafasındasınız.

Benimle tartışma çabasına gösterdiğiniz özeni biraz okuyup araştırmaya göstermeniz şu diyalogları yaşamayız. Siz bilim adamlarına güvenilmiyor yazdınız bu yorumun üstüne aslında bir yorum yapmam hata oldu.

Ha bilim adamları bilmiyor. Siz biliyorsunuz herşeyi...

Bilim adamlarının uzlaşması uzlaşmaması diye bir şey yok ayrıca. Sürekli araştırmalar devam ediyor ve güncelleniyor. Sizin yapacağınız tek şey güncel bilgiyi takip etmek çok basit bir şey bu. Hala benim lafıma geldiniz diyorsunuz. Mutlu olacaksınız evet lafınıza geldim

Mutluluk cehalettir. İyi geceler

Bence kilo vermek istiyorsanız hemen başlayın. En önemlisi sağlığınız ve mutluluğunuz. Her ne kadar önemli olan iç güzellik deseler de dış görünüşün ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsan kendini aynada begenmeyince mutsuz da oluyor. Size zor geldiğinde bırakmak istediğinizde de neden basladiginizi hatırlayın

Yemek yerken kendine şunu söyle, bunu yersem 5dk çok mutlu olucam, yemezsem bir ömür. Ve vucudu güzel olanlara bak onlari gördükçe kendin yemek yemez zayiflamak istersin.

Özel hastanede doktora sordum kabul etti ama ben vazgeçtim boyum 1,70
75 olsam yeterli 12 kilo için ameliyat olmayacağım☺☺☺
İşte bunlar hep para için mide botoxu olabilir ama mide küçüklte de bunu kabul edecek dr kasaptır net 120 kiloyla zor yaptılar beni devlet hastanesinde bir dunya test o şu bu

Özel hastanede doktora sordum kabul etti ama ben vazgeçtim boyum 1,70
75 olsam yeterli 12 kilo için ameliyat olmayacağım☺☺☺

ay aman sakın tövbe, o boyda o kiloya ameliyat edilir mi ya şaşırmış bunlar herkesi seren serengil sanmışlar. ben 1.73'le 90'ı gördüm yine aklımın ucundan geçmedi ameliyat, zaten balıketinden 1 tık yukarıda duruyorum, siz de öylesinizdir en fazla, ne ameliyatı. vallahi dişinizi sıksanız ameliyatın yan etkisinin geçeceği sürede o kiloyu kendiniz verirsiniz.

Sizinle aynı şeyi söylemiyorum ki. Siz okuyup araştırmak yerine TV vlog kültürü kafasındasınız.

Benimle tartışma çabasına gösterdiğiniz özeni biraz okuyup araştırmaya göstermeniz şu diyalogları yaşamayız. Siz bilim adamlarına güvenilmiyor yazdınız bu yorumun üstüne aslında bir yorum yapmam hata oldu.

Ha bilim adamları bilmiyor. Siz biliyorsunuz herşeyi...

Bilim adamlarının uzlaşması uzlaşmaması diye bir şey yok ayrıca. Sürekli araştırmalar devam ediyor ve güncelleniyor. Sizin yapacağınız tek şey güncel bilgiyi takip etmek çok basit bir şey bu. Hala benim lafıma geldiniz diyorsunuz. Mutlu olacaksınız evet lafınıza geldim

Mutluluk cehalettir. İyi geceler
Ya hiçbir şekilde anlamıyorsunuz hanımefendi gerçekten artık saçmalıyorsunuz ya. Ben şüpheliyim sizin eğitimli biri olmanızdan bile şuanda. Yani okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı üniversite mezunu biri için. Size meyveyi iç hastalıkları uzmanından öğrendim diyorum siz hala burda tv kafası vlog diyosunuz. Kendi ağzınızla Bilim adamlarının uzlaşması diye bi şey yok diyosunuz, araştırmalar hala devam ediyo diyosunuz. Yani tam olarak benim savunduğum şeyi bana söylüyosunuz hala haberiniz yok. Sabahtan beri diyorum ki bilim henüz mükemmele her konuda ulaşamadığı için her konunun kanunu yok. O zaman da insan tüm tezleri dinleyip aklına yatanı uygulamaya mecbur kalıyo diyorum. Ama algılamaktan o kadar uzaksınzı ki aynı şeyleri bana saldırarak söyleyip üstüne de aynı fikirde değiliz yok sen tv de takıl diyosunuz. Hanımefendi tv'de komedyenleri dinlemiyorum herhalde beslenme ve sağlık konusunda. Çıkan doktorları diyetisyenleri dinliyorum. Sadece hangisinin doğru bilgi verdiğine güvenemiyo insan demek istedim. Hala bana diyosunuz ki ha bilim adamları bilmiyor siz biliyosunuz. İlk mesajda bir cümle yazdım ya bilime de güven olmuyo diye, oraya takıldınız ondan dolayı hiçbir şeyi doğru algılamıyosunuz. Her dediğimi o cümle zemininde anlamlandıriyosunuz. Ya da gerçekten algı probleminiz falan var. gerçekten bir insana laf anlatmak hiç bu kadar zor olmamıştı. Aman benimle aynı fikirde olmayın. Rica ediyorum fikrimin uzağından bile geçmeyin hiç mutlu olmam. Nerden bulaştım ya, konuyu takibi bırakıyorum. Bundan sonra meydan sizin. Arkamdan sayfalarca kafanızda uydurduğunuz şeyleri anlayıp beni cahil ilan edip, egonuzu tatmin edebilirsiniz. Kolay gelsin.

