102 Kilodan 65 Kiloya Uzun Bir Yolculuk

Moral bozma canım ben de geçen sene 116 kilo ile başlamıştım 35 kilo verdim devam ediyorum hala sakın pes etme eminim gidecek kilolar

merhaba,
bende seninle aynı durumdayım. neler yapıyorsun. neler yiyorsun biraz anlatabilirmisin. bende pazartesi diyete başlayıp salı günü bırakanlardanım. belkide bana bir faydan olur.

merhaba,
bende seninle aynı durumdayım. neler yapıyorsun. neler yiyorsun biraz anlatabilirmisin. bende pazartesi diyete başlayıp salı günü bırakanlardanım. belkide bana bir faydan olur.
valla hanımefendi benim kndime bile hayrım yok henüz.
ilk başta çok hızlı verdim ama şu an kilo vermem durdu.
ama low carb diyet yapmıştım

çok aç kaldıran diyetler yapınca başta hızlı verip sonra durma oluyo. Diyetisyene gitmiştim daha önce, en iyisi o hem kilo vermede durma gibi bişey olmuyor hem de her gece aç yatmıyorsun

kızlar bugün tartıldım 96.5 çıktım.
1 ayda kilo almamışım neredeyse sık sık bozdım oysa.
şimdi diyete tekrar başlıyorum.
ilk etap hedefim 90 kiloya düşmek.

bugün tartıda 95.8 çıktım yuppi
lakin bugüm tam diyete uyamadım ya.
artık low carbı daha sıkı hale getirmem lazım

kızlar bugün tartıldım ve tamı tamına 90 kg çıktım
diyetimi sürekli boza boza bu hale geldim.
neyse 80e kadar dewamke
erkek arkadaş peşine düşeceğine diyet yapsaydın yurtta telefonla oynayacağına da günde 1 saat yürüseydin şimdi 75 kiloydun.hep şikayet ediyorsun icraat yok sen de.evli değilsin çocuğun yok ayağına bağ yok tek işin ders çalışmak yahuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…