- Konu Sahibi SultanErdem
-
çok iyi gidiyorsunuz:) bana da unıversıtedeyken yolda yüzü güzel ama biraz kilolu diye laf atmışlardı onu hatırlattın:) olsun siz bu azimle incecik olursunuz 38 bedeni rahat görürsünüz:)
Öncelikle tebriklerrr bravo!
Benimde son 2 haftadır göğüslerim yumuşacık ya... Halbuki benim goğüs bölgemde ve arkasında hiç yağlanma yok. Beden olarak belim çoğu zayıftan daha ince. Ama basenlerimi düşünemiyorum. Benim yanlarımda çatlaklat var, bugün aynaya baktığımda göbek altındakiler belirginliğini kaybetmişti, ama yanlarım çok fena. Ben kollarımla ilgili eski 80li kilolarımda hiç sorun yaşamadım, inceciktiler. Sonra kilo alıp şu an vediğimde sallanıyorlar ve malesef çatlaklar. Bio yağı ve kakao yağı ile yapılan yağları arada sürüyorum. Kilo'dan iyidir ama çatlaklar kötü görüntu gerçekten.
Sana bi tarfi veriyim selulit ve çatlaklar için. Ben Tr'de olmadığım için güzel yağlar bulamıyorum. Istermisin? Ayrı bir yazı yaparım.
Tonlamak için spora git bence.
cok ıyı gıdıyorsunuz tebrık ederım..ben 3 yılda 111 kg den 73 kg ye dustum..boyumda 1.74 cok guzel oldum hala da devm edıyorum ..ama zayıfladıkca olusan catlaklar ve sarkmalar yuzunden ıstedıklerımı gıyemıyorum.goguslerım ve kollarım cok yumusadı ve catlaklar olustu.kilo vermek guzelde özguvenın felaket artıyor ama eksılerıde oluyor
Ben koşu bandı çook isterim.Ama böyle spor salonlarındaki gibi istiyorum.Kocaman olanlar.Onlarada para vermeye kıyamam valla. Spor salonunda nekadar yürüsende ev gibi olmuyor.Evde insan 5 dakika koşar sonra yürür felan. Utanıyorum orda ya koşamazsam diye
8 dakikalığı aksam yapıcam bende. Benim göbek bölgem kiloma göre çok iyi. Basenlerim feciii!!! Yapalım beraber ya. vericez artık kaçış yok. Geçmiş olsun bu arada canım.
Ya şuan bana bunlar hiçç az gelmiyor, hiç acıkmıyorum bide miğdem almıyor zaten. Inan öyle şişiyorumki yoğurt felan yiyince. Seviniyorum bu duruma! Eskiden ne yermişim benn. Tuh banaa
Arkadaşlar yediklerimin miktarlarını yazmıyorum, yazsam iyi olur. Hemen bugünü değişimler ile tekrarlıyorum.
Sabah:
Bir kase yarım su bardağı kadar süt ile yarım büyük kase kepekli mısır gevreyi
(içinde kuru üzüm var)
Öğle:
Dünden kalan 1 kase yeşil mercimek çorbası
Ara:
4 adet Kuru incir/ 5 adet ceviz/ 2 adet soyulmuş badem
1 fincan Tarçınlı sütlü kahve
Akşam:
4/5 çorba kaşığı Zeytinyağlı barbunya
Miğdenin alabildiğınce yeşil salata(marul, roka, maydonoz)
Spor:
2 saat: Zumba ve yürüyüş[/QUO
bana plan yapalım mı ? calıstıgımı da dusunup bana menu hazırlayalım ısyerıme getırebılecegım sekılde. badem, cevız kolay daha once bırkez denedım getırıyordum buraya. salata mı bıle yapıp dolabımda saklıyordum kıs zamanıydı ama olsun.
Canım işte o ekmeklerde şeker var, bizim kan şekerimizi durmadan çıkarıp sonra indimi hemen yemek istememizi sağlayan. hadı ya ekmek ozaman sıfır olacak. benım en buyuk derdım ne seker ne cıkoloata ne tatlı. hamur ısı cok severım ama yapmıyorum ama ekmek sevıyorum ve bırakamıyorum. Hazır ekmeklerin içine konan kimyasallar zaten seni acıktırıp daha fazla tüketim yapman içinmiş. Çok zayıflayıncada yemicem artık. hımmmm bunu bılmıyordum.
