200 gram almışım canım yaa 72,4Inşallah canim ya bugün tartilmadim yine kendimi şiş hissediyorum 78 olurum inşallah pazartesiye sen tartildinmi
Bende dedim ya kendimi şiş hissediyorum bu günlerde yine bişeyler var bizde:))200 gram almışım canım yaa 72,4
Aynen canım yaa regl yaklaşılıyor benm ya 2 haftaya düzelirim anca haBende dedim ya kendimi şiş hissediyorum bu günlerde yine bişeyler var bizde:))
Canim ben hem iş çocuk ev çok yoğunum o yüzden kolay tariflere kaçıyorum ama gayet memnunum hiç sıkılmadım zaten normaldede bu tarz yemekler yapiyodum
Hımm anladım canım boyun kac olmak istediğin kilo 65mi
Inşallah en kısa zamanda olursun canımBoyum 1.65, 55-58 civari olmak istiyorum.
Inşallah en kısa zamanda olursun canım
Benim özleyebileceğim bi halim yok kuzumInsallah ya skinny jeans ve mini elbise giymeyi ozledim
Inşallah canim bana bu rakamlar coj az geliyoda ondan sordum benim boyum 1.73 68 olsam göbek aticam:)Boyum 1.65, 55-58 civari olmak istiyorum.
Çok güzel canım:)Menüm
Sabah
Omlet
Yeşilçay
Öğle
Tavuk haşlama
Krep
Yoğurt
Akşam
8 adet köfte
Yoğurt
:))
Senin menü gayet zengin böyle menü paylaşmak iyi oluyo ne yapsam diye düşünürken mesela yarın bende karnıbahar yemeği yapayim:)Menüm
Sabah 8:20
Havuç yedim geç kalmışım sadece havuç yemek zorunda kaldım
Öğlen 12:30
Morlahanayı yoğurtladım peynir domates salatalık pita ekmeği :)
Akşam 20:00
Karnıbahar yemeği kıymalı salatalık ve yoğurtla yedim
Turşu yapıyorduk bugün annemle yaparkende bi kaç beyaz lahanadan attım ağzıma :)
3litre su hibiskus içtim mistik çay içeceğim
45 dk yürüdüm mekik çekcem birazdan
Aynen canım güzel oluyo ne yapacağımızı buluyoruzSenin menü gayet zengin böyle menü paylaşmak iyi oluyo ne yapsam diye düşünürken mesela yarın bende karnıbahar yemeği yapayim:)
Acıkınca ye kuzum o zaman :) yanına bol yoğurt ve salata yap ooh mis:)Karnibahar yemeği yaptım o bana bakıyo ben ona hiç yiyesim yok:)
16.08.2015 87.0
31.08.2015 83.4
Yuppiiii
Canım internete yaz dukan diyeti diye yorumlar felan oluyor onları oku bide kitabı al bence çok faydası oluyorbu dukan diyetini tam olarak bilmiyorum ayrıntılı şekilde araştıracağım bir yer var mı
Gayet güzel canım :)Bugünkü menüm
Sabah
Salam
Sosis
Sucuk
Domates
Salatalık
Öğle
Menemen
Ayran
Akşam
Karnıbahar yemeği
Salata
Cacık
Spor 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?