:(:(:(

Bu devlet Hastanesi çalışanlarının vukuatlari hiç bitmiyor ! Şikayet edin ve ardını bırakmayın. Karşısında yetişkin insan yok çocuk var gerektiğinden daha fazla kibar ve özverili olmak zorundalar. !

Bugün neler yapabilirim onları araştırıp her türlü şikayeti yapmak istiyorum zaten
Kibar özverili? Valla insan olmalarına razıyım başarırlarsa zaten bu tarz konular hiç kalmayacak

Bugün neler yapabilirim onları araştırıp her türlü şikayeti yapmak istiyorum zaten
Kibar özverili? Valla insan olmalarına razıyım başarırlarsa zaten bu tarz konular hiç kalmayacak
Bimer'e şikayet edin hatta direkt telefon edin durumu anlatın daha güzel bir yol göstersinler... Çocuğun acil girişi vardır, muayene edilmediği zaten orda görünür. Bu bir değil iki değil gerçekten, siz yine iyi doktor bulmuşsunuz . Ben çocuğumu devlet hastanesi aciline götürdüğüm zaman bana çocuk doktoru yok denilip işin içinden çıkmışlardı. İyice çivisi çıktı bu devlet hastanelerinin.

Evet giriş var muayene yok doktorların isimlerini bilmiyorum o saatte nöbetçi olanlar bellidir değil mi?
Eminim bu tarz şikayetlerden dünya kadar var keşke doktorlar içinde bi denetim olsa çok rahatlar ya sen karşısında çatla patla bağır çağır amaaan diyor öyle genişler

Evet o günkü gece doktorlarının isimlerin mevcuttur. Adını bilmen daha iyi olurdu ama olsun sen yine de şikayet et ... Devlet doktorları son dönemde civitti insanlar bu yüzden özele yöneliyor. Şahsen bir kere acile 2 kere devlete gittim çocuk doğdu Doğalı. İlki sadece muayeneydi zorunlu. İkincisi cerrahtan bilgi almak içindi. Bir daha da gitmeyi düşünmüyorum, çünkü benim dilimin kemiği yok

Şikayet etmelisiniz. Çocukta doktor fobisi bile oluşabilir. Yazık! Çok üzüldüm. İçinde merhamet, insan sevgisi olmayanlar doktorluk yapmamalı. Birde çovuğa yapıyor bu muameleyi. Mutlaka gerekeni yapın.

bi daha devlet hastanesine zor giderim
Büyük konuşmayım yine de allah muhtaç etmesin
Gitmek zorunda kalıpta o muameleye susmak zorunda olan herkese allah yardım etsin çok zor gerçekten

Şikayet etmelisiniz. Çocukta doktor fobisi bile oluşabilir. Yazık! Çok üzüldüm. İçinde merhamet, insan sevgisi olmayanlar doktorluk yapmamalı. Birde çovuğa yapıyor bu muameleyi. Mutlaka gerekeni yapın.
Bugün o şikayeti yapcam inşallah
Dün gece o hastaneden çıkıp hemen özele götürdüm orda çok iyi ilgilenip mueyenesini oldu aklında doktorların öyle kalmasını istemem

Bugün o şikayeti yapcam inşallah
Dün gece o hastaneden çıkıp hemen özele götürdüm orda çok iyi ilgilenip mueyenesini oldu aklında doktorların öyle kalmasını istemem
İyi düşünmüşsünüz. Geçmiş olsun. İnşallah o doktor da bir ceza alır.

gündüz hastane yöneticiliğenede sikayet edin.
ünifeyken üninin doktoru agzımda soktugu cubugu kırmıstı özür de dilememisti üstüne gülmüştü sirreet kadın.

