- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
O an İnan hastaneyi birbirine katmayı düşündüm polisi arim dedim neler düşündüm hep oğluma dönüp baktım çok endişeliydi korkutmak istemedim daha fazlaKeşke çocuğunuzun ağzını kanattıysa polis çağırıp adli şikayetçi olmaydınız .. bu kadar daolmaz Canım. Gözünüzden sakınıyorsunuz bi de hasta yavrunuz başlarım onların yorgunluğuna da doktorluğuna da...
AminAh kuzucum yaaRabbim merhamet versin doktorlara hemşirelere,çok iyisi yok mu var...Ama her mesleğin böyleleri çıkabiliyor.
Doktora şiddeti eleştiriyoruz, (ki tabi şiddetin her türlüsüne karşıyız) sürekli kamu spotları dolanıyor ama niye bu kadar doktora şiddet uygulamak istiyor bu insanlar hadi bu problemi çözelim diyen yok. Bizim canımız doktorların elinde ve bu onların çoğunun hiç de umurunda değil. Ne yaparlarsa yapsınlar yaptırımı olsa da ispatı da soruşturması da aşırı zor. İşte sorun bu. Sanki millet doktorun önlüğüne gıcık olduğundan dövmek istiyor.Maalesef öyle zaten korkuları olsa öyle davranırlar mı biliyorlar ki bişey olmayacak
İstediklerine istediği muameleyi yapma hakkını kendilerinde görüyorlar
Aklıma neyi getirdiniz. Küçüktüm ilkokul 3. Sınıfta dişim şişmişti sınavım var diye annem okula gönderdi. Teneffüste sınıfta kalmak yasaktı ama diş agrısı soğukta hiç dinmez sınıfımda oturuyordum. Nöbetçi kadın bir öğretmen gelip kulagımdan tutup şiş yüzüme bir tokat attı tüm ağzım kan içinde kaldı..O an İnan hastaneyi birbirine katmayı düşündüm polisi arim dedim neler düşündüm hep oğluma dönüp baktım çok endişeliydi korkutmak istemedim daha fazla
İçim gitti yA canım yandı dilinin altı kan doluydu bi iki Damla da değildi
Nasıl uyucam nasıl avutcam kendimi
inşallah onların evlatlarına da aynı kendileri gibi doktorlar denk gelirBu devlet hastanesinde acil nöbetine kalan doktorlara ne yedirip içiriyorlarsa çoğu böyle. İlgi yok teşhis yok. Ama aşağılama azarlama gırla! Allah merhamet versin. Biri onun çocuğuna yapsın bakalım ne oluyor yazık insanlıklarına
Kesinlikle katılıyorum başkası benim yerimde olsa İnan ki daha farklı olurdu eşimi zor çıkarttık dışarıDoktora şiddeti eleştiriyoruz, (ki tabi şiddetin her türlüsüne karşıyız) sürekli kamu spotları dolanıyor ama niye bu kadar doktora şiddet uygulamak istiyor bu insanlar hadi bu problemi çözelim diyen yok. Bizim canımız doktorların elinde ve bu onların çoğunun hiç de umurunda değil. Ne yaparlarsa yapsınlar yaptırımı olsa da ispatı da soruşturması da aşırı zor. İşte sorun bu. Sanki millet doktorun önlüğüne gıcık olduğundan dövmek istiyor.
Teşekkür ederimAklıma neyi getirdiniz. Küçüktüm ilkokul 3. Sınıfta dişim şişmişti sınavım var diye annem okula gönderdi. Teneffüste sınıfta kalmak yasaktı ama diş agrısı soğukta hiç dinmez sınıfımda oturuyordum. Nöbetçi kadın bir öğretmen gelip kulagımdan tutup şiş yüzüme bir tokat attı tüm ağzım kan içinde kaldı..
Eve gittim anacım ya dedi ne oldu söyledim tuttu kolumdan gittik öğretmenin yanına dediği kızımdan özür dileyeceksiniz... kadın dediki kim oluyo sizin çocuğunuz hakketti vurdum,ne diye özür dileyecekmişim... annemde tuttu kadını kulagından çarptı bitane tokatı suratına işte böyle yaptığınız çocuk var ya işte o..ben sizden özür dilerim şimdi sizde benim çocuğumdan özür dileyin dedi ve özür dinlettirdi.. sonra da benim korktuğumu görünce bazen ne yaptığını unutur insanlar hatırlatmak için yaptım annecim... sakin böyle şeyler yapma çok yanlış diye beni uyardı...
Yaptığını tabiki onaylamıyorum ama anne olmak yanlış yapınca bile aman evladım ne düşünecek diye düşünmek oluyor.. anneler bu dünyanın en değerli varlıkları,..
Çok geçmiş olsun tekrar.
Teşekkür ederim canım oğlum zaten güzel muayene olur asla ağlamaz ve Korkmaz ben hiç müdahale bile etmem rahatsızlığını kendi anlatır doktora hiç bi sıkıntısı yok bu konudaÖncelikle çok geçmiş olsun.Dra diyecek söz bulamiyorum.Sabırli yaklasabilirdi. Size bir kac tavsiyem var, çocuğunuz çok küçük değil. Muayene olurken bu kadar ağlamaması gerekli. Genel muayene nasil olunur onu öncesinde evde hazirlayin. Agzini acarken aaa dersin.Sirtini dinler öho öhö yaparsin.Anlatin sakin olmasi gerektigini. Drlar bizi iyileştirir deyin.O gun küçük bir kaza oldu deyin. Dr bizi muayene ederken dediklerini yapmaliyiz deyin.O kadini da Allaha havale edin.