Ben 1 Mayıs'tan beri diyetteyim. 67 gün oldu sanırım. Spor'a ağırlık vermedim 15 kilo verdim. Verseydim iyi olurdu. sen 3 ayda spor cok yapmadan 15 kılo mu verdın yanı ? super ya. pekı daha once alısıkmıydı vucudun dıyete ? sık sık dıyet yapanlar zor verırmıs de kıloyu.
Azmettiren güç değil güçler okadar fazlaki... Bikere sağlıksızsın, intihar etmiş gibi oluyorsun. 23 yaşındayım giyinmeyi çok seven biriyim, istediğim hiç birşeyı doğru düzgün giyemedim. Artık gözüm hep siyahta alışkanlıktan. Sevgilim var onun yanında rahat edemiyorum felan. Bide şu "yüzün çok güzel, birde kilo versen" diyenler yokmu. Pis sinirlerGüvenin berbat oluyor. Yani kilo vermek için onca sebeb varki... haklısın cok sebebp var. esımden utanıyorum ozel durumlarda. hep hayalımdır kucaga alınmak dızde oturmak ama hıc yapamadık. ne bılıyım hep cok uzun seyler gıymek ıstıyorum kapalı olmasına ragmen cok guzel elbıseler pantolon ceket takımlar gıyenler var ama ben gıyemıyorum. zayıflasam belkı bebegım bıle kendılıgınden olacak. o yuz meselesı ayrı bırsey. sısmanların hep yuzlerı cok guzel oluyor sanırım yan.
.
Nekadar az şekerli yersen okadar az acıkırsın birkere. hımmmmmm anladım. Pirinci mirinci bırak. Pilavı bulgur ile yap. pırınc pılavı evde hıc yapmıyorum desem yerıdır esım cok sevmıyor ısyerınde de sureklı cıkıyor dıyor bulgur pılavu severız yaparım. onu da her yemegın yanına yapmam 2-3 haftada bır yaparım genelde. sebze ya da et yemegı, bazen salata, muhakkak karpuz kavun yogurt bızım boyledır soframız.
Ceviz tüket. cevız ok dıyetıyenım de demıstı kabuklu badem ve cevız 2 yıl once yaparak 8 kılo vermıstım ıkı ayda hareketsız ustelık. ve kendimden biliyorum tarçın muhteşem bir baharat, onu kullan. tarcını nerde kullanayım pekı ? ne faydası var ayrıca ?
7 kötü bir saat değil gelir gelmez yersin biraz oturur egzersizini yaparsın. yada önce egzersiz sonra yemek. 7 de evde oluyorum ıste yemek yememız sekızı buluyor esım sorun etmez emen yıyelım dıye. oyuzden sence gelır gelmez mı yapayım yemekten sonra mı acaba ? bazen cok heveslı oluyorum erken ıneyım servısten ve yuruyeyım dıyorum ya da eve ınınce hemen gırmeyeyım yuruyeyım dıyorum dıyorum kı ozaman da yemek yapmak gecıkecek. keske evde yardımcı olsa bırılerı. dun spora nıyetlendım yemek sonrası ama ıkı saat utu yapmam gerektı. offfffff offffffff kendıme zaman ayıramamak delı edıyor benı ve sırf bu yuzden ısten ayrılmayı her gun her an dusundugum cok oluyor.
Herkes farklıdır, ben bu hafta izinliyim, bazen bende eve 8/9 da geliyorum birşeyler içiyorum, bazen bi lokmada olsa peynir zeytin alıyorum akşamları. Diyetteyiz diye ölmedik yaYalnız yatmadan 3 saat önce kesmek gerekiyormuş. Ben bayaaa önce kesiyorum. 1/2'ye kadar uyumam ben. ben en gec 12 de uyurum genellıkle 11 de. 6 da kalkıyoruz 6 gun. pazar gunu de oyle oglene kadar yatmam asagı yukarı aynı saatlerde uyuyup 8-9 da uyanırım. uykuyu severım ama esım sevmez ve mecburen uyanıyoruz.