Ya hiçbir şekilde anlamıyorsunuz hanımefendi gerçekten artık saçmalıyorsunuz ya. Ben şüpheliyim sizin eğitimli biri olmanızdan bile şuanda. Yani okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı üniversite mezunu biri için. Size meyveyi iç hastalıkları uzmanından öğrendim diyorum siz hala burda tv kafası vlog diyosunuz. Kendi ağzınızla Bilim adamlarının uzlaşması diye bi şey yok diyosunuz, araştırmalar hala devam ediyo diyosunuz. Yani tam olarak benim savunduğum şeyi bana söylüyosunuz hala haberiniz yok. Sabahtan beri diyorum ki bilim henüz mükemmele her konuda ulaşamadığı için her konunun kanunu yok. O zaman da insan tüm tezleri dinleyip aklına yatanı uygulamaya mecbur kalıyo diyorum. Ama algılamaktan o kadar uzaksınzı ki aynı şeyleri bana saldırarak söyleyip üstüne de aynı fikirde değiliz yok sen tv de takıl diyosunuz. Hanımefendi tv'de komedyenleri dinlemiyorum herhalde beslenme ve sağlık konusunda. Çıkan doktorları diyetisyenleri dinliyorum. Sadece hangisinin doğru bilgi verdiğine güvenemiyo insan demek istedim. Hala bana diyosunuz ki ha bilim adamları bilmiyor siz biliyosunuz. İlk mesajda bir cümle yazdım ya bilime de güven olmuyo diye, oraya takıldınız ondan dolayı hiçbir şeyi doğru algılamıyosunuz. Her dediğimi o cümle zemininde anlamlandıriyosunuz. Ya da gerçekten algı probleminiz falan var. gerçekten bir insana laf anlatmak hiç bu kadar zor olmamıştı. Aman benimle aynı fikirde olmayın. Rica ediyorum fikrimin uzağından bile geçmeyin hiç mutlu olmam. Nerden bulaştım ya, konuyu takibi bırakıyorum. Bundan sonra meydan sizin. Arkamdan sayfalarca kafanızda uydurduğunuz şeyleri anlayıp beni cahil ilan edip, egonuzu tatmin edebilirsiniz. Kolay gelsin.

:))) Size meyve yemeyin demedik fruktoz karaciğerde parçalanır doktor bile meyveyi az miktarda şeker içeren türdeki meyveleri ve sınırlı porsiyon tavsiye ediyor dedik. Okuduğumu anlamamda bir problem yok. Siz lafı uzatıp üste çıkma çabasındasınız sadece .

Ayrıca her karayolu mühendisi mevzuata uygun kavşak planlayamaz çünkü resmi gazetedeki güncellemeleri bilmez TSE standartlarını araştırmaz.çünkü konusunda uzman değildir. Uzmanlaşmak için çabası yoktur. Çünkü sadece para kazanmaktır hedefi .

Aynı şekilde her beslenme uzmanı da konusunda ne yazık ki gerekli araştırmayı yapmıyor. Çünkü bu ülkede insanlar bir işi sadece para kazanmak için tercih ediyor çoğunlukla.

Bu yüzden size akademik yayın okuyun dedim. Kendiniz için ne yediğinizi vücudunuzda ne reaksiyona uğradığını bilin diye ..

Son olarak bir bilimsel kanun örneği vereyim size 3 temel enerji kaynağından sadece karbonhidrat grubu pankreastan insülin sağlanmasına neden olur. Ve insülin kandaki şekeri hücre içinde yağ olarak depo eden bir hormondur. Dünyanın neresinde hangi doktora sorarsanız sorun bu değişmez.

