Bende 98.5 ile basladim suan 96 yim yaklasik 20 gun oldu hem insulin direncim var hem hasimato hastasiyim once yanlis oldugunu dusundugum aliskanliklarla basladim simdi yavastan yuruyusu hayatima sokuyorum hedefim suan icin 75 .bu surecte destekleyebiliriz birbirimizi
Hosgeldinn cnm
Bende evde yürüyüse baslicam
iyi olur birbirimizi desteklersek
nasil bir diyet uyguluyorsun[/QUOTEdaha önce insülin direnci için verilen diyeti uygulamaya çalışıyorum.aslında bazı alışkanlıklarımı köklü olarak değiştirmek en önemli hedefim.sporu hayatıma sokmak dengeli beslenmek su içmek gibi
selam. bende 5 ay önce doğum yaptım .85 kiloyum ve 1.65 boyum var. aynı hamile gibi karnım var. wapsaptan yazışalım birbirimizi motive edelim. sabah diyete başlayacağım ve ocak ayına kadar 75 olmalıyım en az
slm cankız, ilk günlüğün 80 le başlatmıştın, hatırlıyorum çünkü o dönemlerde bende 83 le günlük açmıştım...
şimdi 100 olduğunu yazmışsın, umarım bu sefer verirsin kilolarını
slm cankız, ilk günlüğün 80 le başlatmıştın, hatırlıyorum çünkü o dönemlerde bende 83 le günlük açmıştım...
şimdi 100 olduğunu yazmışsın, umarım bu sefer verirsin kilolarını
Cnm azim edersen başarırsın bende 83 kilo idim benimde ayaklarim belim ağrıyordu kilo verince hepsi geçti başarırsın inan bunaEvet cnm dogru hatirliyorsunn
hic dikkat etmedim kendimi icene saldim sonuc buu 100 ciktim
ztn biliyordum kilo aldigimi 46 bile olmuyordu artik ama kararliyim cünkü daha 25 yasindayim ayaklarim cok agriyor belim agriyor
insallahh basaririm basarmam lazimm
Cnm azim edersen başarırsın bende 83 kilo idim benimde ayaklarim belim ağrıyordu kilo verince hepsi geçti başarırsın inan buna
Cnm ben ilk kilo verdiğim zaman yürüyüşe başladım düz yol sanki yokuş gibi geliyordu sonra kilo verdikce yürüyüş parkurdaki herkese tur bindirmeye başladım basaracagina inan lütfen ben şu anda 69 kiloyum hedefim 60 kgIns canim yaa
Ya 10 dk ayakta duramiyorum cok feci ayak topuklarim aciyor
Belim agriyor cok kötü bisey topuklu giyinemiyorum düz bile giysem agriyor
ama agridan ölsemde genede yürüyüs yapiyorum artik
Cnm ben ilk kilo verdiğim zaman yürüyüşe başladım düz yol sanki yokuş gibi geliyordu sonra kilo verdikce yürüyüş parkurdaki herkese tur bindirmeye başladım basaracagina inan lütfen ben şu anda 69 kiloyum hedefim 60 kg
Evet cnm dogru hatirliyorsunn
hic dikkat etmedim kendimi icene saldim sonuc buu 100 ciktim
ztn biliyordum kilo aldigimi 46 bile olmuyordu artik ama kararliyim cünkü daha 25 yasindayim ayaklarim cok agriyor belim agriyor
insallahh basaririm basarmam lazimm
Sabirla kurtulacagiz kilolarimizdan merak etme.hem insulin direncim var hemde hasimatoyum metabolizmam yavas ama azda olsa veriyorum ve zayifladikca hastaliklardan kurtulacagima inaniyorum.ayrica bendede bel fitigi var yuruyuz en guzel spor.20 dk ile baslamissin kilolar gittikce eminim spor suremizde artacak:)
Bu hafta 400gr gitmis.onumuzdeki hafta hedef 1000 gram:)
başarmalısın ...
diğer türlü 1 sene sonra 120 kiloyum diye gelebilirsin buraya, (tabi bu hepimiz için geçerli)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?