- 6 Şubat 2020
- 100
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi Moonlight 273839
-
Canım ben 6 aydır aynı stresi yaşıyorum bak 6. Adetim 10 gün gecikti. Defalarca kan testi yaptırdım negatif kaç kez usg ile de kontrol edildi.Aile hekimine gitsem orada yaptıracam kanda gebeliği hem haber de vermezler bu şekilde olur mu peki sizce şüphe var işte beni öldürüyor bu(
Nasıl yani 6 aydır anlayamadım .bende ki şüphe geçmiyor ya 1 ay olucak ve eğer gebe isem ailem öldürür beni bir an önce öğrenmem gerek ama nerde kan tahlili yaptirsam aile hakimimden aileye bildirilir deniliyor bu hafta kan testi yaptırmak gerek eğer yaptirmassam haftaya 2. Adetim olabilir ve kan testi internette Reglden 5 6 gün önce yapılmalı yazıyor .düşünün yani 2. Reglimi olucam Ama şüphe şüphe beni öldürüyor sizce ne yapmalıyım devlete mı özele mı gitmeliyim . Acaba önce aile hekimine gitsem gebelik testi yaptıracam küsmeye haber verilmesin desem sonra özele gitsem olur muCanım ben 6 aydır aynı stresi yaşıyorum bak 6. Adetim 10 gün gecikti. Defalarca kan testi yaptırdım negatif kaç kez usg ile de kontrol edildi.
Bende 6 ay önce böyle bir şey yaşadım kuzum ondan bahsediyorum, 6. Adetim 10 gün gecikmiş durumda. Ben sanmıyorum senin gebe olduğunu ben 7 kez kan testi yaptırdım özel hastanede hala acaba hamile miyim diyorum, çünkü benim ailemde beni mahveder. Ama bunu düşündükçe karnımda hareket rahatsızlık hissediyorum. Ben 6 kez de ultrason işe kontrole gittim 7 kez kan testi hepsi negatif çıktı bir yerden aramadılar test yaptırmışsınız diyeNasıl yani 6 aydır anlayamadım .bende ki şüphe geçmiyor ya 1 ay olucak ve eğer gebe isem ailem öldürür beni bir an önce öğrenmem gerek ama nerde kan tahlili yaptirsam aile hakimimden aileye bildirilir deniliyor bu hafta kan testi yaptırmak gerek eğer yaptirmassam haftaya 2. Adetim olabilir ve kan testi internette Reglden 5 6 gün önce yapılmalı yazıyor .düşünün yani 2. Reglimi olucam Ama şüphe şüphe beni öldürüyor sizce ne yapmalıyım devlete mı özele mı gitmeliyim . Acaba önce aile hekimine gitsem gebelik testi yaptıracam küsmeye haber verilmesin desem sonra özele gitsem olur mu
Hmm o kadar pismanimki keşke ölseydim de böyle bir şeye girmeseydim ben yapamam inanamıyorum kendime :*( peki özele gitsem sizce aile hekimine haber verilir mii ya da ozele soylesem kimseye haber verilmesin diye ya da aile hekimine gitsem mi özel kandan sonra ya da önce mı gitsem vallahi kafayı yicemBende 6 ay önce böyle bir şey yaşadım kuzum ondan bahsediyorum, 6. Adetim 10 gün gecikmiş durumda. Ben sanmıyorum senin gebe olduğunu ben 7 kez kan testi yaptırdım özel hastanede hala acaba hamile miyim diyorum, çünkü benim ailemde beni mahveder. Ama bunu düşündükçe karnımda hareket rahatsızlık hissediyorum. Ben 6 kez de ultrason işe kontrole gittim 7 kez kan testi hepsi negatif çıktı bir yerden aramadılar test yaptırmışsınız diye
Benim negatif çıktı, kimse aramadı beni söylenmez herhaldeHmm o kadar pismanimki keşke ölseydim de böyle bir şeye girmeseydim ben yapamam inanamıyorum kendime :*( peki özele gitsem sizce aile hekimine haber verilir mii ya da ozele soylesem kimseye haber verilmesin diye ya da aile hekimine gitsem mi özel kandan sonra ya da önce mı gitsem vallahi kafayı yicem
Bence de negatif çıkarsa aranmaz bana da öyle geliyorb.peki son bir şey daha sorucam önce aile hekimine gitsem test yaptıracam aranmasını istemiyorum desem sonra test yaptıracam olur mu sizceBenim negatif çıktı, kimse aramadı beni söylenmez herhalde
Bence gitmenize gerek yok aile hekimineBence de negatif çıkarsa aranmaz bana da öyle geliyorb.peki son bir şey daha sorucam önce aile hekimine gitsem test yaptıracam aranmasını istemiyorum desem sonra test yaptıracam olur mu sizce
Şimdi siz benim yerimde olsaydınız ne yapardiniz ?yani hangi doktors neye giderdiniz kime ne derdiniz yardjm olur musunBence gitmenize gerek yok aile hekimine
Bence özel bir hastanede yaptır sonuçta yazıyor zaten negatif pozitif kimseye sormana gerek yokŞimdi siz benim yerimde olsaydınız ne yapardiniz ?yani hangi doktors neye giderdiniz kime ne derdiniz yardjm olur musun
Aile hekimi değilde hemşireler arar. Ayrica eltim ozel hastaneye gidiyordu sağlık ocağını arayıp söyledi hastane. Ben üni hastanesine gidiyorsun sağlık ocağını arayan olmadı. Bunun net bi cevabi yok bence hastane politikasiYa birisi demişki aile hekimi arayıp soruyormuş test yaptirmissiniz gebelik var mı diye ? Bu doğru mu sizce
Tamam canım şöyle karar verdim sizce doğru mu?Aile hekimi değilde hemşireler arar. Ayrica eltim ozel hastaneye gidiyordu sağlık ocağını arayıp söyledi hastane. Ben üni hastanesine gidiyorsun sağlık ocağını arayan olmadı. Bunun net bi cevabi yok bence hastane politikasi
Parayla yapılan labaratuarlar var boşverin özeli siz biyokımya laboratuvar bölümleri var şube özel parasıyla orda yaptrın gebelik testi e nabiz da kaytlıdır onun için silinmez özelde olsaTamam canım şöyle karar verdim sizce doğru mu?
