- Konu Sahibi cilekliturtaam34
Sizinle aynı şeyi söylemiyorum ki. Siz okuyup araştırmak yerine TV vlog kültürü kafasındasınız.Ya hangi bi anlamadığınızı düzelteyim. Ben tavsiye vermedim kimseye, sadece kendi uyguladıklarımı paylaştım. İkincisi ben size sadece bilim adamlarının uzlaşamadığını söylüyorum siz bana alakasız alakasız şeyleri kanıtlamaya çalışıyosunuz. Madem işin somunda benim dediğimi kabul edecektiniz, uzlaştı demedim diyecektiniz sabahtan beri neye karşı çıkıyosunuz kendi kendinize ya. Ayrıca psikoloğu, dikkatsizlik yapıp bana önermenizeydi yazdıklarım. Farkındaysanız kendiniz çalıp kendiniz oynadınız o kısımda da.
Ya gerçekten hangi bi yazdığınıza cevap vereyim gerçekten zerre kadar aynı dili konuşmuyoruz doğru, iyi ki de konuşmuyoruz. Ben sabahtan beri bilim adamlarının uzlaşamadığını söylüyorum tek söylediğim bu, ama siz kalkmış bana alakasız alakasız şeylerden bahsediyosunuz. Madem sonunda dediğime gelecektiniz, bilim adamları uzlaşıyor demedim diye benimle aynı şeyi söyleyecektiniz bu kadar asabiyet niye yani. Okuduğunuzu kafanıza göre yorumluyorsunuz çünkü. Sanki ben demişim ki bilimin hiç doğrusu yoktur, herşeyi yalandır. Hiç bunu demediğim halde, sabahtan beri bunu çurütmeye çalışıyosunuz kendi kendinize. Kimseye tavsiyede bulunmuyorum zaten bu yüzden de konu sahibine hiçbir tavsiye vermedim, belli ki psikolojik bir konu çünkü. Sadece başıma gelen bir konuda başka biriyle kendi tecrübemi paylaştım. Psikolog konusuna gelince, tutup da yine dikkatsiz dikkatsiz okuyup bana verirseniz ben de tepki gösteririm. Ama o konuda haklısınız, sonradan belirtmiştiniz yazan kişileri karıştırdığınızı. Ben onu unutup sanki bana önermişsiniz gibi cevapladım. Evet o konuda ben yanlış tepki vermisim. Neyse gerçekten bu son cevabımdı. Dediğiniz gibi aynı dili konuşmuyoruz eminim bu yazdıkalrım da anlaşılmayacak. Önemsiz.
Benimle tartışma çabasına gösterdiğiniz özeni biraz okuyup araştırmaya göstermeniz şu diyalogları yaşamayız. Siz bilim adamlarına güvenilmiyor yazdınız bu yorumun üstüne aslında bir yorum yapmam hata oldu.
Ha bilim adamları bilmiyor. Siz biliyorsunuz herşeyi...
Bilim adamlarının uzlaşması uzlaşmaması diye bir şey yok ayrıca. Sürekli araştırmalar devam ediyor ve güncelleniyor. Sizin yapacağınız tek şey güncel bilgiyi takip etmek çok basit bir şey bu. Hala benim lafıma geldiniz diyorsunuz. Mutlu olacaksınız evet lafınıza geldim
Mutluluk cehalettir. İyi geceler