Ben her doktoru dinlediğimde başka birşey diyorkendimizin doktoru olmalıyız, olay bu... o beni nerden bilsin. Herkesin bünyesi, yaşı, vucudu birmi? dogru dıyorsun karma bırseyler yapmak lazım.
soru ve cevaplarımı senın cumlelerının arasına ekledım
sızı tebrık edıyıorum ama korktum valla benım gguslerım zaten cok buyuk ve sarkık. ne yapmalı sarkmamak ıcın. bır de keske resım eklesınız cok motıve oluruz hepımız aynı kılolardayız. 3 yıl nasıl duzenlı yaptınız neler yaptınız anlatırmısınız
******************************************Kızlar bugün resmen zorla yürüdüm. Ama size spor'dan bahsedip kendimin yapmadığını düşününce 46 dakika yürüdüm, koşu bantımın monitör resmini çektim size;
YUKARIDAKİ MESAJIMDA ÇIKMAMIŞ KIZLAR. FOTO ÇIKMAMIŞ BUYRUN:
Süre: 46 dakika
Erittiğim kalori: 460
Mesafe: 4.68 km
Tırmanış mesafesi: 317 metre (bunu bantın yüklekliğini yukarı alarak elde edersiniz)
Ortalama yürüyüş hızı: 6.10km
SONRA 10 DAKİKA PROBLEMLİ BASENLERİM VE POPOM İÇİN AŞAĞIDAKİ MAKINALARI YAPTIM:
Eki Görüntüle 461453 Eki Görüntüle 461455 Eki Görüntüle 461454
canm daha yenı uye oldugum ıcın resım ekleyemıyorum ama deneyecem sızın ıcın sureklı kabul olana kadar..48 gıyıyordum pantolonda dar kesımde 42 bol kesımlerde 40 bedene gırer oldum..cok degstım ..yılmadım yanı ılk baslarda bıseyın tadına bakmak ıcın ucundan bıle yemedım cok hırslanmıstım.yesıl cay ve bıberıye cayı her gun içtim.yarım yaglı yogurt ve lıgt sut gunde bı bardak veya kase kesın yedım kas yapımda bı degısklık olmadı hastalanmadım.1,5 sene sporda yaptım cok sukur gobegımdebacaklarımda sarkma olmadı ama goguslerde oluyor 100 beden gıyıyordum 80-85 bende dustum bunun onune sporla dahı gecılemıyor..cok sıkı bı vucudunz varsa benım kadar etkılenmeyebılırsınz..ama catlaklarla yasamaya da alıstım.artık cogu bayanda var ama dekoltelı yada kısa kollu kkıyafetlerı uzun zamndır gıyemıyorum..ben 24 yasındyım yasındayım yasımız ılerlemeden bıran once yemeye dur demelıyız...yas ılerledıkce yaglar yerlesıo ve vermek cok zor oluyor..
Canım merhaba,
Artık birşeyker yapıp ayırıcaksın canım. Tarçın kan şekerini dengeler. Açlık kan şekeri ile alakalıdır. Buyüzden yersen cabuk acıkmazsın, doyarsın. Tarçını çekilmemiş olarakta alıp çayına koyabilirsin. Toz halinde alıp meyvelere, kuru meyvelere, cevize felanda serpip yiyebilirsin. Ben kahveyede ekliyorum.
Tam olarak tüm soruları göremedim çünkü aynı renkti.
mucux
hımmmm anladım. cumlelerı tekrar ekleyecegım buarada.
sen kılona ragmen sıkıymıssın ben 50 ve uzerıyım. tup bebekten dolayı cok sarkık benım ozellıkle gobegım. sen avantajlıymıssın bu anlamda. 40 gıydıgım donemler 90 kılo ve bekardım sneın yaslarındaydım.
bırkez ben de boyle oldum ya dugun yemegı vardı su bıregı en sevdıgım sey herkes bır tane ye demıstı yememıstım. esıme kızıp o rejımı bıraktım ya bır daha da oyle ıradelı hıc olamadım.
en ucuz ab roller mekik çekme aletleri satın alabilirsiniz .
ilk ıkı resımde 49 tl olan mekık aletlerı cok ıyı karın bolgesı ıcın ..ılk baslarda 100 zor cekıyordum sımdı 300 cekıyorum cok yorucu degıl guzel bı alet ...lınkten bakabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?