- 16 Ocak 2020
- 70
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi Moonlight 273839
-
Günün geçsin derken ?adetini olduktan sonra mı yoksa adet gecikirse mı?Gitme hastaneye . Zaten büyük ihtimalle adet olacaksın. Günün bi geçsin ondan sonra git . Zaten daha gününe var . Az daha sabır
Adetiniz geciktikten sonra .Günün geçsin derken ?adetini olduktan sonra mı yoksa adet gecikirse mı?
Sonrasjnda regl olduysan zaten dusuk bir ihtimal birde suansonucyaniltici olurBüyük ihtimalle negatif cikicak zaten kan testi o yüzden haber vermezler bence ama reglime 6 gün kala kan testi yaptırsam yanlış mı olur zaman bakımından?bir de doktora ilişkiden sonra regl oldum fakat şüphe ettim şimdi reglime 6 gün var desem olur mu yoksa güler mi
Neden yanıltıcı olabilirki ? 14 ocakta oldu 18 ocakta regl oldum 7 gün sonra erken 10 gün sonra normal gebelik testi yaptım negatif .fakat emin olmak istediğim için kan yaptırmak istiyorum ayrıca kan reglimden 6 gün önce yaptıracam ve 7 gün öncede yani kandan önce de erken test yapicam ikisi de negatif çıkarsa hala ihtimal kalır miSonrasjnda regl olduysan zaten dusuk bir ihtimal birde suansonucyaniltici olur
Çıkar ama geç döllenme durumlarında bi ihtimal çıkmayabilirErken baktırmam lazım çünkü gebelik düşünmüyorum ve korkuyorum adete 6 gün önce baktirsam çıkar mı
Canim benim zaten gebe degilsin senin aklındaki soru işaretine istinaden ihtimalleri yaziyorum. İliskinin uzerinden kaç gün geçti onu söyle cnm.Adet olursam 2. Defa olucak gebe olma ihtimalim de kalmaz o zaman değil mi
14 ocakta ilişki idi sadece zevk suyundan şüphe edeiyorum vajinaya boşalma falan olmadı o kadar pismanimki anlatamam 18 ocakta regl oldum 7 gün normal vaktinde sürdü reglim.fakat şüphe beni öldürdü gerçekten keşke hicbir şey yapmasaydım ki kendimden asla beklemezdim .her neyse kan testi yaptırmaya da şüpheliyim. Fakat reglimden 10 gün sonra normal 7 gün sonra da erken gebelik yaptım negatif çıktı . Kanıda 6 gün önce reglimden yaptırayım da şüphe kalmasın diyorum . Bir de doktora ne didem ben yani utanıyorumCanim benim zaten gebe degilsin senin aklındaki soru işaretine istinaden ihtimalleri yaziyorum. İliskinin uzerinden kaç gün geçti onu söyle cnm.
Hamile olmadigina eminim. Dollenme olsaydi adet olmazdin olsan bile bi iki damla olurdu normal kanama olmaz. Doktorada gebelik şüphe var test yaptirmk istiyrm diyeceksin fakat soracak sana son adetini14 ocakta ilişki idi sadece zevk suyundan şüphe edeiyorum vajinaya boşalma falan olmadı o kadar pismanimki anlatamam 18 ocakta regl oldum 7 gün normal vaktinde sürdü reglim.fakat şüphe beni öldürdü gerçekten keşke hicbir şey yapmasaydım ki kendimden asla beklemezdim .her neyse kan testi yaptırmaya da şüpheliyim. Fakat reglimden 10 gün sonra normal 7 gün sonra da erken gebelik yaptım negatif çıktı . Kanıda 6 gün önce reglimden yaptırayım da şüphe kalmasın diyorum . Bir de doktora ne didem ben yani utanıyorum
BetaBende düşünmüyorum gebe olduğunu ama şüphe beni öldürüyor ya varsa diyorum .peki şunu mu diyicem şimdi? Doktor gebelik testi yaptırmak istiyorum reglime 6 gün var ve bekarim gizli kalmasını istiyorum
