bende bugun 93.900 ciktim :) 8 li sayilari gorsem so nrasi akip gidecekmis gibi hissediyorum.
teşekkürler bugün 93.500 çıktım:)Cnm cook iyii gidiyorsunnn
tabiki hayır bi süre durmuştu şimdi tekrar devam:)Huhuhuuu kizlarrr nerdesinnn
Bozuldumuu diyetlerrr
verirsin merak etme zaten çok hızlı gidiyordu şimdi muhtemelen durma aşamasında birkaç gün sabret sonra tekrar vermeye başlarsın yeterki sağlıklı beslenGünaydinn kizlarr
yaa sinirdenn geberiyorumm
gene 300 gramm almisimm
92.300 oldumm bu gidisle ben kilo fln veremicemm bozmaktan korkuyorumm
olumsuz düşünmek yok:)Huhuhuuu kizlarrr nerdesinnn
Bozuldumuu diyetlerrr
verirsin merak etme zaten çok hızlı gidiyordu şimdi muhtemelen durma aşamasında birkaç gün sabret sonra tekrar vermeye başlarsın yeterki sağlıklı beslen
tabiki hayır bi süre durmuştu şimdi tekrar devam:)
cankızz ben de katılabilir miyim size bi de özel bir diyetiniz var mı uyguladıgınız
cankız cevap gelmeyince ben de konu actım canım basarılar dilerim sana insallah verecez kilocukları birer birerTabiki katilabilirdin cnm
yok cnm ben herseyden yiyorum ama az
bozma moralini bendede oluyor sürekli vereceğiz diye birşey yok acele etmeden yavaş yavaş.bişey soracağım sen diyetisyene gidiyor musun?Bugün yediklerimm
sabah redbull
öglen 2dilim ekmek ve sucuk
aksam tavuk haslamaa
1litre su
30dk yürüyüs
93 olmusum bugün ya ben veremiyorum artik yaa nolduu da böyle oldu hic anlamiyorumm cok iyi verirken birden durduu kilo vermemm
sabah kahvaltılarının sağlıklı olduğunu düşünüyor musun?hep en önemli öğünün sabah kahvaltısı olduğunu söylerler.bozma moralini bendede oluyor sürekli vereceğiz diye birşey yok acele etmeden yavaş yavaş.bişey soracağım sen diyetisyene gidiyor musun?
bozma moralini bendede oluyor sürekli vereceğiz diye birşey yok acele etmeden yavaş yavaş.bişey soracağım sen diyetisyene gidiyor musun?
sabah kahvaltılarının sağlıklı olduğunu düşünüyor musun?hep en önemli öğünün sabah kahvaltısı olduğunu söylerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?