- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
İnşallah yarayana kadar şikayete devamHadi inşallah bir işe yarar
Doğrudur canım çok Yorgunlar kolay değil bin türlü insanla uğraşıyorlarHepsi öyle cnm hepsi bende lekelenmem olduğunda gittim tavırları çok sinir bozucu ölduresi geliyor insanın davranışları çok kötü ama kızdığım su 24 saat çalışıp 3 gün yatmak saçma vardiya sistemi olmalı bence 24 saat çalışınca beyinleri yanıyor sanırım
Cok haklısın sırunu cvplatım hastanın hekım ve oersonel secme sansı oldugu gıbı hekım ve saglık oersolenınde tedavıyı reddetme hakkı var dıye bılıyorum kanunda su an durum nedır bılmıyorum hıc basıma gelmedıgınıcın ama böle bı madde vardıHastane başıma yıkıldı onların da başına yıkmak istedim...
İnşallah sonuç alırım
Birde bi doktorun hastayı muayene etmeme hakkı varmıdır? Bu zaten suç değilmi çünkü onlar işlerini koşulsuz şartsız kabul ediyorlar anne baba sonuçta içi yanıyor tartışma yaşanıyor sen bunun hırsını çocuktan çıkartamazsın ki
Tedaviyi reddetme hakkı var ama ne şartlarda varCok haklısın sırunu cvplatım hastanın hekım ve oersonel secme sansı oldugu gıbı hekım ve saglık oersolenınde tedavıyı reddetme hakkı var dıye bılıyorum kanunda su an durum nedır bılmıyorum hıc basıma gelmedıgınıcın ama böle bı madde vardı
Öyle tabi cnm anlıyorum seni sırf böyle davrandıkları için ozellere gidiyoruz malesef yoksa paramız çok olduğunda. Değil işte böyle suratsizlarla uğraşmamak icinDoğrudur canım çok Yorgunlar kolay değil bin türlü insanla uğraşıyorlar
Kimse onlardan ekstra bişey istemiyor yüzüme gülmesin somurtsun hiç önemli değil ama insan gibi davransın işini yapsın ki sen çocuk doktorusun daha özverili sabırlı olman gerekiyor ama nerde böyleleri doktorluk yapmasın yazık günah onlara muhtaç olan hasta insanlara
Böyleleri nasıl senelerce okuyup doktor olabiliyor, hayret. 'Okumakla adam olunmuyor'un en belirgin örneği. Şikayet ettiniz mi? Çocuğunuz bu olaydan sonra ciddi anlamda örselenmiştir ruhsal olarak. Bir pedagogtan fikir almanızda fayda var.iyi geceler kızlar o kadar canım sıkılıyor ki uyuyamıyorum midem ağrıyor artık ağlayıp duruyorum
6 yaşında oğlum var hastalandı devlet hastanesi çocuk acile götürdük
1 saat sıra bekledikten sonra muayene için girdik
Kadın öyle aceleci davranıyor ki tamam anladık yoruldun çokta hastan var çocuğun ağzına zorla o çubuğu sokuyor diyorum midesi bulanıyor ışıkla bakın çocuğu zorla kolundan ittirerek yatırdı ağzına sokmaya çalıştı oğlumda korktu ağladı çubuğu ısırdı kadın ( doktor demeye layık bulmadığımdan )
Öyle zorladıki çocuğumun ağzı kan içinde kaldı
Aldım elinden dedim ne yapıyorsun gidin diğer tarafta muayene olun dedi hemen karşısında ki kadına geçtik o da doktorluğu unutmuş avukatlığa başladı diğerini savunmaya başladı eşim dayanamadı sözlü tartışmalar başladı muayene falan etmiyorum deyip başka hasta aldı oğlum bunlara şahit oldu ben o kadar doktorları sevsin diye çabalarken bi gecede alt üst ettiler oğlumun psikolojisini şuan öyle kötüyüm ki aklımdan çıkmıyor o yaratığın oğluma bunları yapmış olması
Doktorun başka bi doktora yönlendirip reddetme hakkı oluyormuş yani hastayı mağdur etmedenValla en son okudugum kanunda vardı demekkı degısmıs cok konuya hakım deılım cocugunuzada acıl sofalar dılerım
Sizi anlıyorum ama olayı tahmin ediyor doktoruda anlıyorum sonuçta doktorlarda insan
Suçlu kim mi ağır çalışma koşullarının iyleştirmesini sağlamayan yönetim yeterince doktor yetiştiremeyen eğitim zaten az olan doktorların görevden alan sistem verhasıl doktor ve hasta dışında suçlanak çok kişi var
184 e ve bimere şikayet ettim canım dönüş yapacaklarBöyleleri nasıl senelerce okuyup doktor olabiliyor, hayret. 'Okumakla adam olunmuyor'un en belirgin örneği. Şikayet ettiniz mi? Çocuğunuz bu olaydan sonra ciddi anlamda örselenmiştir ruhsal olarak. Bir pedagogtan fikir almanızda fayda var.
Çok çok çok yoğunlar zaten onların işini aksatacak herhangi bir hal tavırda hiç bulunmadım bugüne kadar ama işte canımı yakarsa da duyduğum saygı da bir yere kadarÖncelikle geçmiş olsun yavrunuza.
20 gün önce eşimle bir devlet hastanesinin aciline 19:30 da girip sabah 05:00 da çıktık. Doktorların bırakın başını kaşımayı, nefes alacak vakti yoktu.
Amma velakin hepsi güleryüzlü ve ilgiliydi. Demekki bunun yoğunlukla değil insanlıkla alakası var.
Muhakkak şikayet edin. Şartları bilerek doktorluk yapıyorlar. Hiçbir gerekçe çocuğa bu muameleyi haklı göstermez. Kıyamam ben ona ya.
Ettim evet iki şakayette bulundum çocuğa şiddet ve muayene etmeden mağdur bıraktıkları içinŞikayet ettiniz mi ?
Ah yavrum benim kıyamam ben ona184 e ve bimere şikayet ettim canım dönüş yapacaklar
İnşallah
Örselendi tabiki de dün gece yatana kadar o iki doktora Ne oldu üzüldüler mi bana yaptıkları için gibi şeyler söyleyip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?