100akil 1 akildan ustundur lutfen yorum yapiniz

Eğer reşitseniz devlete gitseniz de kimsenin haberi olmaz, veya hiç bir açıklama yapmadan özel bir laboratuvara veya tıp merkezine gidip direkt kandan gebelik testi yaptırmak istiyorum diyin içiniz rahat etsin.
18 yaşındayım devlete gidip doktora demem mı gerekir gizliliği?aile hekimi aileme bildirirse bittim ben özele gidip kan yaptıracam bile aileye haber verilir deniliyor lütfen bi akıl verin

18 yaşındayım devlete gidip doktora demem mı gerekir gizliliği?aile hekimi aileme bildirirse bittim ben özele gidip kan yaptıracam bile aileye haber verilir deniliyor lütfen bi akıl verin
Eğer 18'i doldurduysan birşey olmaz haber falan vermezler. Özelde de sanmıyorum haber vereceklerini falan.

Evet doldurmuşsun 18'i o yüzden kimse kimseye haber falan vermez korkma
Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için. SON bir kaç sorum daha var size rica etsem onlara da cevap verir misiniz?
1.Reglden 6 gün önce kan testi için yeterlimi
2.Doktora durumu nasıl anlatmalıyım ne demeliyim şimdiden utanıyorum
3.sizce özele mı yoksa devlete mı gitmeliyim
4. Özele bile gitsem oradan çıkınca aile hekimine gidip durumu söylesem mı eğer test negatif çıkarsa bilgi verilmemesi icin

Bence şüphen varsa bile gününü bekle, belki adet olacaksın ve bu stresi yaşadığına değmeyecek. Doktora söyleme kısmını da şöyle yap, özel bir laboratuvara veya tıp merkezine git, hasta kayıt yerleri var ya oradakilere direkt kandan gebelik testi yaptıracağım de. Onlar kayıt açıyor kan veriyorsun doktorla falan görüşmene gerek kalmıyor. Bu tarz bir yerde yaptırdığın test e-nabızda falan da çıkmıyor sgk kullanmadığın için. Aile hekimine gitmene hiç gerek yok zaten yaşını doldurmuşsun kimseye haber vermezler. Ama başta dediğim gibi gününü bekle şimdiden bu stresi yaşama çünkü %99 hamile değilsin.

Eğer günümü beklersem 2. Adet oluşum olucak ilişkiden sonra ihtimal kalmaz değil mi o zaman gebelikten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…