Yarın özel hastaneyi arayıp soracağım haber veriliyor mu diye eğer veriliyorsa önce aile hekimine gidicem haber verilmesin aileye diye sonra özele gidicem
Valla sakin falan olamıyorum ya boşuna kuruntu yapıyorum biliyorum ama net bir cevap istiyorum kendime o yüzden tutturduk kan da kan diye. 14 ocakta oldu ilişki ama sadece zevk suyu deydi diye şüphem öyle boşalma falan olmadı.18 ocakta regl oldum normal tarihinde 7 gün sürdü. Erken ve normal test yaptım negatif . Ama şüphe var biraz sis gibi karnım ve hareketlilik var ve aklım sürekli karnimda . Ozele gidip kan yaptirayim diyorum eger gizligigi iyiseHem bi sakin ol psikolojik de olabilir her psikolojik kadın yaşar bunu 4. Haftada cok nadir belirtiler olur zevk suyunda hamile kalma ihtimalinz çok düşüktür bir regl tarihnz geçsin oraya buraya boşu boşuna para vermeyin derim reng dğzenli ise en az 1 gün geçsin snra idrar testinde varsa ckar zaten bozuk olma ihimali düşük ilerde skntı yaşarsnz diyimde
Gizli degl ailene haber vermezler ilerde cıkar sistemden diyim de hasta olcaksanz karnınız öyle olması normal şiş gibi olur guruldad sürekli bu arada 18 yaşındaymışsın oy kuzum sen bu derdi cekerken o cocuk da keyfine bakıyor senden ricam eğer ki böyle şeylerden uzak dur bugun olmadysan yarın bigün kalrsınValla sakin falan olamıyorum ya boşuna kuruntu yapıyorum biliyorum ama net bir cevap istiyorum kendime o yüzden tutturduk kan da kan diye. 14 ocakta oldu ilişki ama sadece zevk suyu deydi diye şüphem öyle boşalma falan olmadı.18 ocakta regl oldum normal tarihinde 7 gün sürdü. Erken ve normal test yaptım negatif . Ama şüphe var biraz sis gibi karnım ve hareketlilik var ve aklım sürekli karnimda . Ozele gidip kan yaptirayim diyorum eger gizligigi iyise
Hamile olmaniz cok zor regl olmussunuz zaten. Wth?Öncelikle teşekkürler yargılamadan yazdığınız için durumu şöyle anlatayım size
14 ocakta olan ilişkiden zevk suyundan şüpheliyim 18 ocakta regl oldum 24 unde bitti ama arada mide bulantısı ve aktin şişince bi garip oldum zaten çok pişmanım hayatında yapmam dediğim bir şey geldi başınd neyse ben regnum bitince 7 gün sonra erken gebelik 10 gün sonra da normal gebelik testi yaptim ve negatif.bu hafta yani salı günü erken genlik yaparsam reglume 7 gün var çarşamba da kan testi yaptırayım diye düşündüm sizce gerek var mı kana ,doktora ne dicem ben
Iste cok zor denemsini istemiyorum yani ihtimal kalmamaliHamile olmaniz cok zor regl olmussunuz zaten. Wth?
Hic sormayin kendisi de ilgili zaten benimle . Ama hayatimda yapmam dedigim sey nasil yaptım aklım almıyor gerçekten bir anda oldu her şey bir daha tövbe ettim asla . Ama o pişmanlık gitmiyorGizli degl ailene haber vermezler ilerde cıkar sistemden diyim de hasta olcaksanz karnınız öyle olması normal şiş gibi olur guruldad sürekli bu arada 18 yaşındaymışsın oy kuzum sen bu derdi cekerken o cocuk da keyfine bakıyor senden ricam eğer ki böyle şeylerden uzak dur bugun olmadysan yarın bigün kalrsın
Bence bu riske gerek yok ama sen bilirsin. Adet olmani bekle zaten hamile değilsin niye bu kadar suphe ettin ki. Gebelik pozitifse haber verilir. Sağlık ocagi gebelik takibine baslasin diye Pozitif cikarsa hastane ile konus haber vermeyin diye zaten negatif cikacakTamam canım şöyle karar verdim sizce doğru mu?
Yarın özel hastaneyi arayıp soracağım haber veriliyor mu diye eğer veriliyorsa önce aile hekimine gidicem haber verilmesin aileye diye sonra özele gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?