:(:(:(

Hepsi öyle cnm hepsi bende lekelenmem olduğunda gittim tavırları çok sinir bozucu ölduresi geliyor insanın davranışları çok kötü ama kızdığım su 24 saat çalışıp 3 gün yatmak saçma vardiya sistemi olmalı bence 24 saat çalışınca beyinleri yanıyor sanırım

Doğrudur canım çok Yorgunlar kolay değil bin türlü insanla uğraşıyorlar
Kimse onlardan ekstra bişey istemiyor yüzüme gülmesin somurtsun hiç önemli değil ama insan gibi davransın işini yapsın ki sen çocuk doktorusun daha özverili sabırlı olman gerekiyor ama nerde böyleleri doktorluk yapmasın yazık günah onlara muhtaç olan hasta insanlara

Cok haklısın sırunu cvplatım hastanın hekım ve oersonel secme sansı oldugu gıbı hekım ve saglık oersolenınde tedavıyı reddetme hakkı var dıye bılıyorum kanunda su an durum nedır bılmıyorum hıc basıma gelmedıgınıcın ama böle bı madde vardı

Tedaviyi reddetme hakkı var ama ne şartlarda var
Diyelim ki acil bir ameliyat var girmek zorunda ve diğer tedavileri reddetme hakkı oluyor
Ben acile gittim acil yani doktorun şahsi olarak verebileceği karar olamaz bu

'Hekimin reddetme hakkı ve yetkisi yoktur'
Medeniyet Fakültesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. DR. Hakan HAKERİ:

EĞER sağlık çalışanı bir kamu görevlisiyse, acil bir durumsa hiçbir şekilde hekimin reddetme hakkı ve yetkisi yoktur. Mutlaka bakmak zorundadır. Hastanın veya yakının kendisine bir şiddet kullanması halinde mevzuatımız doktora çekilme hakkı veriyor. Bu durum bile acil durumlarda söz konusu değil. Teröriste bile bakılması hakkı veriliyor. Bu nedenle hekim haklı değil. Bu durumda bile hekim kendisi karar veremiyor. Ancak, hastane yönetimi karar verebilir. Doktor hakkında iki işlem yapılabilir. Disiplin soruşturması başlatılabilir. Doktor kamu görevlisiyse görevi ihmal söz konusu olabilir. Bunun cezası da üç aydan bir yıla kadar hapis cezasını öngörüyor. Hekimin hiçbir şekilde acil hastayı reddetme hakkı yok.

Şiddet söz konusu Bile değildi
Kendisinin sesi herkesi bastırdı mahalle kadınları gibi kavga etti eşim uzakta söyleniyor oda uzatmış kafasını dışarı eşime laf yetiştiriyor

Öyle tabi cnm anlıyorum seni sırf böyle davrandıkları için ozellere gidiyoruz malesef yoksa paramız çok olduğunda. Değil işte böyle suratsizlarla uğraşmamak icin

Böyleleri nasıl senelerce okuyup doktor olabiliyor, hayret. 'Okumakla adam olunmuyor'un en belirgin örneği. Şikayet ettiniz mi? Çocuğunuz bu olaydan sonra ciddi anlamda örselenmiştir ruhsal olarak. Bir pedagogtan fikir almanızda fayda var.

Bu şartlara rağmen insanlığını kaybetmeyen doktorlar çok fazla.
Şartlar değil , insanlıkla alakalı bence.

Bir bebeğin ağzını kapatacak kadar sert müdahale etmek demek insanlıktan çıkmak demektir.

Işte şiddete karşıyım diyenler bile bu kadının ağzını burnunu dağıtabilir.

Öncelikle geçmiş olsun yavrunuza.

20 gün önce eşimle bir devlet hastanesinin aciline 19:30 da girip sabah 05:00 da çıktık. Doktorların bırakın başını kaşımayı, nefes alacak vakti yoktu.

Amma velakin hepsi güleryüzlü ve ilgiliydi. Demekki bunun yoğunlukla değil insanlıkla alakası var.

Muhakkak şikayet edin. Şartları bilerek doktorluk yapıyorlar. Hiçbir gerekçe çocuğa bu muameleyi haklı göstermez. Kıyamam ben ona ya.

184 e ve bimere şikayet ettim canım dönüş yapacaklar
İnşallah
Örselendi tabiki de dün gece yatana kadar o iki doktora Ne oldu üzüldüler mi bana yaptıkları için gibi şeyler söyleyip durdu

Çok çok çok yoğunlar zaten onların işini aksatacak herhangi bir hal tavırda hiç bulunmadım bugüne kadar ama işte canımı yakarsa da duyduğum saygı da bir yere kadar
Koşulsuz şartsız kabul edilen bir meslek bu ona göre davranacaklar

184 e ve bimere şikayet ettim canım dönüş yapacaklar
İnşallah
Örselendi tabiki de dün gece yatana kadar o iki doktora Ne oldu üzüldüler mi bana yaptıkları için gibi şeyler söyleyip durdu
Ah yavrum benim kıyamam ben ona ne kadar iyi kalpli çocuklar değilmi böyle bir olay benim başıma gelmedi ama gelseydi inanın sizin kadar sakin kalamazdım ben o hastaneyi birbirine katardım oğlumun ağzı kanlar içindeyken alırdım bu doktora muayene olmayın çocuğumun ağzını kanlar içinde bıraktı bu yaptı diye yıkardım.. Terbiyesiz doktor olsa ne yazar nefret ediyorum burnu havada insannlardan.. Yorgunsan defol git otur evinde.. Silah zoruyla mı doktor ettiler... Git bak bakalım özeldeki doktorların haline oğlumun doktoru 24 saat nöbette ne zaman gittiysem yüzü heo güler ama hep.. Açıklar anlatır üşenmeden anlatır...vicdan öyle kolay kolay herkeste olmuyor.. Allah kahretsin..

Şu işini layıkıyla yapmayan insanlardan nefret ediyorum.ister çöpçü olsun ister doktor.herkes işini layıkıyla yapacak.ne demek çocuğa o şekilde davranmak.yemin ederim ben o hastaneyi başına yıkardım o doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…