- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Ben geldim canımakşam yazdıklarını okurum canım şimdi işe geldim
Hahayt güncel kilom 79.8
Ayy hoşgeldin kuzum başla yaaa bak dukanda diyet yapmış olman bile çok önemli bence yarın öbürsü gün deme bugün başla atakta zaten hızlıca vercen seyirde de yavaş yavaş gidiyorYakaladim seni :)) bi ben baslayamadim su dukana ya
Oo çok güzel canımBen tartıldım canm -300:)
Valla canım tek yol dukan bence ilk yaptigimda çok daha hızlı gitmişti çünkü daha fazlaydı ya kilom ondan sanırımTebrikler valla, bu azmin yarisi bende olsa keske :)
direk geç dukana neden kendine eziyet ediyosun ki 2 kasik pilav 5 kasik çorba ayyy çok daha zor bence bugün söylemesi ayıp 500 gr köfte yedim:)74'e dusunce bende baslicam dukana, 69.9u daha hizli gorebilmek icin :) yarin sabah tartilmayi unutmam umarim, en son 76.4tum. Ama normal diyet sonrasi atak yapilinca, diyet yapmiyorken yapilan atak kadar kilo kaybi olmaz muhtemelen
Bugün saf günündü dimi canım menü gayet iyi ama sen hiç yoğurt yemiyosun galibaSabah8:00
2 dilim pita ekmeğinden tost
Öğlen 13:00
1,5 kaşık kıyma kavurması çok az peynir ve dukan krep
Akşam 20:00
6 adet köfte pita ekmeği
Hibiskus içtim mistik çay içtim 2,5-3 litre arasıda su içerim bugün yeşil çay içeceğim 30 dk yürüyüş 1 mil leslie 15 dk spor
Yiyorum canımda yoğurt bitmiş fırsat bulamadım almayaOo çok güzel canım
Valla canım tek yol dukan bence ilk yaptigimda çok daha hızlı gitmişti çünkü daha fazlaydı ya kilom ondan sanırım
direk geç dukana neden kendine eziyet ediyosun ki 2 kasik pilav 5 kasik çorba ayyy çok daha zor bence bugün söylemesi ayıp 500 gr köfte yedim:)
Bugün saf günündü dimi canım menü gayet iyi ama sen hiç yoğurt yemiyosun galiba
Oh mis gibiSabah
1 yumurta
Peynir
domates
salatalık
Öğle
Patlıcan yemeği
Krep
yoğurt
Akşam
Bolca kofte:)
3 bardak ayran
Dukan puding
Hımm anladım canım benim yoğurt kurtaricimda ondan sordum:)Yiyorum canımda yoğurt bitmiş fırsat bulamadım almayaevet sp günündeyim canım
Hımm anladım canım ben diyet yapmiyorken de bunları yiyodum sadece ek olarak pilav makarna ekmek ve tatli:) en zoru benim için tatliyi bırakmak olduIlk yaptigim zamanlar benim de kurtaricim yogurttu :) dukan yaparken zorlanmiyordum ama sinirli secenek oldugu icin bunalmistim ayni seyleri yemekten.
Ay bnde severek yiyorum herşeyi yoğurtla ama bugün öle oldu kuzumHımm anladım canım benim yoğurt kurtaricimda ondan sordum:)
Canım aslında internette bir sürü farklı tarifler var yaa biz sınırlı kalıyoruzIlk yaptigim zamanlar benim de kurtaricim yogurttu :) dukan yaparken zorlanmiyordum ama sinirli secenek oldugu icin bunalmistim ayni seyleri yemekten.
Hımm anladım canım ben diyet yapmiyorken de bunları yiyodum sadece ek olarak pilav makarna ekmek ve tatli:) en zoru benim için tatliyi bırakmak oldu
Ay bnde severek yiyorum herşeyi yoğurtla ama bugün öle oldu kuzum
Canım aslında internette bir sürü farklı tarifler var yaa biz sınırlı kalıyoruz
Mesela bugün bazlama tarifi vardı ben hamuru karıştırım annem pişirdi krep gibi oldu bide tarçınlı kek tarifi gördüm 7li rakamlara veda edince yapacam havuçlu tarçınlı bi kekEvet aynen var ama ben cok useniyorum hazirlamaya, o yuzden cok yogurt yiyordum :))
Canim ben hem iş çocuk ev çok yoğunum o yüzden kolay tariflere kaçıyorum ama gayet memnunum hiç sıkılmadım zaten normaldede bu tarz yemekler yapiyodumAy bnde severek yiyorum herşeyi yoğurtla ama bugün öle oldu kuzum
Canım aslında internette bir sürü farklı tarifler var yaa biz sınırlı kalıyoruz
Hımm anladım canım boyun kac olmak istediğin kilo 65miBenim icin de gece yemek en buyuk sikinti. 69.9u gormek istiyorum artiko yuzden 3-4 kg kala baslamak istiyorum ki daha kisa surede goreyim 69u :))
Ay canım aynen ben bekar oldugum için işler daha rahat bitiyor kuzum çocuk iş ev insana yorucu gelir hepsi birden bıkmadıysan ne güzel canım inşallah şu kiloları verip rahat ederizCanim ben hem iş çocuk ev çok yoğunum o yüzden kolay tariflere kaçıyorum ama gayet memnunum hiç sıkılmadım zaten normaldede bu tarz yemekler yapiyodum
Hımm anladım canım boyun kac olmak istediğin kilo 65mi
Inşallah canim ya bugün tartilmadim yine kendimi şiş hissediyorum 78 olurum inşallah pazartesiye sen tartildinmiGünaydın
Ay canım aynen ben bekar oldugum için işler daha rahat bitiyor kuzum çocuk iş ev insana yorucu gelir hepsi birden bıkmadıysan ne güzel canım inşallah şu kiloları verip rahat ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?