- Konu Sahibi Moonlight 273839
-
KalmazPeki 2. Adetimi de olsam gebelik ihtimali kalmaz değil mi
18 yaşındayım devlete gidip doktora demem mı gerekir gizliliği?aile hekimi aileme bildirirse bittim benEğer reşitseniz devlete gitseniz de kimsenin haberi olmaz, veya hiç bir açıklama yapmadan özel bir laboratuvara veya tıp merkezine gidip direkt kandan gebelik testi yaptırmak istiyorum diyin içiniz rahat etsin.
Eğer 18'i doldurduysan birşey olmaz haber falan vermezler. Özelde de sanmıyorum haber vereceklerini falan.18 yaşındayım devlete gidip doktora demem mı gerekir gizliliği?aile hekimi aileme bildirirse bittim benözele gidip kan yaptıracam bile aileye haber verilir deniliyor lütfen bi akıl verin
Yaş alma hesabını bilmiyorum ama 27.07.2001 doğumluyum yani 18 i doldurdum heraldeEğer 18'i doldurduysan birşey olmaz haber falan vermezler. Özelde de sanmıyorum haber vereceklerini falan.
Evet doldurmuşsun 18'i o yüzden kimse kimseye haber falan vermez korkmaYaş alma hesabını bilmiyorum ama 27.07.2001 doğumluyum yani 18 i doldurdum heralde
Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için. SON bir kaç sorum daha var size rica etsem onlara da cevap verir misiniz?Evet doldurmuşsun 18'i o yüzden kimse kimseye haber falan vermez korkma
Ya birisi demişki aile hekimi arayıp soruyormuş test yaptirmissiniz gebelik var mı diye ? Bu doğru mu sizce
Eğer 18'i doldurduysan birşey olmaz haber falan vermezler. Özelde de sanmıyorum haber vereceklerini falan.
Bence şüphen varsa bile gününü bekle, belki adet olacaksın ve bu stresi yaşadığına değmeyecek. Doktora söyleme kısmını da şöyle yap, özel bir laboratuvara veya tıp merkezine git, hasta kayıt yerleri var ya oradakilere direkt kandan gebelik testi yaptıracağım de. Onlar kayıt açıyor kan veriyorsun doktorla falan görüşmene gerek kalmıyor. Bu tarz bir yerde yaptırdığın test e-nabızda falan da çıkmıyor sgk kullanmadığın için. Aile hekimine gitmene hiç gerek yok zaten yaşını doldurmuşsun kimseye haber vermezler. Ama başta dediğim gibi gününü bekle şimdiden bu stresi yaşama çünkü %99 hamile değilsin.Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için. SON bir kaç sorum daha var size rica etsem onlara da cevap verir misiniz?
1.Reglden 6 gün önce kan testi için yeterlimi
2.Doktora durumu nasıl anlatmalıyım ne demeliyim şimdiden utanıyorum
3.sizce özele mı yoksa devlete mı gitmeliyim
4. Özele bile gitsem oradan çıkınca aile hekimine gidip durumu söylesem mı eğer test negatif çıkarsa bilgi verilmemesi icin
Ben de ilk özel hastanede yaptırdım ama kimse aramadı. Gidilen yerin prosedürleri farklı olabiliyor demek ki.Ben beta mi özel hastanede yaptırdım . Aile hekimine haber vermişler 2 gün sonra
Ne zaman arıyacakları belli olmaz canım. Ben hastane de kan vermiştim aradılar gebe misiniz sistem de test yaptırdığınız gözüküyor demiştiCidden mi ?peki aile hekimine gidip konuşsam?gebelik negatif çıkarsa onlarda gözükmez mı peki?
Eğer günümü beklersem 2. Adet oluşum olucak ilişkiden sonra ihtimal kalmaz değil mi o zaman gebelikten ?Bence şüphen varsa bile gününü bekle, belki adet olacaksın ve bu stresi yaşadığına değmeyecek. Doktora söyleme kısmını da şöyle yap, özel bir laboratuvara veya tıp merkezine git, hasta kayıt yerleri var ya oradakilere direkt kandan gebelik testi yaptıracağım de. Onlar kayıt açıyor kan veriyorsun doktorla falan görüşmene gerek kalmıyor. Bu tarz bir yerde yaptırdığın test e-nabızda falan da çıkmıyor sgk kullanmadığın için. Aile hekimine gitmene hiç gerek yok zaten yaşını doldurmuşsun kimseye haber vermezler. Ama başta dediğim gibi gününü bekle şimdiden bu stresi yaşama çünkü %99 hamile değilsin.
Hmm .peki önce aile hekimine gitsem kanda gebelik testi yaptıracam kimseye bilgi verilmesini istemiyorum diyeNe zaman arıyacakları belli olmaz canım. Ben hastane de kan vermiştim aradılar gebe misiniz sistem de test yaptırdığınız gözüküyor demişti
Sonuç negatif çıksa bile haber verilir miBen beta mi özel hastanede yaptırdım . Aile hekimine haber vermişler 2 gün sonra
Canım sen bu ilişkiden sonra normal adetini oldun doğru muSonuç negatif çıksa bile haber verilir mi
Öyle diyeceksen direk orda kan ver canım ama sisteme işler yarın bir gün evlendiğinde tesadüf eşin görürse sıkıntı olurHmm .peki önce aile hekimine gitsem kanda gebelik testi yaptıracam kimseye bilgi verilmesini istemiyorum diye
Evet oldum 7 gün ama şüphe var işte internetten okumuştum 6 ay regl olan bile varmış hamile olupta kendimi masum sanırdım o kadar pismanimkiCanım sen bu ilişkiden sonra normal adetini oldun doğru mu
Orada da yaptırabilir miyimki kanda gebelik testini? Yani oraya desem haber vermeyin kimseye diye sonra özele gitsem olmazmikiÖyle diyeceksen direk orda kan ver canım ama sisteme işler yarın bir gün evlendiğinde tesadüf eşin görürse sıkıntı olur
Merak etme üstüne adet görmüşsün bir kez hamile değilsindir zaten.Eğer günümü beklersem 2. Adet oluşum olucak ilişkiden sonra ihtimal kalmaz değil mi o zaman gebelikten ?
Aile hekimine gitsem orada yaptıracam kanda gebeliği hem haber de vermezler bu şekilde olur mu peki sizce şüphe var işte beni öldürüyor buMerak etme üstüne adet görmüşsün bir kez hamile değilsindir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?