Canim ya kitabını al yada pdf formatında bulabilirsin internettenbu dukan diyetini tam olarak bilmiyorum ayrıntılı şekilde araştıracağım bir yer var mı
Günaydın canım ben baya arti çıktım ya neden acaba yumruk yapicam 3 gün sp sende durum nasilGünaydın
Ay canım iki gündür artılardaydım 72,6 olmuştum bugün 71,9 düşmüşümGünaydın canım ben baya arti çıktım ya neden acaba yumruk yapicam 3 gün sp sende durum nasil
Icelim valla canım moralim bozulduAy canım iki gündür artılardaydım 72,6 olmuştum bugün 71,9 düşmüşüm
Yaa varya su çok önemli yaaa suyu ve bitki çayını bol iç kuzum :)
Moralini bozma kuzum oluyor böyle arada bak moral bozukluğu insanın diyeti bozmasına neden olur verirsin geri en kosa zamandaIcelim valla canım moralim bozuldu
Yookk bozmam:) yılbaşına kadar devam:)Moralini bozma kuzum oluyor böyle arada bak moral bozukluğu insanın diyeti bozmasına neden olur verirsin geri en kosa zamanda
Aynen kuzum ben istediğim kiloya kadar devam diyorumYookk bozmam:) yılbaşına kadar devam:)
Bende şey diye düşünüyorum canım 57 felan olayım istiyorm o zaman güçlendirmeye geçerim diyorum güçlendirmede de 2-3 kilo gidiyormuş ya :))Ben söyle düşünüyorum yılbaşına kadar 6 li rakamlari görürsem o gün ödül vericem kendime sonra duruma göre ya güçlendirmeye gecicem yada seyire devam edicem:)
Senin çok az kaldı ama 6 ya bence 15 güne 6 yi görürsünAynen kuzum ben istediğim kiloya kadar devam diyorumcanım şu 7lerden bi kurtulsaydım
Inşallah canım yaa en kısa zamanda görürüzSenin çok az kaldı ama 6 ya bence 15 güne 6 yi görürsün
Bizim bünyeler garip valla korkuyorum bej guclendirmeden:)Bende şey diye düşünüyorum canım 57 felan olayım istiyorm o zaman güçlendirmeye geçerim diyorum güçlendirmede de 2-3 kilo gidiyormuş ya :))
Bende korkuyorun ama bu şekildede zor gider be kuzumBizim bünyeler garip valla korkuyorum bej guclendirmeden:)
Canım 72 gözüküyor düne göre 100 gram almışım ama regl yaklaşıyor benim şiş hissediyorum kendimi :)Canım tartıldınmi ben çarşamba 78.8misim bugün 78.7 çıktım neyse ki artilari vermişim senin nasılMavibocuk
Olsun canım birden gider insallahCanım 72 gözüküyor düne göre 100 gram almışım ama regl yaklaşıyor benim şiş hissediyorum kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?