Direk aile hekimliğine bildiriyorlar. Orda da senin ya da annenin kimin numarası varsa arayıp test yaptırmışsınız gebelik var mı diyorlarArkadaşlar öncelikle lütfen önyargı ile yaklaşmayınız 18 yaşında kadın doğuma gebelik testi için gitmek istiyorum evde yaptıklarım negatif ama acaba zamanını doğru yapıyor müyüm diye düşünüyorum ya da biraz vajinal akıntı bir az da karnında şişme var 4.Hafta olucak gitsem doktora ne didem diye düşünüyorum zaten çok pişmanım doktora gidip tehlike daha 6 gün var gebelik testi istiyorum dicem direk olarak ya da nasıl demeliyim gitmelimiyim nolur yardımcı olur musunuz
Cidden mi ?peki aile hekimine gidip konuşsam?gebelik negatif çıkarsa onlarda gözükmez mı peki?Direk aile hekimliğine bildiriyorlar. Orda da senin ya da annenin kimin numarası varsa arayıp test yaptırmışsınız gebelik var mı diyorlar
Ya birisi demişki aile hekimi arayıp soruyormuş test yaptirmissiniz gebelik var mı diye ? Bu doğru mu sizceHamile olmadigina eminim. Dollenme olsaydi adet olmazdin olsan bile bi iki damla olurdu normal kanama olmaz. Doktorada gebelik şüphe var test yaptirmk istiyrm diyeceksin fakat soracak sana son adetini
Özel hastane aile hekimine haber verir mı?Ya ozel vir hastaneye git ve beta hcg istiyorum de yaptir cik
Beta
Senin saglik sistemine duser evet gorunur yaniÖzel hastane aile hekimine haber verir mı?
Yani aile hekimi arayabilir ?peki ben bunu gizli nasıl yapicam ya aile hekimi ile mı konusmaliyimSenin saglik sistemine duser evet gorunur yani
Bence sen hamile falan degilsin canim icine bosaldi mi o onemliYani aile hekimi arayabilir ?peki ben bunu gizli nasıl yapicam ya aile hekimi ile mı konusmaliyim
Hayır boşalma olmadı sadece zevk suyundan şüphem 14 ocakta oldu.18 inde normal tarihimde 7 gün reglimi oldum .bitince 7 gün sonra erken 10 gün sonra normal testi yaptım negatif çıktı.fakat şüphe gitmiyor . O kadar pismanimki anlatamamBence sen hamile falan degilsin canim icine bosaldi mi o onemli
Yaa o zaman korkma bise olmaz adet olmussun ye i adeti i bekle stres yapma gecikir adetinHayır boşalma olmadı sadece zevk suyundan şüphem 14 ocakta oldu.18 inde normal tarihimde 7 gün reglimi oldum .bitince 7 gün sonra erken 10 gün sonra normal testi yaptım negatif çıktı.fakat şüphe gitmiyor . O kadar pismanimki anlatamam.kan testi yaptırayım dedim ama aile hekimi arar diyor herkes orta da kaldım resmen
Peki 2. Adetimi de olsam gebelik ihtimali kalmaz değil miYaa o zaman korkma bise olmaz adet olmussun ye i adeti i bekle stres yapma gecikir adetin
Eğer reşitseniz devlete gitseniz de kimsenin haberi olmaz, veya hiç bir açıklama yapmadan özel bir laboratuvara veya tıp merkezine gidip direkt kandan gebelik testi yaptırmak istiyorum diyin içiniz rahat etsin.Arkadaşlar öncelikle lütfen önyargı ile yaklaşmayınız 18 yaşında kadın doğuma gebelik testi için gitmek istiyorum evde yaptıklarım negatif ama acaba zamanını doğru yapıyor müyüm diye düşünüyorum ya da biraz vajinal akıntı bir az da karnında şişme var 4.Hafta olucak gitsem doktora ne didem diye düşünüyorum zaten çok pişmanım doktora gidip tehlike daha 6 gün var gebelik testi istiyorum dicem direk olarak ya da nasıl demeliyim gitmelimiyim nolur yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?