100akil 1 akildan ustundur lutfen yorum yapiniz

O zaman hastanelere gitmeyip adetimi bekliyim peki olursam 2. Adetim olucak hamileik kalmaz değil mi ? Bir de ya adetim 1 2 gün gecikirse ama olursam bu ne demek olur

Inanın kesin psikolojiktir .Ama şüphe var içimde ya varsa diye ve bu beni öldürüyor . 2 adetimi olursam gebelik ihtimali kalır mı? Ve sizce adetim 2 3gün geçils ama adet olsam bir sikinti olmaz degil mj
Olmaz önemli olam adet olman zaten adet olursan hamile deglsn 2,3 gün gec olursanda stres ysptıgın için uzayabilir günü

Evet çocuğum çok haklısın ama şüphe yaptım işte 2. Regljmide olursam hamilelik olmaz değil mi? Bir de eğer adetim 3 gün falan geç olup sonrasında olursam ama bir sıkıntı olmaz dimi
Cinsel iliski adet oncesi yasanmis zaten adet olmussun. Su an kesinlikle hamile degilsin. Neyin kafasi bu anlamiyorum ki. Degilsin diyoruz inanmiyorsun. Niye soruyorsun o zaman?

O zaman hastanelere gitmeyip adetimi bekliyim peki olursam 2. Adetim olucak hamileik kalmaz değil mi ? Bir de ya adetim 1 2 gün gecikirse ama olursam bu ne demek olur
Stresten adetini geciktirdin demek. Adet olmussun gebelik testleri yapmissin ikinci adetin gelmis kapiya dayanmış ne gebeliği yahu. Bukadar kolay olsa yillardir uğraşıyor olmazdik at kafamdan artik

Stresten adetini geciktirdin demek. Adet olmussun gebelik testleri yapmissin ikinci adetin gelmis kapiya dayanmış ne gebeliği yahu. Bukadar kolay olsa yillardir uğraşıyor olmazdik at kafamdan artik
Teşekkürler yorumlariniz için. Yaptım bir hata bir daha asla . Herkes için hem özür dilerim hem teşekkür ederim

Inanın kesin psikolojiktir .Ama şüphe var içimde ya varsa diye ve bu beni öldürüyor . 2 adetimi olursam gebelik ihtimali kalır mı? Ve sizce adetim 2 3gün geçils ama adet olsam bir sikinti olmaz degil mj
Adet olmasina ragmen hamile oldugunu ogrenenler var burda o yuzden kesin bisey diyemem en iyisi kan testi ver zevk suyuyla hamile kalan arkadasimda vardi

Bir de sizce erken ve normal gebelik testlerini
Adet olmasina ragmen hamile oldugunu ogrenenler var burda o yuzden kesin bisey diyemem en iyisi kan testi ver zevk suyuyla hamile kalan arkadasimda vardi
Kan testi versem aile hekimi arar diyor ama herkes ne yapacagimi şaşırdım artık önce aile hekimine gidip söyleyip kimseye haber vermeyin diye sonra da Özele gidip kan yaptıracam olur mu sizce

Aramaz olmadi ozelde verirsin ya da acilde karnim agriyor diye gider verirsin ben oyle yapmistim arayan kimsede olmadi

Kan testi özelde de devlette de verdiğinde eğer gebelik çıkarsa senin numaran sağlık ocağınde tanmlıysa seni ararlar canım.. Ben özele gittikten sonraki gün sağlık ocağı tarafından arandım gelin takibe alınacaksınız diye.. Ama hamilelit yoksa aranmaz bilgi verilmez.. Sen 18 yaşını doldurduysan sağlık ocağında kendi bilgilerini güncelleyp doktorunu değiştirebilirsin.. O zaman direk senin nonu ararlar..bunu e nabız üzerinden de yapabilirsin.. Ama hamile değilsin inanki hamilelik böyle birşey değil.. Hem zeck suyundah olacak kadar Kolay değil hemde bu kadar sürede çıkardı mutlaka.. Evlilikten önce genel kontrol için doktora gitmiştim kist falan var mı diye gebaliğe engel durumum olur mu diye doktor ultrasonla muayene etmişti.. Eğer çok merak ediyorsan bu şekilde gidip ultrasonla bile baktırabilirsin

Özele de devlete de gitme adetten bir gün once veya adet günü gebelik testiyle bak su ucuz olanlardan
Diğer. Türlü basın yanar. Ailen e nabızdan kontrol ediyor olabilir bilgilerini
Yaptırdıgın tüm testler e nabızda cıkıyor

Ultrasonla kaçıncı haftada belli olurki?
Bir de eğer negatif çıkarsa aile hekimi yine de arar mi

Yok ailem bakmıyor öyle ama eğer ararlarsa sıkıntı zaten 2. Reglim olucak bu bundan önce regl olduktan sonra test yaptim ve negatifti ama suphe var iste

Yumurtlama donemi bile degilken birlikte oluyor ustune adet gunu geldiginde adet oluyor ve hala hamile olma ihtimali var oyle mi tebrik ediyorum sizi de bu ne hayal dunyasi.

Hamile degilsin oyle kolay degil hamile kalmak
Ha diyelim ki var reglden sonra ztn bakmıssın cıkmamıs şimdide adet günü baksan ve cıkmadıysa kesinlikle yok demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…