- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Bugün neler yapabilirim onları araştırıp her türlü şikayeti yapmak istiyorum zatenBu devlet Hastanesi çalışanlarının vukuatlari hiç bitmiyor ! Şikayet edin ve ardını bırakmayın. Karşısında yetişkin insan yok çocuk var gerektiğinden daha fazla kibar ve özverili olmak zorundalar. !
Bimer'e şikayet edin hatta direkt telefon edin durumu anlatın daha güzel bir yol göstersinler... Çocuğun acil girişi vardır, muayene edilmediği zaten orda görünür. Bu bir değil iki değil gerçekten, siz yine iyi doktor bulmuşsunuz . Ben çocuğumu devlet hastanesi aciline götürdüğüm zaman bana çocuk doktoru yok denilip işin içinden çıkmışlardı. İyice çivisi çıktı bu devlet hastanelerinin.Bugün neler yapabilirim onları araştırıp her türlü şikayeti yapmak istiyorum zaten
Kibar özverili? Valla insan olmalarına razıyım başarırlarsa zaten bu tarz konular hiç kalmayacak
Evet giriş var muayene yok doktorların isimlerini bilmiyorum o saatte nöbetçi olanlar bellidir değil mi?Bimer'e şikayet edin hatta direkt telefon edin durumu anlatın daha güzel bir yol göstersinler... Çocuğun acil girişi vardır, muayene edilmediği zaten orda görünür. Bu bir değil iki değil gerçekten, siz yine iyi doktor bulmuşsunuz . Ben çocuğumu devlet hastanesi aciline götürdüğüm zaman bana çocuk doktoru yok denilip işin içinden çıkmışlardı. İyice çivisi çıktı bu devlet hastanelerinin.
Evet o günkü gece doktorlarının isimlerin mevcuttur. Adını bilmen daha iyi olurdu ama olsun sen yine de şikayet et ... Devlet doktorları son dönemde civitti insanlar bu yüzden özele yöneliyor. Şahsen bir kere acile 2 kere devlete gittim çocuk doğdu Doğalı. İlki sadece muayeneydi zorunlu. İkincisi cerrahtan bilgi almak içindi. Bir daha da gitmeyi düşünmüyorum, çünkü benim dilimin kemiği yokEvet giriş var muayene yok doktorların isimlerini bilmiyorum o saatte nöbetçi olanlar bellidir değil mi?
Eminim bu tarz şikayetlerden dünya kadar var keşke doktorlar içinde bi denetim olsa çok rahatlar ya sen karşısında çatla patla bağır çağır amaaan diyor öyle genişler
Şikayet etmelisiniz. Çocukta doktor fobisi bile oluşabilir. Yazık! Çok üzüldüm. İçinde merhamet, insan sevgisi olmayanlar doktorluk yapmamalı. Birde çovuğa yapıyor bu muameleyi. Mutlaka gerekeni yapın.iyi geceler kızlar o kadar canım sıkılıyor ki uyuyamıyorum midem ağrıyor artık ağlayıp duruyorum
6 yaşında oğlum var hastalandı devlet hastanesi çocuk acile götürdük
1 saat sıra bekledikten sonra muayene için girdik
Kadın öyle aceleci davranıyor ki tamam anladık yoruldun çokta hastan var çocuğun ağzına zorla o çubuğu sokuyor diyorum midesi bulanıyor ışıkla bakın çocuğu zorla kolundan ittirerek yatırdı ağzına sokmaya çalıştı oğlumda korktu ağladı çubuğu ısırdı kadın ( doktor demeye layık bulmadığımdan )
Öyle zorladıki çocuğumun ağzı kan içinde kaldı
Aldım elinden dedim ne yapıyorsun gidin diğer tarafta muayene olun dedi hemen karşısında ki kadına geçtik o da doktorluğu unutmuş avukatlığa başladı diğerini savunmaya başladı eşim dayanamadı sözlü tartışmalar başladı muayene falan etmiyorum deyip başka hasta aldı oğlum bunlara şahit oldu ben o kadar doktorları sevsin diye çabalarken bi gecede alt üst ettiler oğlumun psikolojisini şuan öyle kötüyüm ki aklımdan çıkmıyor o yaratığın oğluma bunları yapmış olması
bi daha devlet hastanesine zor giderimEvet o günkü gece doktorlarının isimlerin mevcuttur. Adını bilmen daha iyi olurdu ama olsun sen yine de şikayet et ... Devlet doktorları son dönemde civitti insanlar bu yüzden özele yöneliyor. Şahsen bir kere acile 2 kere devlete gittim çocuk doğdu Doğalı. İlki sadece muayeneydi zorunlu. İkincisi cerrahtan bilgi almak içindi. Bir daha da gitmeyi düşünmüyorum, çünkü benim dilimin kemiği yok
Amin Allah muhtaç etmesin....bi daha devlet hastanesine zor giderim
Büyük konuşmayım yine de allah muhtaç etmesin
Gitmek zorunda kalıpta o muameleye susmak zorunda olan herkese allah yardım etsin çok zor gerçekten
Bugün o şikayeti yapcam inşallahŞikayet etmelisiniz. Çocukta doktor fobisi bile oluşabilir. Yazık! Çok üzüldüm. İçinde merhamet, insan sevgisi olmayanlar doktorluk yapmamalı. Birde çovuğa yapıyor bu muameleyi. Mutlaka gerekeni yapın.