Bimer cimer hepsine yazın .
Ordan yazı geliyo ellerine savunma yazmak zorunda kalıyolar

Çocuğun tc siyle eczaneye git ordan öğren doktorun adını. Hemen şikayet et vazgeçme

her ne olursa olsun ne kadar yorulursa yorulsun doktor gorevını yapmak zorunda
zorunda yanı otesı yok
yok calısma kosulu yok saatı bılmemne faso fiso zırvalık

boyle doktorlar hıc affedılmeyıp agır cezalar alsa boyle seyler yapamazlar
ben resmen gorev edındım bunu saglık ve egıtım konusunda asla tavızım ve affım yok işten atılana kadar ugrasıyorum gerekırse
adam olacaklar efendı olacaklar herkes ısını ıyı yapmak zorunda bunyen psıkolojın kaldırmıyorsa ya ızın alırsın ya da defolur gıdersın bu kadar basıt

bu sebeple bimer saglık bakanlıgı bashekımlık basta olmak uzere tum mercılere sıkayet edın
o doktorların ısımlerını ogrenıp en guzelınden bı dılekce yazdırın
bugun sıze yarın bana... bu ınsanın karakterıyle ılgılı ısın yorgunluguyla degıl

kımse oturdugu yerden rahat para kazanmıyor doktor hemsıre saglık calısanı olması onun bu hakka sahıp olması demek degıldır. lutfen sıkayet edın gecıktırmeden
sızı yıldıracaklar kımı kıme sıkayet edıcem hepsı aynı psıkolojısıne sokacaklar yılmayın

Bimer- cimer ise yaramiyor ki
Yani sistem şu;
Arkadasin sikayeti saglik bakanligina , ordan ilgili hastaneye gider o kadar,bir yaptirim bir sorusturma vs yokk.
yok yok yarıyor bimer anında dönüs yapıyor
abım yuksek tansıyon hastası tansıyonu cok yukseldı burnundan kan gelıp bayıldı acıle goturduk
once gırısten muayene ucretı odeyın oyle dedıler
dedım sız ıslemı baslatın bı bakın yapıcam
zaten acıle geldım haklarımı bılıyorum dedım
ıslemınızı yaptırın ucretı odeyın yoksa yapamayız dedı
dedım oylemı pekı orda hemen o esnada aradım bımerı ve telımden sıtesıne gırıp sıkayetımı yazdım
hemen gorevlı geldı sakın olun gelın ıslemınızı yapalım dedı
yok yok dedım sız alın hemen ucretı fişimi verın aynen dedıgınızı yapalım sonra acil durumundakı hastaya bakalım oncelık para cunku degıl mı dedım
kı acıle gıdıldımı ucret talep edılmez ona ragmen ıstedıler verdım...
sonuc ... dava acıldı suan gıttıgımız hastane kapalı.
bu sebeple kapatıldı 1 kısıye daha yapmıslar once para cezası almıs benım sıkayetımle de kapatıldı.

gecen senede hastanede bı doktorla yasanan sıkıntıya tanık oldum benım basıma gelmedı ama sahıt oldum
ona yapan bıgun bana da yapar baskaları zarar gormesın dıye sıkayet ettım ve takıp ettım
doktorla hastane ılıskısını kesmek zorunda kaldı

yanı pesıne dusunce olumlu sonuclanıyor

Kızlar bimeri aradım açmadılar bende şikayet dilekçesi yazdım inşallah hemen dönüş olur nereye kaç yere şikayet edilmesi gerekiyorsa edicem

Mesela cuma günü diyelim, klinige gidiyor sabah 8 aksam 6, sonra belki 1 saat molasi var, sabaha kadar nöbetçi. Yani kesintisiz 24 saat çalışmış oluyorlar. Doktorlarin şartları inanilmaz ağır. Türkçe konusamayanindan tutun, verdigi fitili agizdan yutan, prezervatifi eşinin vajinasina sokan var. Yani memleketimin cahili cok malesef. Doktorlar hepsine laf anlatıyor. Bence çok dayanılmaz bir meslek.

Konu sahibine cevabim burdan sonra :) öncelikle geçmiş olsun. Oglunuzun doktorlari sevmesinin doktorlara bi faydasi yok, siz hasta olduğu zaman size sorun çıkarmaması için doktor korkusu olmasin istiyorsunuz, haklısınız da. Bogaza sokulan çubuk sivri bile degil, nasıl kanatti hic anlayamadim keske orada hastane polisini cagirsaydiniz. Buraya sayfalar dolusu dram yazinca malesef birsey hallolmuyor.
Eminim o doktor da evde sizin gibi üstüne titredigi yavrusunu birakip gelmistir nobet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…