Allah islah etsin onu.Bazi drlar psikolojik egitimden de geçmeli.Allah sizi birdaha boylesine denk getirmesin.Siz çocugunuzun güvenini tazelersiniz merak etmeyin.Evde bol bol drculuk oynayin.Benim oglumda muayenesini rahatca olur ama gecen gun igneyi görunce hastaneden kacmaya calisti.Ustelik dr ogluma igne yapmayacagim yok igne yok deyip elinde igneyle geri geldi. Oglum da 3 dk öncesi anne bana igne yapicaklar mi diye sordugunda, gerekliyse iyileşmen icin yaparlar oglum demistim.igne yapmayacagim diye cocugu kandirmaya calisan Dr geldi elinde koca igneyle.Yani yalan soylemis oldu. Bazilari bu kadar anliyorlar işte cocuk psikolojisinden.Benimki 5 yasinda bu arada.Teşekkür ederim canım oğlum zaten güzel muayene olur asla ağlamaz ve Korkmaz ben hiç müdahale bile etmem rahatsızlığını kendi anlatır doktora hiç bi sıkıntısı yok bu konuda
Bu gecede öyleydi hiç ağlamadı muayene olacağı zaman gitti oturdu ama tavır beni bile ürküttü zorla ittirip yatırmaya çalışması birde diziyle de oğlumun bacaklarını ittiriyor çok kötüydü ya baştan sona
Amin allah razı olsunAllah islah etsin onu.Bazi drlar psikolojik egitimden de geçmeli.Allah sizi birdaha boylesine denk getirmesin.Siz çocugunuzun güvenini tazelersiniz merak etmeyin.Evde bol bol drculuk oynayin.Benim oglumda muayenesini rahatca olur ama gecen gun igneyi görunce hastaneden kacmaya calisti.Ustelik dr ogluma igne yapmayacagim yok igne yok deyip elinde igneyle geri geldi. Oglum da 3 dk öncesi anne bana igne yapicaklar mi diye sordugunda, gerekliyse iyileşmen icin yaparlar oglum demistim.igne yapmayacagim diye cocugu kandirmaya calisan Dr geldi elinde koca igneyle.Yani yalan soylemis oldu. Bazilari bu kadar anliyorlar işte cocuk psikolojisinden.Benimki 5 yasinda bu arada.
Sabim mi ne vardı. Ona da şikayet ediliyor galiba. İşe yaramıyor diyorsunuz ama aslında ise yarıyor. Doktoru bulup savunma isteyecekler. Kayıt altına alınıyor bu şikayetler. Mutlaka şikayet edilmeli. Eskisi gibi değil.Bimer- cimer ise yaramiyor ki
Yani sistem şu;
Arkadasin sikayeti saglik bakanligina , ordan ilgili hastaneye gider o kadar,bir yaptirim bir sorusturma vs yokk.
Öncelikle geçmiş olsun.sizi o kadar iyi anlıyorum ki.ayni olayı yaşadım bende iki sene önce.oglum hastaydı acile gittik,boğazına bakılması gerekiyordu.oglum o zaman 3 yaşındaydı ve doktor korkusu vardı.doktor bey çubuğu boğazına öyle bir soktu ki ağzından kan geldi yavrumun.o an için sadece oğlumu alıp hemen çıktım ordan.kavga etmemek için.ve oğlum hala çok korkuyor doktordan.konusarak az da olsa aştık.
Özele götürdüm hemen doktora anlattım bu geceyi öyle hatırlamasın diye insan gibi muamele göreceği bi hastaneye götürdüm sağolsun çok ilgilendi
Yine de soruyor anne niye öyle yaptı pişman oldu mu oda şimdi ağlıyor mu üzüldüğü için diyor
Teşekkür ederim size de geçmiş olsunÖncelikle geçmiş olsun.sizi o kadar iyi anlıyorum ki.ayni olayı yaşadım bende iki sene önce.oglum hastaydı acile gittik,boğazına bakılması gerekiyordu.oglum o zaman 3 yaşındaydı ve doktor korkusu vardı.doktor bey çubuğu boğazına öyle bir soktu ki ağzından kan geldi yavrumun.o an için sadece oğlumu alıp hemen çıktım ordan.kavga etmemek için.ve oğlum hala çok korkuyor doktordan.konusarak az da olsa aştık.
Teşekkür ederim genelde anlatıyorum zaten insanları ama doktorlar için aynı konuşmayı hiç bir zaman yapmadım yapmakta istemedimAyy kıyamam ne tatlı bir oğlunuz var. Bence oğlunuza insanların hem iyi hem de kötü olabileceğini anlatmaya başlayabilirsiniz. O doktor kadına da oğlunuz agzından mektup yazıp gönderin bence. Bir kendind gelip utansın. Hastaya kötü muamele yapmaya hakkı yok zaten de bu tavrinin kotu muamele oldugun da fark etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?