Son düzenleme:
Kızlar selam ben geçen aylarda nişanlımdan ayrıldım anlaşamadık ve bitti. Onunla birlikteykende kilom vardı fakat boyum uzun olduğu için ne giysem yakışıyordu yüzüm güzeldi. Kollarım bacaklarım zayıftı. Fakat bu ayrılık beni mahvetti çok kısa sürede 25 kilo aldım bünyem buna o kadar müsatki malesef :KK43: karantinada tamamen yemeye verdim kendimi etrafımdaki insanlarda hiçbişey demedi üzüntüden yediğimi bildikleri için. Gündüz akşam normal yiyordm fakat gece kalkıp yumurtalı ekmek bile yediğim oldu. Kırgınlıklarımı bu yolla kapanacağını sandım yedikçe şiştim şiştikçe mutsuz oldum daha gazla yedim. Gerçekten aşırı mutsuzum hiçbir kıyafetim olmuyor yüzüm gıdım değişik bir hal aldı bambaşka bi insan oldum. Mide ameliyatı bile olmayı düşündüm. Yemeyi durduramıyorum nasıl eski halime dönebilirim kendimi gerçekten durduramıyorum halden anlayan aklımı başıma getirecek benim durumumda olup olmayıp tavsiye vereceklere açığım 😞

Seni çok iyi anlarım ben. Uzun yıllar önce sevgilimden ayrıldığında 16 kilo almistim üzüntüden. Sonra şimdiki eşimle tanistim mutluluk kendine güzel bakma derken 14 kiloyu vermist bile...ne kadar yanlış aslında yaptığımız...sonra doğum vs derken kilo aldım ve su an diyetisyene başladım...mutlaka başlayın sizde...

Kızlar selam ben geçen aylarda nişanlımdan ayrıldım anlaşamadık ve bitti. Onunla birlikteykende kilom vardı fakat boyum uzun olduğu için ne giysem yakışıyordu yüzüm güzeldi. Kollarım bacaklarım zayıftı. Fakat bu ayrılık beni mahvetti çok kısa sürede 25 kilo aldım bünyem buna o kadar müsatki malesef :KK43: karantinada tamamen yemeye verdim kendimi etrafımdaki insanlarda hiçbişey demedi üzüntüden yediğimi bildikleri için. Gündüz akşam normal yiyordm fakat gece kalkıp yumurtalı ekmek bile yediğim oldu. Kırgınlıklarımı bu yolla kapanacağını sandım yedikçe şiştim şiştikçe mutsuz oldum daha gazla yedim. Gerçekten aşırı mutsuzum hiçbir kıyafetim olmuyor yüzüm gıdım değişik bir hal aldı bambaşka bi insan oldum. Mide ameliyatı bile olmayı düşündüm. Yemeyi durduramıyorum nasıl eski halime dönebilirim kendimi gerçekten durduramıyorum halden anlayan aklımı başıma getirecek benim durumumda olup olmayıp tavsiye vereceklere açığım 😞
Duygusal açlığını yemeyle geçiştirmeye çalışmışsın canm en kısa zamanda bir diyetisyene gitmeni öneririm 100 kg çok yüksek bir kilo kimse için değmez

Canim ozel msj atacaktim ama mesaj alman kapali msj atamiyorum bende kilo verme asamasindayim su an bana msj yaz nasil verdigimi anlatayim yardimci olayim sana

Diyetisyene gitmenizi ve yanınızda rekabet olsun diye biriyle gitmenizi tavsiye ediyorum ben annemle birlikte gidiyorum sırf ona eşlik etmek için hem psikolojiniz düzelir hem aklınız dağılır :KK52:

Her ameliyat risklidir yasini tuttuguna gore artik normale don

kendinize çok büyük bir kötülük yapmışsınız. kilo çok kötü birşey gerçekten. kendinize gelin. çok radikal bir kararla spor ve diyete başlayın. hayatınızın en önemli işi bu olsun. geri dönüşü olmayan yola girmek üzeresiniz.

Neyseki su içsem yarıyor demiyorsunuz bu konuda dürüstce anlatmışsınız. Boğazı tutmadan kilo vermek cok zor. Durumunuz varsa diyetisyene gidin yoksa çokta şart değil bence diyet yapın ve yürüyüşe koşuya başlayın. Bu işin sonu yok ilerisi için daha büyük sıkıntı

Sonunda banlanmışlar .😊

Not :Ben şikayet etmedim ama sayfanın yarısı tartışma olunca insan sıkılıyor.

Konu sahibi bence de başka bir üyenin dediği gibi kısa sürede aldığınız için beslenmenize dikkat ederseniz kısa surede verirsiniz
Bir de bu donem bisiklet binmek çok popüler. Siz de kısa mesafede otobüs yerine bisiklete binebilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X