- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.241
Eline sağlık canım tabloyla uğraşmışsın bidespor tablomuz
pazartesi salı çarşamba perşembe cuma cumartesi pazar toplam sıralama Umutdeniz4 75 240 Bulamiyorum @elifimm39 S sdctnsn 140 100 @BitmeyenUmidim Amine Busra 195 90+? @tombuldut fantastikaaa Y Yasamenerjisi
canim dk bilmiyorum oyle kalsin dünkü sporum. Cunku bebek arabasi sirtta canta ile cokta hizli yurumemisimdir zaten. Bana faydasi olabildiyse o yeter puan sart degil :)teşekkür ederim cnm
ben de bu ara spor yapamıyorum ama belki biz de gaza geliriz
sen tarla işlerine başlarsan onları kaçla çarparız bilmem artık
güzel menü cnm
yürüyüşün kaç dk ona göre puan hesaplayayım
güzel menü cnm maşallah düzenini oturtuyorsun artık
güzel menü cnm. spor şahane
Rica ederim cnm ne demekEline sağlık canım tabloyla uğraşmışsın bide
Tamam cnmcanim dk bilmiyorum oyle kalsin dünkü sporum. Cunku bebek arabasi sirtta canta ile cokta hizli yurumemisimdir zaten. Bana faydasi olabildiyse o yeter puan sart degil :)
aaaa kimleri gördümcaroline84 nasılsın cnm
iyiyim canım sen nasılsın?
Slm arkadaşlar bugün tatile gidiyorum eşim ve çocuklarımla. Bol bol yüzmeyi planlıyorum. Yediklerime de dikkat etmeye çalışacağım. Fırsat buldukça yazmaya çalışırım.
İyi tatiller canım yüzmeye güzel hareket ediliyor ve kalori harcanıyor dengeli de beslenirsen kilo da verirmisin benceSlm arkadaşlar bugün tatile gidiyorum eşim ve çocuklarımla. Bol bol yüzmeyi planlıyorum. Yediklerime de dikkat etmeye çalışacağım. Fırsat buldukça yazmaya çalışırım.
Saolasın cnm.Iyi cok sukur cnm coluk cocuk kosturmaca devam. Bir yandan kilo verme isleri. bu aralar 93-95 gidip geliyorum. Ramazandan once 92yi gormustum ramazanda aldim birazcik simdi onlarla ugrasiyorum.
Senin kilo durumlarin nasil
Iyi tatiller cnm
Pazartesi izinli yazarim seni
Verirmişim gibi geliyor bana da. İnşallah umduğumuz gibi olurİyi tatiller canım yüzmeye güzel hareket ediliyor ve kalori harcanıyor dengeli de beslenirsen kilo da verirmisin bence
Iyi cok sukur cnm coluk cocuk kosturmaca devam. Bir yandan kilo verme isleri. bu aralar 93-95 gidip geliyorum. Ramazandan once 92yi gormustum ramazanda aldim birazcik simdi onlarla ugrasiyorum.
Senin kilo durumlarin nasil
Iyi tatiller cnm
Pazartesi izinli yazarim seni
Slm arkadaşlar bugün tatile gidiyorum eşim ve çocuklarımla. Bol bol yüzmeyi planlıyorum. Yediklerime de dikkat etmeye çalışacağım. Fırsat buldukça yazmaya çalışırım.
Ege kıyılarında gezeceğiz.Nereye gidiyosunuz?
Menün çok güzel afiyet olsun.Menümü paylaşayım kızlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta
30 gr beyaz peynir
Domates salatalık
1 çay kaşığı reçel (dayanamadım)
Ara
Yeşil çay
Öğlen
Bir avuç ceviz
Saat 16.30
4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
15 kiraz
Akşama da 100 gr balık ve salata yiyeceğim
Yarın kontrol var ,inşallah vermişimdir bu hafta
Afiyet olsun canım yarın telâfi edersin.Selam menu vermeye geldim çok cıssslı
Aç karna Yeşilçay
Sabah 10.00
1.5 haslama yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
14.00
Karabugday yogurtlu salatalikli
16.00
Dondurma
Aksam icin sadece corba yerim diye planliyordum ama tutamadim boş agzimi
2 kepce ezogelin
1 dilim ekmek
Patates kizartmasi
3 patlican kizartmasi((
Afiyet olsun canım, sporun güzel olmuş yediklerin erimiştir.slm kızlar ben de menümü vereyim sabah yoğurt detoksu Eki Görüntüle 2283149
kahvaltı
Eki Görüntüle 2283151 1.5 yumurta ile menemen
öğlen şnitzel fırındaEki Görüntüle 2283152
akşamı hiç demiyeyim( sporum 1 mile leslie ve 47 dk eliptik
Eki Görüntüle 2283153
toplam 233 puan oluyor
İyi tatiller canımEge kıyılarında gezeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?