100akil 1 akildan ustundur lutfen yorum yapiniz

Sonrasjnda regl olduysan zaten dusuk bir ihtimal birde suansonucyaniltici olur

Sonrasjnda regl olduysan zaten dusuk bir ihtimal birde suansonucyaniltici olur
Neden yanıltıcı olabilirki ? 14 ocakta oldu 18 ocakta regl oldum 7 gün sonra erken 10 gün sonra normal gebelik testi yaptım negatif .fakat emin olmak istediğim için kan yaptırmak istiyorum ayrıca kan reglimden 6 gün önce yaptıracam ve 7 gün öncede yani kandan önce de erken test yapicam ikisi de negatif çıkarsa hala ihtimal kalır mi

Canim benim zaten gebe degilsin senin aklındaki soru işaretine istinaden ihtimalleri yaziyorum. İliskinin uzerinden kaç gün geçti onu söyle cnm.
14 ocakta ilişki idi sadece zevk suyundan şüphe edeiyorum vajinaya boşalma falan olmadı o kadar pismanimki anlatamam 18 ocakta regl oldum 7 gün normal vaktinde sürdü reglim.fakat şüphe beni öldürdü gerçekten keşke hicbir şey yapmasaydım ki kendimden asla beklemezdim .her neyse kan testi yaptırmaya da şüpheliyim. Fakat reglimden 10 gün sonra normal 7 gün sonra da erken gebelik yaptım negatif çıktı . Kanıda 6 gün önce reglimden yaptırayım da şüphe kalmasın diyorum . Bir de doktora ne didem ben yani utanıyorum

Hamile olmadigina eminim. Dollenme olsaydi adet olmazdin olsan bile bi iki damla olurdu normal kanama olmaz. Doktorada gebelik şüphe var test yaptirmk istiyrm diyeceksin fakat soracak sana son adetini

Direk aile hekimliğine bildiriyorlar. Orda da senin ya da annenin kimin numarası varsa arayıp test yaptırmışsınız gebelik var mı diyorlar

Bence sen hamile falan degilsin canim icine bosaldi mi o onemli
Hayır boşalma olmadı sadece zevk suyundan şüphem 14 ocakta oldu.18 inde normal tarihimde 7 gün reglimi oldum .bitince 7 gün sonra erken 10 gün sonra normal testi yaptım negatif çıktı.fakat şüphe gitmiyor . O kadar pismanimki anlatamam .kan testi yaptırayım dedim ama aile hekimi arar diyor herkes orta da kaldım resmen

Yaa o zaman korkma bise olmaz adet olmussun ye i adeti i bekle stres yapma gecikir adetin

Eğer reşitseniz devlete gitseniz de kimsenin haberi olmaz, veya hiç bir açıklama yapmadan özel bir laboratuvara veya tıp merkezine gidip direkt kandan gebelik testi yaptırmak istiyorum diyin içiniz rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…