AmiinAmin Allah muhtaç etmesin....
İyi düşünmüşsünüz. Geçmiş olsun. İnşallah o doktor da bir ceza alır.Bugün o şikayeti yapcam inşallah
Dün gece o hastaneden çıkıp hemen özele götürdüm orda çok iyi ilgilenip mueyenesini oldu aklında doktorların öyle kalmasını istemem
Bimer cimer hepsine yazın .iyi geceler kızlar o kadar canım sıkılıyor ki uyuyamıyorum midem ağrıyor artık ağlayıp duruyorum
6 yaşında oğlum var hastalandı devlet hastanesi çocuk acile götürdük
1 saat sıra bekledikten sonra muayene için girdik
Kadın öyle aceleci davranıyor ki tamam anladık yoruldun çokta hastan var çocuğun ağzına zorla o çubuğu sokuyor diyorum midesi bulanıyor ışıkla bakın çocuğu zorla kolundan ittirerek yatırdı ağzına sokmaya çalıştı oğlumda korktu ağladı çubuğu ısırdı kadın ( doktor demeye layık bulmadığımdan )
Öyle zorladıki çocuğumun ağzı kan içinde kaldı
Aldım elinden dedim ne yapıyorsun gidin diğer tarafta muayene olun dedi hemen karşısında ki kadına geçtik o da doktorluğu unutmuş avukatlığa başladı diğerini savunmaya başladı eşim dayanamadı sözlü tartışmalar başladı muayene falan etmiyorum deyip başka hasta aldı oğlum bunlara şahit oldu ben o kadar doktorları sevsin diye çabalarken bi gecede alt üst ettiler oğlumun psikolojisini şuan öyle kötüyüm ki aklımdan çıkmıyor o yaratığın oğluma bunları yapmış olması
Çocuğun tc siyle eczaneye git ordan öğren doktorun adını. Hemen şikayet et vazgeçmeEvet giriş var muayene yok doktorların isimlerini bilmiyorum o saatte nöbetçi olanlar bellidir değil mi?
Eminim bu tarz şikayetlerden dünya kadar var keşke doktorlar içinde bi denetim olsa çok rahatlar ya sen karşısında çatla patla bağır çağır amaaan diyor öyle genişler
yok yok yarıyor bimer anında dönüs yapıyorBimer- cimer ise yaramiyor ki
Yani sistem şu;
Arkadasin sikayeti saglik bakanligina , ordan ilgili hastaneye gider o kadar,bir yaptirim bir sorusturma vs yokk.
Kesinlikle öyle ama anlasınlar bu insanlar da aptal değil sonuna kadar uğraşcam onlarlaBunlar mesleğinin çürük elmaları hanımefendi.. Özelde çalışsalar bak nasıl efendi olurlardı görün.
Bu devlet hastanesinde acil nöbetine kalan doktorlara ne yedirip içiriyorlarsa çoğu böyle. İlgi yok teşhis yok. Ama aşağılama azarlama gırla! Allah merhamet versin. Biri onun çocuğuna yapsın bakalım ne oluyor yazık insanlıklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?