- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.961
Benimde herbalife ın verdiği shaker ım var bende ayran falan yapıp içiyorm onunla. Ha bi de artık detoks karışımları denicem. Şu yoğurt limon soda falan olanlardan:)Gunaydin kizlar
Benim bu sabahki spor oglene kaldi meryem uyandi cunku. Artik oglen onu yatirinca yaparimm.
Su anda yogurt kurumu icip sizi okuyorum. Bu hediye verdikleri shaker masallah pek bi kullanisli elimin altinda hep
Eki Görüntüle 2277470
Aksam kizlari yatirinca azicik dinleneyim otururken 2 el candy crash oynayayim dedim. Telefon elimde uyuyakalmisim. Kalktim yatayim bari dedim mutfak yarina kalsin. Yogurt mayalamistim o geldi aklima onlari dolaba kaldirdim. Yemekleri dolaba kaldirdim. Odaya gidrrken makinedeki camasirlar giz kirpti bana sizi de sabah sererim dedim cikardim camasir sepetine biraktim. Gittim yattim sonra
Dun aksam yemeginden once dayanamadim 2 tk cikolata yedim. Bayramdan kalma tatli istegimi birakmam lazim insallah bugun bu hataya dusmicem. Aksam yemegim resmide gelsin. Mercimek corba tane fasulye kirmizi biber yogurtlamasi. Yogurtlamayi esimle beraber yedik biraz kaldi bile. Onuda bugun oglen degerlendirmeyi dusunuyorum
Eki Görüntüle 2277471
Önceden benimde hevesim kaçıyor ve yarıda bırakıyordum ,ama hayatta yasaklı yada sağlıksız yiyecekler karşımıza hep çıkacak bir gün yedik diye kilolu olmayız ama birgün diyet yapmaklada kilo verilmiyormuş bunları geç öğrendim benİnşallah ödemdir cnm. Böyle olduğunda direk hevesim kaçıyor ne yalan söyliyeyim. Bende bugün hızlı bir giriş yaptm diyete. Akşam menümü paylaşıp yorumlarınızı alırım inşallah...
Benimde herbalife ın verdiği shaker ım var bende ayran falan yapıp içiyorm onunla. Ha bi de artık detoks karışımları denicem. Şu yoğurt limon soda falan olanlardan:)
Önceden benimde hevesim kaçıyor ve yarıda bırakıyordum ,ama hayatta yasaklı yada sağlıksız yiyecekler karşımıza hep çıkacak bir gün yedik diye kilolu olmayız ama birgün diyet yapmaklada kilo verilmiyormuş bunları geç öğrendim ben
Afiyet olsun canım güzel menüMenumu paylasayim
Sabah yogurt kurumun resmini atmistim
Bugun ara ogun yapmadim mutfaga karinca gelmis onlari temizlemekle mesgul oldum. Bahane oldu banada mermerini fayanslarini ocagi ve ocagi cekip ara yeri iyice temizledim
Ogle yemeginde dunden kalan kirmizi biber yigurtlamasinin icine dondurucuya attigim karabugdaydan koydum 2 kasik daha yogurt ilave ettim
Eki Görüntüle 2277725
Eki Görüntüle 2277724
Eki Görüntüle 2277723
Beyaz ekmek yemeye devammi ediyorsun canim?Bende bugünki menümü vereyim
Sabah
3 dilim ekmek sıcaktı biraz fazla kaçtı, 1 yumurta, 5 zeytin, salatalık, domates
Ara. duble Türk kahvesi, 3 parça bitter çikolata
Öğlen
1 tabak terbiyeli köfte patates yemeği
Ara 1 kase çekirdek
Akşam
Çekirdek yediğim için yemek yemedim 2 küçük muz yedim
Üstüne de yarım saat eliptik bisiklet yaptım
Yok sadece bugün fırından sıcacık alınca dayanamadımBeyaz ekmek yemeye devammi ediyorsun canim?
