100 kiloyla bugün basliyorum

Ewet bende 1 kg vermisim 96 olmusum aslinda hedefim 95.5 ti ama olsun yinede guzel haftada 1 kg yalniz cok farkediliyor kilo verdigim buda demek oluyorki elveda yaglar....Bir daha bulusmamak dilegi ilegule gule kilolar

Ewet bende 1 kg vermisim 96 olmusum aslinda hedefim 95.5 ti ama olsun yinede guzel haftada 1 kg yalniz cok farkediliyor kilo verdigim buda demek oluyorki elveda yaglar....Bir daha bulusmamak dilegi ilegule gule kilolar

Ohhh ohh gitsin kilolarr
iyii vermissinn cnm
ben coktandir kilo veremiyordum takilmistim ohh gene basladim kilo vermeye iyiki bozmamisimm

arada pynamalar oldu biraz bu hafta daha net olacak benim tartilma gunum carsambaydi pazartesiye gore ayarlayacagim

Kizlarrr yatili misafirim vardii
bugün gittilerr
hadiii amaa nerdesinizzz
ben bugünden itibarenn gene hergün yazicamm iyii amaa okadar yememe ragmen kilo almamisimm
92 kilo ciktim bugün
hadii beni yanliz birakmayinnn gitsinn kilolarrrr

Ben de yuz olmusum burdan yazicam takipteyim bana da moral Verin ne yapmaliyim emziren bir Anne ol arak.dukan Karatay Hepsini arastirdim kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…