Aman diyim beyaz ekmek en buyuk dusman. Ben eve almiyorum artik. Tabi senin evde yiyen falan varsa dayanmak zordurYok sadece bugün fırından sıcacık alınca dayanamadım
O kürün tarifini bende arkadaşımdan almıştım. Diyetisyeni önermişti ona. İşe yarıyor mu sence. İki günde hissettiğin farklılıklar var mı?Ben de 2 gundur kahvaltidan once yogurt kuru yapoyorum 1 sise soda 3 yk yogurt yarim limon suyu 1 ck toz zencefil
Bende bugünki menümü vereyim
Sabah
3 dilim ekmek sıcaktı biraz fazla kaçtı, 1 yumurta, 5 zeytin, salatalık, domates
Ara. duble Türk kahvesi, 3 parça bitter çikolata
Öğlen
1 tabak terbiyeli köfte patates yemeği
Ara 1 kase çekirdek
Akşam
Çekirdek yediğim için yemek yemedim 2 küçük muz yedim
Üstüne de yarım saat eliptik bisiklet yaptım
Benden de gelsin menü
Saat 9
2 yumurtadan menemen kizimla ortak
1 kiraz sapi cayi
2 dilim kadar peynir
3 4 zeytin
Salatalik
Arada turk kahvesi tek sekerli saati animsamiyorum
14.00 civari
Yarim kase mercimek corbasi
16.00 babamlarda icim kiyildi
Dayanamadim 1 tane gofret ama ince bir şeydi
(Bimde buyuk paket satilan)
Ve bombaa DONDURMA (kendime ceza veriyorum cumaya kadar dondurma, tatli, çikolata yasak)
19.00
Yogurt
Ciger-patates
Simdi yesilcay
Oy gene ne yemişim yaaa :'(
Yuruyus parkurda 3 tur. Kizimla allah bilir ne kadar
O kürün tarifini bende arkadaşımdan almıştım. Diyetisyeni önermişti ona. İşe yarıyor mu sence. İki günde hissettiğin farklılıklar var mı?
Kahvaltı
Sade kahve
2 etimek
Bikaç tane zeytin
Öğle
1 tabak türlü yemeği
Akşam
Taze fasülye
Tavuk salata
Ara
Kiraz
üyeler | başlangıç | 03.06.2019 | 10.06.2019 | 17.06.2019 | 24.06.2019 | haftalık fark | aylık fark |
N nmgy | 73.5 | ||||||
| 99.3 | - | 88,5 | - | |||
| 107 | 95,5 | 96,5 | +1 | |||
| 103.5 | 88,9 | 89,5 | +0,6 | |||
S sdctnsn | 84.0 | 78,1 | 79,1 | +1 | |||
| 83.9 | 78,8 | 78 | -0,8 | |||
| 101,8 | izinli | 92,2 | - | |||
@Ender insan | 95.0 | 63,5 | - | ||||
| 77,0 | ||||||
| 99,5 | 93,8 | 95,9 | +2,1 |
Arada kiraz yedim cnm. Ama yemesem de olurdu öyle aman aman acıkan biri değilim. Bünyem emzirmeye de alıştı herhalde ekstra açlıklar ve süt azalması durumları yaşamıyorm çok şükür.toparlamaya çalışmışsın menünü. bir kaç güne daha iyi adapte olup daha iyi menüler çıkarıcaz inşallah
tekrar adaptasyon sürecinde malesef cısslara dayanamıyoruz ama işi oturtunca onlarda ortadan kalkacak
ilk gün güzel sonuç aldımama bugün tartı yanılttı beni. çünkü sabah kalktım ayaklarım acıyordu ödemim var. mutfak temizledim yemekten sonrada gece 1e kadar ütü yaptım ayaklar felç oldu. bugün yeşil çay içip yarın daha sağlıklı bir sonuç alırım.
güzel menü cnm maşallah. ara yapmadan yapabilmişsin acıkmadın mı emziriyordun ya
Afiyet olsun canım ,ne çok iş yapmışsın maşallah sanaMenumu paylasayim
Sabah yogurt kurumun resmini atmistim
Bugun ara ogun yapmadim mutfaga karinca gelmis onlari temizlemekle mesgul oldum. Bahane oldu banada mermerini fayanslarini ocagi ve ocagi cekip ara yeri iyice temizledim
Ogle yemeginde dunden kalan kirmizi biber yigurtlamasinin icine dondurucuya attigim karabugdaydan koydum 2 kasik daha yogurt ilave ettim
Eki Görüntüle 2277725
Eki Görüntüle 2277724
Eki Görüntüle 2277723
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?